Ja se slažem. I onako ste svi naručili privjezak kamere kod onog lika na prodaju-oglasi. Rafo svi držimo u ruku iste priveske i snimamo u HD. A Fabijoni vadi N8 kad bude izaša Trile, ipak za to nam treba FULL HD![]()
a ne znam svi zivi citaju forum danas pa ako cete tako onda bolje brisite postove pa da se na PM dogovaramo![]()
She is only here to annoy herself!
Ja se slažem. I onako ste svi naručili privjezak kamere kod onog lika na prodaju-oglasi. Rafo svi držimo u ruku iste priveske i snimamo u HD. A Fabijoni vadi N8 kad bude izaša Trile, ipak za to nam treba FULL HD![]()
mnim da n8 ne snima u full hdAl docu ja sa canonom s95
![]()
(nečitko)
Ma uzet cemo stevannov Nikon, nabit onaj zoom objektiv, natakarit ga na neko brdo ili neciji balkon (nagovorimo prodavca da se nadjemo kod zgrade necije) , i samo upalimo neki voice recorder (na telefon ili kameru nebitno) kod forumasa koji ce biti pored auta... Kasnije ja to mogu spojit da slika bude sa nikona a zvuk sa telefona...
Pih kako imam osjecaj za ove video montaze...
Njak Njak Njak
Bolji je onaj privjezak, zakačit ga npr na kačket nekako. Snimit sve, kasnije na klip dodat i slike prešaganog clia (valjda ih Trile ima)
mozda su ga prepakovali ko ti ga zna....(clia)
f6
Aaaa da da da...
OK, ko ce bit komisija i kad ide?
TAKUMI
Litar ekodizela od sjutra će biti skuplji za četiri centa i koštaće 1,21 eura. Cijena bezolovnog ostaje ista, 1.30. Ovo je samo do 14-og februara, onda ide novo poskupljenje.
I am so post-rock I shit sad birds.
Jak Hummer, tj. bus.
TAKUMI
Bio danas na selo, malo, i sjedim sa nekim momcima tamo...jedan moj rodjak koji vozi 1986 Opel Kaddu 1.3 kaze da cijena benzina ide gore i da razmislja o ugradnji plina...(a taj isti mi je rekao prije 2 godine da bi vozio na benzin i kad bi litar kostao 5 eura), i dodao je da mu sad Gnojpel trosi manje od 10 eura na 100 km.
Koliko sad zimi trose ti motori? Ima li ko takav auto?
TAKUMI
Prije dvije godine nije bilo krize. Ja kad sam uzimao auto, nisam imao pojma kolko troši jer me bolio ***** a sad :/
imao sam ja suzu 1.3 i stvarno je dobar motor,ide kao lud a ne trosi previse...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
zavisi kako ga vozi a obzirom na to da zivi na selu i nema gradske voznje..moguce je![]()
She is only here to annoy herself!
Ali frende, 1,3 motor, star 25 godina, da trosi manje od nekog novog...npr. od nove Corse...malo imposibl a?
Nova Corsa 1.2 easytronic trosi 12 kroz grad.
TAKUMI
Imam ja onog starog puga 309 1.3ccm i on je na plin.
Ne znam sto je fora al taj auto ima 60ks a ide mnooooooogo dobro, nevjerovatno za te godine i snagu. Al dvogrli karburator, mogu slobodno da kazem da moje voznje trosi 15l, oceve 12l sto je mnogo brate. Tako da je plin dosta dobro pao na njega.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks