<3
bolje to ide baki, nego nekima :blah:
<3
\\OFL•GIC
EMPET sa 4 SPULJE...
Razmisljam sad, da uvedemo novo pravilo, da se EMPET pise boldovanim slovima.
TAKUMI
ili da se uvede pravilo da i raicevic ne smije vozit auto na americke table s obzirom da nema americko drzavljanstvo. i to evo tri godine cini mi se.
pa ne znam sa kim je drug strashan.
ili da svi uvozimo kola i ne placamo pdv i carinu.
Originally Posted by my name is ...
Ljubomoran, ha? LOL
Gledaj, ne treba ti drzavljanstvo da vozis auto na americke, ne treba ti ni Green Card...
Za upravljanje kramom na americke tablice jedino ti treba americka vozacka, americka medjunarodna vozacka i da auto bude na tvoje ime.
TAKUMI
Trile, trebam li da ti pozajmim vozacku?
Inace se dobija laaaagano.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
mogao je malo vise da ga pribije uz trotoar..zamisli naidje ona nova zonda sa njenim po*ranim retrovizorom na drzacu od pola metra i paf ode retrovizor od Ma..
She is only here to annoy herself!
Ne, nece se polomit. Fleksi...
TAKUMI
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Moglo je prije. Sad ne. Moja sestra od strica studira tamo i vozi sa nasom medjunarodnom.
Prodao sam studentima dosta auta i posle 2008-e niko od njih nije imao US DL.
Da nisam 2002-e dobio MI ID, a 2003-e DL, nikad vise ne bih mogao da ih dobijem. Sad ne mogu ni da ih produzim, ali pricao sam sa majorom Rochester Hillsa i on ce mi sredit to, ali moram poc tamo.
Sve je to zbog ovih sto zive tamo bez papira.
TAKUMI
SSN? Social Security? Da, ali to ne mozes imat ako nemas GC ili drzavljanstvo.
Moja sestra od strica nije mogla, ne znam sto ona ima, znam da placa skolu oko 40 000 dolara godinje i opet nista i ako zivi kod majora, major je pokusao i nije mogao, onda smo joj poslali medjunarodnu nasu i tako vozi Civica.
Last edited by Fabia_Elegance!; 30-01-11 at 18:31.
TAKUMI
Ja sam ga izvadio, i tada su se ID i DL vadili uz njega i pasoš.
Last edited by cvxcomputers; 30-01-11 at 19:14.
Ja sam u 2008moj dobio americku vozacku. Bez problema, i bez SSNa.
Na obicnoj studenskoj vizi.
SSN sam tek kasnije dobio tako da rekoh, laaaaagano.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
U MI nisi, sigurno.
Ili je to bilo tik do promjene zakona.
TAKUMI
inace evo jedna zanimljiva info, rekoshe mi da u vijesti ima oglas za sivog klia sport, 2007, presao 34.000 km, KAO NOV, kupljen i odrzavan u alliance ... 13.500 eura .
hahahah KAO NOV! e sad..u cg su prodata dva siva. Jedan meni i jedan u kotor/tivat.
Mada ova kilometraza vishe odgovara mom. Pa eto cisto da znate
btw ta cijena je prevelika i da je neudaran auto.
Mogli bi ga zvat nedje da odemo da pogledamo to..i onda ja iskocim kao iznenadjenje <3
Uhhhhh...kakva bi to bila reportaza...
TAKUMI
kad rece - a nije udaran sigurno..a ja otvorim haubu i vidim naljepnicu ITG i zeleni ITG filter. I jos neke detalje iznutra (samo meni poznate) - BURN !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks