niste imali pametnija posla nego da zamracite i seranove ?!svaka cast:hammer:
srecom tu je CS pa nema zamracenja :mrgreen:
meni su ugasili extra tv kao izgovor nismo platili i moj poneo racune da im pokaze da smo platili sve.
eto extra tv je ******.
niste imali pametnija posla nego da zamracite i seranove ?!svaka cast:hammer:
srecom tu je CS pa nema zamracenja :mrgreen:
Kad ste vec zamracili Seranove, zasto ne zamracite HRT1 kad ide serija Ti si moja sudbina, jer RTCG ima otkupljena prava???
Ajde što je najjadnija ponuda kanala, pa još se desi da je pola njih ili kodirano ili zamračeno. Jad i bijeda od kablovske!
sta je ovo u***** se u sred tkoma,zabranise seranove,jedinu stvar koju sam gledao,sta je ovo,josh malo cete i cg kanale zabranjivat...lopovi,sjutra cu da ih nazovem da im kazem dvije tri
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
sto se tice seranovih stid i sram da ih je, bruka sto rade ovi iz t-com-a, znaci zamracili su seranove koji jos nisu ni poceli da se prikazuju na rtcg (okle im prava da blokiraju kanal ukoliko ta emisija ne moze da se gleda na nekom drugom kanalu) i jos vele otkupio je rtcg a oni su to otkupili prije 5 god i to imaju 30 epizoda i ponovo pustaju po peti put od pocetka.
Last edited by chomi; 28-01-11 at 18:09.
Zamračuju papci bez da traže dokaze o "kakvim" pravima se radi i o kojoj sezoni konkretno se radi! Ko nam garantuje da će otkupiti prava za neku seriju kad su i druge sezone u pitanju? Samo u CG za ovakvu mizernu uslugu, kablovski operateri mogu naplaćivati 10 € mjesečno, nigdje drugo na kugli zemaljskoj.
Od ponedeljka zamracice seriju DR HOUSE na TV AVALA,jer TV IN ima prava!
Pod hitno da/se zamraci i serija na HRT1 ja sam tvoja sudbina, jer RTCG ima prava.
Oavezno,obavijesticu RTCG sta radi EXTRA TV, kad zamracujete sve najbolje serije neka i se i HRT zamraci:lolblue:
Ovo sa zamračivanjem počinje da liči na veliku igru lokalnih TV stanica.
Nije teško uočiti da postoji vrlo jednostavan obrazac. Serija se pojavi na nekom od ExYU kanala, dostigne određenu gledanost na teritoriji CG, a onda je lokalna stanica naprasno "otkupi", i slijedi zamračivanje. Ne bi bilo teško zamisliti ni da postoji dil sa operaterima, i da TV stanice dobijaju podatke o gledanosti sadržaja.
Koliko serija i emisija su CG stanice otkupile prije nego što su prikazivane na nekim od kanala koje prenose BBM/Total/ExtraTV? Zašto bi rizikovale da kupe nešto što neće biti gledano (i neće im donositi prihod od reklama), kad mogu da prate popularnost sadržaja kablovskih operatera, i otkupljuju ono što će sigurno biti gledano jer već ima publiku..
Naša posla.
Avalu drzi Mitrovic,a on uzima prava za Pink za sve teritorije u kojima posluje,e sad bi mogao malo da se potrudi i sredi to i za CG mozda...
Ali to nije bitno,bitno je da postoji neki mozak koji trazi da se skrembluja serija od 50. epizode,a oni pocinju od 1.?To mi nikako nije jasno,jer im 50. epizoda niposto nije konkurencija,da i jedni i drugi krecu od nule pa i da shvatim.Placamo 10 eura za kablovsku na koju nista ne mozemo da vidimo,mislim da neko ozbiljno mora da povede racuna o ovome sto se trenutno radi,ali ko ce da zastiti brave od kojih zive,odnosno nas,niko...
Srecom tu su torenti,ekskluziva za Foxove istice 1. aprila,a tamo ima House koga zanima...
Last edited by Jakuza; 29-01-11 at 15:17.
Kakav dokaz, kad ti 1.: ne daju ugovore na uvid, 2.: dobiješ zabranu od ARD-a da ne smiješ emitovati iako se operateri svim silama bore sa ovakvim ponašanjem komercijalnih tv stanica. TV IN traži da se ugasi FOX LIFE!!!!! zamislite taj bezobrazluk, jer se emituje DrHouse. By the way, dobili smo, bar mi, neki primjerak ugovora gdje o pravima prikazivanja na TV IN-u, ali u cijelom ugovoru, nema jedne jedine riječi "ekskluziva"!!! to je ono: APP (ako prođe prođe). I još su napisali za: Eureka i Battlestar Galactica (Sci Fi), The Office i Law and Order (Universal Channel), The MadMan (Fox int.) i još svašta nešto, iako u ugovoru sa svim ovim kanalima piše da su kablovcima proslijeđena kompletna prava i da nema gašenja, ARD ladno izda naredbu o gašenju. :mad:
Neke poruke ne treba ispisivati, one dovoljno govore svojim odsustvom...
Kako mogu da vam zabrane Fox life,pa pisite njima pa da vidimo sto ce biti,ovo je Adria verzija ako se ne varam i ima sva sredjena prava isto kao i Eurosport npr...
Znaci traze da se skrembluju SciFi,Universal,Fox Life i Fox Crime,aoooooooooooooooooo ovo vise nema smisla stvarno,ako im prodje ondea ne treba placat' pretplatu,jednostavno nema zasto...
Pisali već, ćute, ne reaguju. Tako je bilo i sa Sunđer Bob.om, tražili gašenje zbog Vijesti, a u ugovoru TV Vijesti jasno piše: osim MTV Networks (jer MTVNHD i Viva imaju SpongeBob), a ARD izdala naredbu za SVE kanale gdje se emituje! Dok ih nisu nazvali iz MTV-ja i naj#$### im se maj$$ i zaprijetili milionskim tužbama, pa su ćutaliiiiii
Neke poruke ne treba ispisivati, one dovoljno govore svojim odsustvom...
Pa neka se javnu ovi iz Foxa i ostali cisto da vide s kim imaju posla,izgurajte to
Jer oni imaju prava,a treba da budu skremblovani,pa nesto ne vjerujem da ce im se to svidjet'!
ARD ne zna sta radi,IN propada i treba joj gledanost,ali ko ce ta go.na da gleda kad vide ljudi kakvi su olosi,a o ekskluzivitetu mogu da sanjaju,njega sigurno nemaju,jer na ekskluzivitet ne ide prevod sa prijevodi-online![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks