primetio sam d niko od vas forumasa nema ni full fullova ni totalni ful![]()
fale mu senzori, i ne znam ima li grejanje volana.. a TV mu je dobar
![]()
NSX nema siber, senzore, grijac volana, DSP muziku, Comfort Seats + sport seats, djelivu zadnju klupu, ski kesu, zadnje airbegove, telefon, otvarac garaze, zadnje zavjese, lampu.
Ja nemam senzore, nemam navy, nemam sport seats, djelivu zadnju klupu, ski kesu, zadnje airbegove, otvarac garaze, zadnje zavjese, xenon (pravi, imao sam fals i makao sam odmah posle kupovine).
Kod nas i za jednog i za drugog bi rekli da su FUL FULOVA ili TOTALNI I ORALNI FUL...
Treba naci na net sto je taj model mogao da ima od opreme, onda uzmes hemisku i papir i trazis da li ima sve. Ako nema, NIJE TOTALNI FUL.
Ja sam do danas vozio SAMOBOGZNA koliko auta, i starih, i novih i AFAFK, AZD, mozda 2-3% su bili u pravom fulu.
A 367 HP PETPETNULAi WIR, koji je nazalost zavrsio u rukama nekog tuljana, umjesto da bude sad tu vani ispred zgrade a ja u krevet pored njega je imao TOTALNI FUL, tj. sve sto je mogao da ima.
TAKUMI
ja nemam (osim prednjeg dijela auta) od opreme samo navigaciju i grijanje zadnjih siceva.
navigacija mi ne treba, ali ovo grijanje zadnjih uopste nije losa stvar.
tako da mi se cini da sam ja najblizi full fullova ili kako bi Tina Ivanovic rekla 'full koza klima i 2 rubina'
koza, 2zonska klima, bose, grijanje prednjih, shiber, elektropomicni 'samozatamnjivi' retrovizori, ista stvar sa unutrasnjim retrovizorom...hm..sto jos
ao lazem, fale mi senzori :/
Originally Posted by my name is ...
Dodatna oprema za 2006 A4 TFSI Auto quattro:
![]()
Last edited by Fabia_Elegance!; 29-01-11 at 01:26.
TAKUMI
on topic..
koja je prednost prskalica za stakla koje imaju grijanje??
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ne mogu se zamrznut zimi?
Ne nego se griju (oko 30 stepeni) pa su cool ako ima leda na staklo, a staklo se bolje cisti sa toplom vodom, naravno.
Recimo kod mene, kad hocu da prskam tecnost na soferku, kad je temperatura ispod 5 there's a delay, pumpa se ne pali odmah nego posle 2 sec, a to je dovoljno da prskalice dobiju "radnu temperaturu".
A, how brilliant is that?
Dalje, kad je temp. ispod 5, grijaci retrovizora se pale sami i rade 45 sekundi. To je inace dio winter package opreme.
TAKUMI
awesome.
iako ne skijam volio bih da imam ovo.
onda ne bih zatamnio zadnja stakla nego se parkiram, spustim prozor i metnem par skija da vire...skupih naravno !
Ovo je dobro za badnjake
Njak Njak Njak
mogu ti ja prodat ako ti je tolki merak..ja sam to izvadio![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Otkrio sam prije neki dan da imam tu kesu... Al ne znam da skijam, pa mi je gudru...![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Ja nemam kesu, i ne zalim ni najmanje... samo bih trebao da objasnjavam radoznalima sto je to i cemu sluzi, drugu namjenu ne bi imala...
E da, i krovni nosac je onda dodatna oprema....full sem krovnog nosaca
Njak Njak Njak
Znam otvorio sam to drugu na passata (mamilo me da vidim sto je tu kad se otvori), i vise se nije zatvaralo, nece kesa da se slozi a naguzvana ka iko... pa razmisljam, on to i nekako slozi, i opet neko radoznao sjedne iza i pocne da je razvlaci
Njak Njak Njak
hm hajd prosvijetli nas ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
jel prao ko auto onamo na lukoil pumpi (na one cetke) - dobio sam dzabe pranje a strah me da ga ne ogrebem tamo?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks