View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 333 of 942 FirstFirst ... 233283323329330331332333334335336337343383433833 ... LastLast
Results 8,301 to 8,325 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    wha'? karijeru u primorcu ili karijeru karijeru?
    Vaterpolo karijeru

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Ako si nervozan, ljut , ili sta god vec da ti je, a to se desava zato sto ti ne odgovara neciji komentar na situaciju u tvom klubu, popi aspirin smiri se ili tome slicno

Ja isto tako mislim da si se ti stari toliko juce pricao raznih stvari ( Gluposti) , da sam se smijao al eto opet nisam nasao za shodno da ti tako nesto kazem , ono kultura mi to nalaze.

Ako kotorani misle da su bogom dani za vaterpolo, i da samo kotorani mogu da igraju, nastupaju za reprezentaciju, sude, budu treneri, ili u slucaju foruma, imaju iskljucivo pravo na misljenje u pogledu situacije u waterpolo klubu kotor, reprezentaciji ili slicno, da ste mi zdravo svi skupa

Waterpolo se igra i van kotora, u dubrovniku npr, u djenovi, u istanbulu, za vasu informaciju,jer bojim se da ste to izgubili iz vida.

Jer ako nije kako kotorani kazu, onda drugacije ne moze biti pa da ce se sve naopacke okrenuti

Da ne bi bilo da se niucemu ne slazem sa kotoranima, evo jedne konstatacije:
    Forum je definitivno zivnuo
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    413
    Thanks Thanks Received 
    343
    Thanked in
    207 Posts

Dok se ne uspostavi red u savezu i novi pravilnik koji će drastično ograničit strance nećemo mi još dugo bit pri (namjerno kažem pri a ne u) vrhu evrposkog i svjetskog vaterpola. Koliko tih klinaca koji su prije par godina osvojili evropsko prvenstvo igra utakmice, a trebalo bi bar 7-8 standardno a ostali bar sa klupe? Zasad još idemo na talasu iz Malage a bojim se da uskoro nećemo moć više.Svi bolji igrači će otić u Partizan ili će im srpski savez osnovat klub (Vojvodina, Niš i sl.) jer osim Partizana, koji jeste vrhunska škola, i nemaju drugih a njima igrači trebaju a mi imamo 3 kluba, igramo vrhunsko takmičenje (Jadranska liga), troškovi lige (u poređenju sa drugim soportovima), puovanja i sl. su daleko prihvatljiviji i ako pametno "odigramo" možemo napraviti bazu da godinama budemo u i na vrhu. Ovakav savez nikome ne koristi osim samo ljudima koji ga vode, ne može se očekivati da igrači koje ovako zaj*bavaju i "pumpaju" aferama i sukobima budu jednistveni i grizu jedni za druge u reprezentaciji.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Hiper
    što više tečnosti!
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

HIPER,
    svoju kulturu si pokazao lani, kad nisi bas birao rijecu u komunikaciji.
    Moralne lekcije mi nisu potrebne, makar ne od tebe.

A to da se vaterpolo igra nedje drugo, ne moras me ti ucit, pogotovo nabrajajuci gradove dje sam eto, bio (vise od 10x).

Da li je poenta tvoje price: ''unistavanjem Primorca se ne unistava vaterpolo'' ili ''vaterpolo ce se igrat i bez Primorca'' isl.?
    Ovo mi lici na strategiju Saveza, posto se oni ponasaju kao da ce bez Primorca sve biti mnogo bolje. Za njihove fotelje - svakako.

I ne sjecam se da sam ikad izbjegavao razgovor sa nekim ko nije iz Kotora...naprotiv!

Vidim Zlokovic na celu liste strijelaca u talijanskom prvenstvu. Odje se bas i nije nadavao golova. Ocigledno mu tamo vise prija.

Forum ste zapostavili, sto cu vam ja... :blah:

Sto se Stajmneca tice, doktor u svakom pogledu. Njegov doprinos Primorcu u i oko bazena je nemjerljiv. Kapa dolje!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da će Beštijama biti hladno na smetlištu u Beran selu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Cattaro:
    Da sigurno je kultura u pitanju.. LIjepiti epitete ljudima , a onda govoriti o kulturi za pohvalu nema sta.

Vjeruj mi da mi je drago da si bio u tim gradovima (vise od 10x). i drago mi je da priznajes da se vaterpolo igra jos ponegdje. Onda shvati da se sve u svijetu waterpola u crnoj gori ne vrti oko primorca ..

POenta moje price je da iz kotora pocnu manje da kukaju, a vise da rade na izlasku iz problema, i to sam ponovio najmanje 5 puta.

A tu teoriju o unistavanju primorca...
    ako nemate para, nije vam ih savez ili jadran ili budva uzeo iz kase, ili mozda jeste?
    ne vidim da vam fali igraca, ili mozda i toga nedostaje?
    ne fali vam trenera koliko znam ?( one koji su napustili kotor necemo pitat zasto su to uradili)
    odlaze vam igraci? opet je neko drugi kriv (savez)..

dakle sve u svemu, kotor ni kriv ni duzan propade, jer su se zaboga svi udruzili da ga uniste...
    Divno to zvuci kao opravdanje za svoje posrtanje,moram da priznam.
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Jel' ovo Dejo Adzic govori iz tebe?
    Drzavni projekat je lani propao, pa onda treba unistiti i Primorac!?
    Prica ti je trula, totalno bzvz... Znam da bi i ti, poput sramotnog Saveza, zelio da cutimo, ali...nesto nam se ne cuti.

PERPER, zasto Brga ne igra?
    Vidim sudi Peris, vec me stomak boli...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svi crkoše o brige za Primorcem,od uprave do beštija,treba reorganizovat u a.d. društvo,da vidim koliko bi akcija kupila uprava a koliko beštije i ostali? Mislim da bi se skupilo za jedan mjesec,a onda kuku!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije htio Čapro da vodi reprezentativce, preumorni su od Rusije (ne znam zašto je Zdravko uopšte išao kao 3. golman). Od njih ide samo Drašković

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Svi crkoše o brige za Primorcem,od uprave do beštija,treba reorganizovat u a.d. društvo,da vidim koliko bi akcija kupila uprava a koliko beštije i ostali? Mislim da bi se skupilo za jedan mjesec,a onda kuku!
    Da, da... Primorac treba da se reorganizuje (usput da se seniorska ekipa raspadne), a za ostale se vazda nadje po koji sponzor!? Po partijskoj liniji, naravno!
    Treba li ovo da gledamo svakih nekoliko godina?

Iako bih ja volio da budemo akcionarsko drustvo (i licno bih ucestvovao u kupovini akcija), kao sto vec rekoh (o ovome smo vec pricali) nerealno je da bilo koji klub u CG funkcionise na taj nacin.
    Moj predlog je da Opstina poveca svoja ulaganja u kulturu i sport, da se odrede prioriteti i da se tako, za Bokesku noc, karneval i Primorac odrede mnogo veca sredstva nego do sad. To su najposjecenija i najpopularnija desavanja u grad, po kojima je Kotor i prepoznatljiv.
    Jer da Primorac ima 100k godisnje (samo od Opstine) ne bi dolazio u ovakvu situaciju. A Opstina to moze, gradonacelnica je ne tako davno govorila da ima para, ali da ih nema dje ulozit!? Samo da ne kazu da su sve pare otisle na dvoranu, jer ono je najnovija bruka za grad!!

PERPER,
    Peuro je Zdravka vodio kao 3. golmana?? U Rusiju?? :shock:
    Bezobrazno...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

super,idi sa ženama iz Anime i demostriraj protiv dvorane
    Ima li nade da se uskoro održi skupština kluba?
    Last edited by minjo; 28-01-11 at 14:00.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nemam protiv cega da demonstriram. Kakvu sam je ostavio prije 7 mjeseci, takvu je danas nalazim! Veliki ''uspjeh'' poltronske vlasti, takva im je svaka rabota!

Vidjeh da je ogranak Saveza koji brine o organizaciji utakmica u Kupu imao jos jedan biser: 1 sudija je sudio obje utakmice, sto nije dozvoljeno!
    Dokle ce se blamirat ti nesposobnjakovici? Dokle ce unistavat vaterpolo?
    I kad misle donijet odluku za Kup?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

as soon as possible

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

prvo treba da se rasformira Odbor za vaterpolo pa izabere novi,koji bi morao donjeti jednoglasnu odluku o registraciji utakmice,a ako opet ne mognu ponovo sve u krug,a sve mi se čini da se tome teži....
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Da, da... Primorac treba da se reorganizuje (usput da se seniorska ekipa raspadne), a za ostale se vazda nadje po koji sponzor!? Po partijskoj liniji, naravno!
    Treba li ovo da gledamo svakih nekoliko godina?

Iako bih ja volio da budemo akcionarsko drustvo (i licno bih ucestvovao u kupovini akcija), kao sto vec rekoh (o ovome smo vec pricali) nerealno je da bilo koji klub u CG funkcionise na taj nacin.
    Moj predlog je da Opstina poveca svoja ulaganja u kulturu i sport, da se odrede prioriteti i da se tako, za Bokesku noc, karneval i Primorac odrede mnogo veca sredstva nego do sad. To su najposjecenija i najpopularnija desavanja u grad, po kojima je Kotor i prepoznatljiv.
    Jer da Primorac ima 100k godisnje (samo od Opstine) ne bi dolazio u ovakvu situaciju. A Opstina to moze, gradonacelnica je ne tako davno govorila da ima para, ali da ih nema dje ulozit!? Samo da ne kazu da su sve pare otisle na dvoranu, jer ono je najnovija bruka za grad!!

PERPER,
    Peuro je Zdravka vodio kao 3. golmana?? U Rusiju?? :shock:
    Bezobrazno...
    Da------------------

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

"najjači" su mi ovi prijedlozi da neki klub postane privatan (dioničko društvo) i da prestane kukat. kakvo je to prodavanje floskula, a nije u političke svrhe pa je još besmislenije kao da smo svi glupi pa da ne znamo da i u hrvatskoj, a vidim i u crnoj gori, politika određuje ko će koga sponzorirati. tu i tamo se nađe neka jaka tvrtka koja i ne ovisi o politici i ima generalnog direktora koji pomaže neki klub, ko što je slučaj s atlanskom plovidbom u dubrovniku. ipak su ta firma i jug dva najveća duborovačka proizvoda.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    "najjači" su mi ovi prijedlozi da neki klub postane privatan (dioničko društvo) i da prestane kukat. kakvo je to prodavanje floskula, a nije u političke svrhe pa je još besmislenije kao da smo svi glupi pa da ne znamo da i u hrvatskoj, a vidim i u crnoj gori, politika određuje ko će koga sponzorirati. tu i tamo se nađe neka jaka tvrtka koja i ne ovisi o politici i ima generalnog direktora koji pomaže neki klub, ko što je slučaj s atlanskom plovidbom u dubrovniku. ipak su ta firma i jug dva najveća duborovačka proizvoda.

Pokusavam to objasnit, ali ne...Uprava Primorca je kriva, Mandic je kriv, ali zato su Mracevic i Ticic sposobni.
    To sto su istaknuti DPS igraci u svojim gradovima (okruzeni jos istaknutijim igracima) - to nije vazno.
    Dalje, predlozi da se Primorac privatizuje dolaze od rezimskih ljudi, jer Opstina Kotor je poznata po tome sto svakom privatniku koji je bio u Primorac nudi sto vise - od svog dijela vlasnistva nad Primorcem do gazdovanja nad bazenom.
    Samo da oni nista ne bi placali. Tuzno ali istinito. Tako je bilo sa Jugopetrolom, tako je i sa Mandicem...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

cattaro,

izuzetno si sve objasnio, onako baš na mjestu je analiza stanja u Primorcu i vaterpolu.

Meni je isto najjači biser nevjerovatan prodor DARKA BRGULJANA na mjesto glavnog igrača reprezentacije. Pero ga je 'otkrio' otkad je otišao iz Primorca.

Tamo ga je Čapro 'mučio'...

big giant head Guest

nije li brguljan 2 od 3 utakmice reprezentacije nakon EP odigrao kao clan primorca? plus, nisu li i josh neki clanovi primorca bash sad po prvi put dovili priliku da igraju za reprezentaciju u nekoj znacajnijoj mjeri (drasko brguljan, cuckovic, draskovic)?

a ja ne mogu da opet ne pitam, zasto je bilo neophodno da uprava primorca zadrzi vrhunski, i prilicno skup tim, u situaciji kad vec 2 godine imaju velike probleme sa finansijama? jadran je na prvi znak problema pustio citav tim, i doveo nove igrace, neuporedivo skromnijeg kvaliteta. ne moze me niko ubjedit da nisu mogli citavu situaciju bolje da iskontrolisu, i mozda zrtvuju sezonu dvije igrajuci sa mladjim timom.

edit: da se razumijemo, nije mi, posle svega, tesko ni povjerovat u neke 'teorije zavjere', ali just sayin', nije bash sve do drugih, nesto ima i do samog primorca
    Last edited by big giant head; 28-01-11 at 21:02.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Drasko je bio u Malagi. Draskovic i Cuckovic sigurno nece bit' medju 13 na narednom takmicenju, a Darko Brguljan 'oce. Mislim, mozda ova dvojica i 'oce, ako na kraju sezone odu sa Perom pod ruku.

To sto si pitao...pitaju svi. I SVI SE PRAVE LUDI!
    Zasto nas izjednacavas sa jadranom? Imamo li iste rezultate u zadnje vrijeme u Evropi? Zar je trebalo dvostrukog uzastopnog finalistu EL podmladiti? Jer se nema para...?
    Moja pretpostavka je da je Mandic (jer nisam upucen u njegove planove) probao da sa minimalnim kapitalom udje u sezonu, nadajuci se da ce u toku sezone neko pomoc'. I igraci su rizikovali: em su produzili ugovor iako im se duguje jos od lani, em su pristali na mnogo manje pare.
    NIKO NE KAZE DA NEMA KRIVICE (UPRAVE) PRIMORCA!

Uprava je svjesno rizikovala, usrala stvar, ali, kao sto rekoh, mnogo vise im zamjeram neke druge stvari nego ovo.
    Za ''neke druge stvari'' trebalo bi mi makar 2 ure kucanja...

I da ponovim i ovo: volio bih da i Primorac (koliko dogodine) ''podmladi'' ekipu kao sto je to jadran uradio. Da ostanu Brga, Azevedo, Adam (ako nastavi igrat), Toni, a da odu Milic, Radic, Pavlovic, Setka, Trajkovic... i da dovedemo nekog mladog centra od 30 godina. Kao jadran Premusa.
    Malo ironije...
    Last edited by cattaro; 28-01-11 at 21:18.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bizant View Post
    cattaro,

izuzetno si sve objasnio, onako baš na mjestu je analiza stanja u Primorcu i vaterpolu.

Meni je isto najjači biser nevjerovatan prodor DARKA BRGULJANA na mjesto glavnog igrača reprezentacije. Pero ga je 'otkrio' otkad je otišao iz Primorca.

Tamo ga je Čapro 'mučio'...

Tako je svakog drugog Kotoranina otkrio cim bi taj otisao iz Primorca da igra
    za neki drugi klub

big giant head Guest

Zasto nas izjednacavas sa jadranom? Imamo li iste rezultate u zadnje vrijeme u Evropi? Zar je trebalo dvostrukog uzastopnog finalistu EL podmladiti? Jer se nema para...?
    naravno da je trebalo [stavise, i da nema ovako teskih finansijskih problema, to je najbolji trenutak da se podmladi ekipa i napravi tranzicija]. cak i ako je istina da je neko [jadran, budva, savez, bilo ko] sabotirao primorac, ako nisu mogli da nadju pare nije trebalo da ih trose. plus, gomila je primjera u vrhunskom sportu da ekipa jedno vrijeme bude najbolja, a onda vise ne bude [mnogi imaju takve tranzicione sezone svjesno, i bez finansijskih problema kakve ima primorac]. evo, mladost je bila vrhunski tim, pa onda jedno vrijeme nije, a sad opet jeste. ovako se samo gomilaju dugovi koje ce biti sve teze platiti.

i nema potrebe za ironijom, ja nisam pominjao da je jadran mnogo mladji nego sto je bio prosle godine [mada jeste promovisao nekoliko mladjih igraca, bez obzira sto je doveo i par starijih] - rekao sam da je jadran jeftiniji i skromniji [kvalitetom].

mada, iskreno, ne volim sto smo usli u ovu raspravu jer ce neminovno u nekom trenutku od strane nekoga da pocnu optuzbe da sam na strani pera, bora, adzica, ovoga ili onoga. po sistemu 'ili si s nama ili si protiv nas'

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ne, razumjeli smo se.

Ja sam svjesno pokusao da opisem citavu stvar iz svog ugla, zbog svih onih koji citaju forum i koji sem ''nesposobne Uprave Primorca'' (kratko li je pamcenje, pa nismo prije 10 godina bili prvaci Evrope) ne vide drugog krivca za raspad kluba.

Nije jadran uradio to kako si ti opisao, ali dobro...

Sto se mene tice, sve ono sto je bilo do sad nema potrebe vise pojasnjavat', no da cekamo neka naredna vaterpolo desavanja...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Ja bi samo da pozelim Cattaru dobrodoslicu
    Kakva drzava tako nam i sve, pa i vaterpolo. Jedan ili dva covjeka, a ostali pioni, sa sve nama.

Page 333 of 942 FirstFirst ... 233283323329330331332333334335336337343383433833 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)