... nema ga...
Maxerice,trenerka,kajla,BMW...
Armani odijelo,cipele Piacotti,Mercedes S...
Nema ga
... nema ga...
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
A okle,moji su se za 5 vjekova pomjerili 15km cijelih tako da me tu ne možeš dirat.
A jel kosu središ sa šećeranom vodom ili od majke kad ti priganice spremi uzmeš ulja pregorela
Inače,što se mafijašiš kad elera nemaš,a.Ne možeš da budeš mafijaš bez para mačak,onda si samo šišnjar
![]()
Znam da je skroz offtopic (ali šta na ovoj temi uopće nije) ali dida mi je u tvornici radio s nekim čovjekom koji bi si od doma svaki dan ponio jesti slanine, i svaki put bi mu ovi iz radione to pojeli kad bi negdje otišao.nego drzi parce slanine na sunce citav dan
I tak jedno jutro on se opet vrati, slanine nema, svi se cerekaju a on onako bojažljivo: "Ama ljudi pa di taj komad slanine, njome si ja hemeroide mažem, pa nemojte to..."
Upisujem svoje srce u uličnu prašinu,
od Urala do Sierra Nevade,
od Yokohame do Kilimandžara...
ahaha jesam li reka za tebe ili 90% tvojih sugradjanaJa se ne mafijam i nijesam u toj prici al mi je glupo da lajem za nekim na forum.No eto ti si odje faca i car pa uzivaj.Ovo sto se elera tice je glupost.Nit sam paras tim neki siromah,solidno zaradjujem,ima dovoljno za sebe i cao.
"A poganima i rdjama ljuckim vjecno u zemlju gdje i treba"
Fap Masina Niksic!
Ако ако, крст, слике острога и пиштољ су увијек требали да буду на истој слици.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
treba da se zna kako ce se branit crkve i hramove, hvala bogu da je tako. pravi srbin mora da ima pishtolj. veliki vam je trn u oku pravoslavna vjera i srpstvo crnogoraca, opushteno braco
COITO ERGO SUM
znaci onaj ko nema stoljpi on je krivi srbin?
nije krivi ali to ti je kao teniser nema reket. mi smo vazda bili mudonje i pishtolj, pushka i bombe su nam uvijek pri ruci
COITO ERGO SUM
zato ste sad tu dje jeste..![]()
Kakva ti je to prica bolan?Mozda nam trenutna situacija nije dobra al cemo ponovo(nadam se sto skorije) povratit nase teritorije i ispraviti ono sto je lose trenutno."Nije Srbija saka pirinca da je pozobe svaka vrana sto je donese vjetar".
"A poganima i rdjama ljuckim vjecno u zemlju gdje i treba"
Fap Masina Niksic!
batice mozhete svi za onu stvar da nas povuchete, najjachi smo zato nas i napadate, kompleksashi.
idem da karam neshto u grad, zagrijavanje za nocas. uzhivajte, zhivot je bajka!!!
COITO ERGO SUM
Ajd, igumane.. pa podnesi izvjestaj kad oposlis. Ne stidi se, k'o ni do sad.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Ko je najveci mafijas/mafijasica foruma?
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
ludnicakovin je jedan od najvecih pokusaja mafijasa..
a najveci mafijas.. hmmm... mafijasica phenix sigurno..
a mafijas ne znam. ja sam medju najvecima, ali ne i najveci..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks