ja imam auto, nego treba da nabavim kedown-a
nista lakse, nabavi auto, ka sto ima kedown i cao vidimo se prijatno, a q5 , ljetnje gume, i nazovi auto ne ide nikako
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ja imam auto, nego treba da nabavim kedown-a
Tako sam i mislio![]()
Nedje cu se smilovat i izbacit snimak, ali neka prodje jos neko vrijeme...
Eo pozivam passatliju na okrsaj plava Honda CT OWNED kad god me sretnu neka blicnu pa da se povatamo...![]()
![]()
![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
uzbrdo ce se poigrat s tobom.. preticace te 5-tom na 1.5k obrtaja![]()
Ako mi dokazes da je Golf V GTI usao u onaj tunel put CT brzinom 180km/h, ja vodim u pecenjaru tebe i jos troje tvojih drugova/drugarica na rucak, i naravno sve ja placam, za svo petoro.
Ovo kazem bez obaveze da ti meni bilo sto das ili na bilo koji nacin nadoknadis.
Krivinu nalijevo, prije tunela, je nemoguce "uvatiti" tom brzinom, a nije da je Golf V poznat po lezanju...
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
balsa, ako moze u Anove, ljepsa je hrana, a i moram picu probat![]()
Nemam ja sto tebe da dokazujem niti mogu, ako ti je bas do toga ti fino pitaj u mup da ti daju snimak dje se mjeri brzina i vidi sve. Upa je u krivinu sa zidom 160 i drza puni gas svo vrijeme u 7 iljada i tu je naravno i utekao konacno.Onda ide lijeva pa tunel a lijeva uz bankinu svo vrijeme ja cu je uvatit sa trabantom 150 ako budem ima izlaznu brzinu iz one sa zidom kad god oces.
Vozac passata je prica posle kako su oni isto upali 150-160 i mislio je da izgibose.
Eo i sparco je sa Lanciom isa tu 160 i garant moze i u tunel 180 jer jos bolje lezi Lancia sa sperom mehanickom.
Ko te zva lepi?
Dali.![]()
Last edited by CaseLogic; 27-01-11 at 15:43.
sto kEDOWNu jedna krivnina bila
to fabia 3 serpentine sijece,
dje kEDOWNu lanac prekaljeni ne pomaze
tu fabiiiii ABS u pomoc pritjece
Ne znam tacno ali je bilo 160~170 jer je auto pocelo da ide sideways.
Evo cim dodje ljeto napravicemo klip te krivine
180 usa po kazaljkama ja gleda kolko si izasa to nije bitno.![]()
kako se gadjete sa tim brojkama![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Prvo, rekao si da ste pasatu pobjegli, tako da pasatlije ne mogu pitati koliko ste vozili.
Drugo, rekao si da imas snimak, pa fino isjeci taj dio i pokazi.
Trece, ja sam rekao da pokazes snimak gdje kazaljka stoji ravno na 180km/h, bez obzira sto obojica znamo da to nije stvarna brzina - GPS bi izmjerio manje.
Cetvrto, imam i ja pomalo mocan auto, koji ima sva ubrzanja i medjuubrzanja bolja od tog golfa, i, vjeruj mi, probao sam, i treba mi MALO VISE od 40m (koliko ima od desne krivine pod zidom, do sljedece lijeve, da auto ubrza od 160km/h do 180km/h.
Peto, ona lijeva krivina NE MOZE da se prodje brzinom 180km/h jer nije UZBRDO kao prethodna desna, tako da biste zavrsili u stijene desno da ste puni gas drzali poslije pravine iz Donjih Ulica.
Znam da si sa CT pa vam se preuvelicavanje uvijek tolerise, ali je ovo bas neizvodljivo...
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks