Ocajno dosadan...Pokusaj da se napumpa gledanost dobrim scenama starog Trona.
Ja cekam da Case baci neki komentar u vezi Trona.
\\OFL•GIC
Ocajno dosadan...Pokusaj da se napumpa gledanost dobrim scenama starog Trona.
You will never change.
\\OFL•GIC
Catfish - fin dokumentarac o virtualnim vezama...i veoma weird realnosti. I humanosti, na kraju krajeva.
http://www.imdb.com/title/tt1584016/
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ne znam kakav je taj film "The Secret", ali cuh da je knjiga dosta dobra.
DICIOTTO
Poenta je da mislis pozitivno, da radis pozitivno, jer se cijelog zivota desavaju razne ruzne stvari, (nema para, ocu ovo, ocu ono, bolestan sam, nemam dobro auto, veliki mi racun od struje, ostavila me djevojka... i sl.)
Uvjek treba obrnut na veseliju stranu svega i dobro se zezat. Nerzova nista dobro sigurno nece donijet.... (ukratko poenta filma, mada ima i masu dobrih citata, vrijedi pogledat)
A sto se tice knjige ni ja je nisam procitao, ali planiram, a isto sam cuo samo pozitivne kritike o njoj...
Naravno.
Jer, svi znamo da kad 'misliš pozitivno' te stvari prestanu da se dešavaju.
'Secret', 'Moć Podsvijesti' i Paulo Koeljo nas uče tome.
Naravno, ako želiš da živiš neku mlaku imitaciju života u kom se zaluđuješ idejom da je sve OK i da sve tako treba da bude, jer, jebiga - onda super. Želim ti svu sreću.
Upravo tako, bajnom.
No, ako znamo da nije bajan, što bi lagali sebe da jeste?
O, odlična je.
Ako si spreman da se odrekneš svega što znaš ili možeš da naučiš zbog par savjeta koje ti sam nikad ne bi udijelio jer nemaju veze sa mozgom (a ni sa 'životom').
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Hvala Bogu da ima razlicitih misljenja od mog... Ne kazem da ja zivim po filmu, samo sto je u njemu prikazan jedan od boljih nacina kako da se prevazidje neki problem, ili vise njih..
Uopste ne treba da lazemo sebe... To je samo sagledavanje problema iz drugog ugla, iz ugla koji mnogi ljudi ne vide... Kako kazu, za svaku pricu postoje dvije verzije, e pa ja uvjek biram ovu drugu
Knjigu jos nisam procitao, ali na osnovu toga sto sam cuo masu je bolja od filma, a cinjenica da je bila bestseller dokazuje njen kvalitet, tako da je suvisno pricati o tome kako su to gluposti...
Jel' de?
E pa dobro onda, izvini.
Obim prodaje je tu najvažniji, slažem se, poenta je totalno nebitna.
Važno je da budemo pozitivni i svi nekako super, sve će bit' samo lagano, pa za koju godinu da snagom želja nabavimo auto i da idemo svakih par neđelja za Beograd da se provodimo.
Gledaj na to ovako:
Ili to mnogi ljudi ne mogu da vide iz tog ugla ili se tebi sviđa da ti neko priča tralalajke o tome kako si nešto poseban (a mora da jesi, čim drugi ne kapiraju tu bajkovitu, frivolnu istinu koja zvuči komplikovano u knjigama poput: 'Kako da prebolite vaginitis za 15 dana uz molitvu') zato što možeš to da vidiš iz tog ugla (koji ti je prethodno podrobno opisan i predstavljen kao nešto najlogičnije moguće).
No, sve što ja ođe mogu da napišem vjerovatno neće imat' nikakav uticaj na tebe, jer ja nisam izdao knjigu i snimio film. A nisam nešto posebno ni zgodan, ni prijatan. Niti mislim da si ti 'prelijepo ljudsko biće koje zaslužuje sreću'.
Samo imaj u vidu da je svaka knjiga stvarnost za sebe, u kojoj pisac postavlja pravila. Dovoljno je da izostavi jednu komponentu realnosti koja u 'životu' (našem svakodnevnom životu) postoji i da ta pravila i principi koje ti dalje opisuje u našoj realnosti ne važe.
Ne želim dalje traćiti vrijeme i prostor. Nadam se da mi Interpol neće pucat' u skrotum zbog ovolikog offa.
Ako, ipak, odluči da puca, tu ništa neću moći da učinim. Pa, da se pozdravim sa skrotumom onda, dok još imam vremena.
Ćao, skrotume.
Last edited by Čika Džo; 26-01-11 at 22:18.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
pogledah danas the cove,ne mogu da vjerujem da su ljudi onako retardirani :shock:
The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom
Mou gaan dou (Infernal Affairs) 2002 / Wai-keung Lau
http://www.imdb.com/title/tt0338564/
Mou gaan dou 2 (Infernal Affairs 2) 2003 / Wai-keung Lau
http://www.imdb.com/title/tt0369060/
Mou gaan dou 3 (Infernal Affairs 3) 2003 / Wai-keung Lau
http://www.imdb.com/title/tt0374339/
Konacno, nakon velikog vremenskog rastojanja, sam pogledao i 3 dio kineske trilogije Infernal Affairs. Ovo ce malo cudno zvucati, ali ako niste fan aziske kinematografije, ako ne volite serijale, razvoj likova u serijalima, onda nemojte gledati Infernal Affairs, jer je njegov remake (The Departed) bolji film. Nevjerovatno je to kako je scenario iskopiran od a do ś, sve do samog kraja. A ako zelite da vidite sta je bilo sa likovima prije i poslije originalne price, onda mozete da sacekate 2012 za The Departed 2, ili pogledati Infernal Affairs 2 i 3.
\\OFL•GIC
@Cika Dzo
'Harmlessly passing...' my ass![]()
rep+ (čim budem mogao da ti dam)
Moć Podsvjesti
htio sam da batalim poslije 3-će strane ali me tadašnja cura naćera da je pročitam. žali bože đe sprcah tih par sati
Secret me podsjeća na one američke programe samopomoći koji pomažu samo onome ko zarađuje na tome (YES MAN je ipak samo film)
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Kolega drogiras li se ti?
Ja stvarno ne bih volio da dobijes cir zbog ovog filma, osjecao bi se lose, a to vec ne bih mogao da gledam sa vedrije strane kako puca.. :monkey:
Pokusao sam fino da objasnim kakav je film, mislim da je tema ovog topica predlozi, e pa to je bio moj predlog, ako ti se ne svidja, brate iskuliraj, nemoj zivce da teses i izlizujes tastauru praveci se pametan... Ko je zainteresovan moze da pogleda, nista obavezno fala Bogu...
Ali ja sad ozbiljno mislim da bi trebao knjigu da napises
Ne zelim ni ja dalje ova rasprava da ide, nije mi bila namjera nekog da nerviram, ali kolega bio si malo bezobrazan, pa sam morao da se spustim na tvoj nivo pa ovako da ti odgovorim... Piss brother V :* :wink:
a moze li ovaj case logic da nam predlozi par filmova da vidimo sto valja to![]()
не пада ми на памет ни један потпис
Idi na search pa ces nac samo suvi kvalitet.
Ako te zanimaju crtani i teen filmici search opali acidu.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks