Jesi zaboravio vozačku?Jesi.Kazna ti je sledovala svakako.To što se on pravi džukelom je potpuno druga priča.I kod mene ovamo ima jedan mamlaz koji se slično kreteniše pa je jednom čak htio da mi piše prijavu za pojas jer nisam stavio u vožnji kroz grad od prodavnice do prodavnice.
Ja kažem da je ovo problem trkača i umobolnika koji nemaju pametnija posla nego da ugrožavaju mene,tebe i bilo koga ko se normalno ponaša.Na ulicu kojom ja idem put grada na 1.5km puta ima 5 ležećih i gomila rupa.Znaš da mi ne smeta da usporim i polako pređem preko njega i da mi je milo što su tu.Jer nije se jedan put desilo da na taj uski put majmun sa dvojkom,trojkom izleti i na širinu đe da bi se dvoje auta razminulo moraju spuštit točak sa strane, gazi ga 100tkom.Taj idiot ne može da ukoči i što je grđe neće da koči a ja nemam kuđ.Prošle godine sam za jednim iša u nadi da ću ga nać da se malo popričamo al majmun se izgubio.Samo što nije neku đecu pokupio pored puta.A to što ima ležećih je malo i ne znači skoro ništa,al eto opet ih uspori.Ako ćeš mi vjerovat htio sam sajlu da kačim na ulicu ispred kuće pa dako se upeca neki uveče kad voze,no me strah bilo e će nalećet neko ni kriv ni dužan.
Sestra mi radi u MUP i veli da nemaju načina da to srede.Oni ih privedu i odma stiže puštaj.Dođu do sudije i on veli a maxe,kud ću sa ovim aj ti doma.
Što se mene tiče oni bi svakog takvog mangupa trebali fino da prepeglaju i završena priča.
Na kraju,u pravu si ti al bogme i ja![]()

Bookmarks