zna li neko rezultat Spanija-Srbija vaterpolo? bila je 1.8 kvota na srbe
nisam shvatio ni sto je claudio htio da kaze
mozda da ne igram vise kod dace![]()
Who let the dogs out
zna li neko rezultat Spanija-Srbija vaterpolo? bila je 1.8 kvota na srbe
jel mi igramo sa rusima, ili je odlozena ?
Who let the dogs out
dobili smo 9-12
bez onih igraca koji su zaglavili na aerodrom, ili su i oni stigli ?
Who let the dogs out
Sto mi radi salke cccccccccccc.........
Liverpool-Fulham 1
Baci me parma 2
Ima li sto za danas? Po meni Liverpul 1 kao sto rekose gore. Sta mislite za Sevilja - Real?
Ja bih dodao Rangers 2 .kvota 1.5 protiv predzadnje ekipe na tabeli
Može li mi ko objasnit pad kvote na ARIS : AEL LIMASOL 2 , koliko vidim sa 2.35 kvota je pala na 1.33
Pitanje za ove shto prate NBA
Toronto - Filadelfija igraju nocas koliko vidim u kvote favorizuju pobjedu Filad. u goste kvota 1.55 ili tako neshto a na Toronto domacina 2.55
Sad poshto ne pratim, moze li kakvo objashnjeje, jel ovima otisha sad Stojakovic ili shto pa favorizuju ove, poshto koliko vidim Toronto ne stoji tako loshe na tabeli...?
toronto igra bez 4-5 igraca iz rotacije, a phila je po meni malo bolja ekipa nego sto to trenutni skor pokazuje. moze se probati iz 2 u 2.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
evo jedan moj tiket 80p prolaznost.... liverpul 1,bajern 2,rendzers 2,celtic 1,partizan 1, siena 1,filadelfija 2,klajsters 1 .... kvota oko 20....
Zalgiris-Olympiakos
Zalgiris bez Dainiusa Salenge(1.8 skokova i 7.2 poena po mecu).
Iz kluba je otisao Mirza Begic(3.9 skokova,2.4 blokade i 8.4 poena po mecu).
Nece igrati Jamon Lucas Gordon(2.2 skoka i 2.3 poena)
Ove nedelje nisu trenirali Erceg(2.3 skoka i 4.9 poena) i Vasilopoulos(ove godine nije igrao u Evroligi,u domacoj ligi slab ucinak)
Pelekano se na ovoj utakmici vraca u tim.
Zalgiris je prosle nedelje ostao bez Mirze Begica,centra koji je otisao u Real Madrid.Njegova zamjena je Boban Marjanovic.
Od Valensije su izgubili 14 razlike,a najbolji igraci bili su visoki igraci(Savanovic i Lishchuk).
Danas se Zalgiris susrece sa ekipom koja ima dva fenomenalna centra koja podjednako dijele minutazu.To su Burusis i Nesterovic.
Sadasnji centri ekipe Zalgirisa su Boban Marjanovic i Egipcanin Oman Shaman koji su apsolutno ne dorasli ovom centarskom paru.
Zalgiris ce pokusati da ostane u igri preko svojih sutera Kalneitisa,Delinkaitisa i Pociusa.Olimpijakos je mnogo kvalitetnija
ekipa od Litvanaca i mislim da oni bez pravog centra nemaju sta da traze protiv snaznog Olimpijakosa.
H2(-7.5) @1.85
ovo mi je svakako tip dana.
Örebro-Rögle X2 @1.78
Jonasén and Enström iz orebra odsustvuju zbog povrede
Rögle je u velikoj formi i nije bez sansi za pobjedu
Newtown - Llanelli 0-3 @1.65
Lianeli u velikim problemima oko sastava tima.Rhys Griffiths i krilo Owain Warlow ne igraju zbog suspenzije.pod znakom pitanja su nastupi napadaca Jordan Followsa i Craig Mosesa kao i lijevog beka Martyn Gilesa
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks