Jedan od onih dana kad ima 30 parova a ne mozes rec ovaj ce doc sigurno.
Bijo si poziw koi se neodbija
Luton Town 1
Nottingham 1
Sheffield 1
Manchester U. 2
Arsenal 1
Palermo 1
Australia 2
the World's leading dance event
Sensation
ako spanija bude igrala sa ful ekipom ( jer su se vec plasirali u polufinale pa ce mozda odmarati nekoga) odrace madjarsku...gledao sam juce madjare protiv njemaca, ono je ocaj od utakmice bio, madjari dobili jer su njemci bili jos ocajniji od njih
Who let the dogs out
taj palermo moze doc dvojka nocas![]()
Ka Bilbao?![]()
australia 3:0 ...
ja igrah singl sa 40e
the World's leading dance event
Sensation
Logicno jeste ali kladionice ne bi ni radile da sve dolazi po logici. Analize su neophodne, tu nema sumnje. Npr ovaj Palermo nije primio gol 300 i kusur minuta, ali je igrao s ekipama diskutabilnog napada. Parma ako nesto ima, to je taj Krespo. Palermo me uzasno nervira. Pastore je jedan idiot prvoklasni iako ubija s loptom, momak je ili glup ili bezobrazan ili sebican (sve kombinacije ovoga troje su takodje moguce). Pitanje je koliko ce Mikoli igrat.
Druga stvar, Palermo svaku utakmicu igra isto, lopta je na polovini protivnika, stvaraju se sanse pa ako i kad udje. S druge strane, prostora za kontru koliko oces.
Cudan mec, Palermo ima prednost ali ga ja nisam stavio na tiket. Ocu da vidim kako se ponasaju protiv neke ekipe koja se (nadam se) nece branit od pocetka. Bice valjda na 365 pa cu uzet nesto live.
Je li moguce da iskucah ovoliko?
Btw, juce uplatih nesto sitno na online. Sa bonusima i opkladama na neke golove nagurah na 70. Posle jedno 2 sata uzeh opet da se igram. 5 po 5 na glupe igre, kornere, next to score i slicno, ode sve.
Nedostatak kontrole i dosada, po ko zna koji put.
Edit: Kakvo silovanje od strane kengura.
Last edited by Mad_dog_KO; 25-01-11 at 18:05.
Mancester X-2
Vigan X
dupla pobEda ozija je bila poklon kvotica od 7.00. bolje da je singlah nego sto je sparih sa gomilom parova koje cu promasiti.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
a ko je ozi, ne kuzim svu termonologiju![]()
Who let the dogs out
ozi = aussie = australija(nci).
nesto me bi blam da postavim predlog, posto je poslednji koji sam javno predstavio prosao jos prosle godine.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Postavi samo kvotu![]()
ja rekoh (kao mad dog) nikakav dana za igru... Medjutim kvoti se u zube ne gleda
Ovo je bilo na brzinu s posla kad dodjoh
p.s. Ovog puta vas pozdravlja Danijela
...
Who let the dogs out
Ima li shansi da ova A.Villa sa ovim Bentom od 20 milki, zapne u goste nocas?
Ja sam je stavio pa sta Bog da.
Sad tek stigoh kuci pa ne mogah ranije postavit tiket.
Evo sto sam igrao:
Vila 2 2.45
UNICS 2 1.80
Francuska vise golova 1.85
Salke 1 1.55
Kvota 12 i nesto uplata 30 eura![]()
@Blackvelvet, kako ti se cini ona Danijela
karas je u zdrav mozak![]()
claudio, ako pocnem da je karam mozda vise necu dobijat
nidzo, necu da drugi padaju kad lupam ovako iz dosade![]()
Who let the dogs out
Najjace ribe rade u wiliams ! To bez svake sumnje , a i politika firme je da se zaposaljavaju iskljucivo lijepe i mlade curice![]()
francuska-1.5 - island ppH1, @2.00
Ovo sam htio da igram sad u singlu, ali Đana rece ne moze kao pocelo u 8:15, a vidim sad pocinje tek u 8:45 pfff
Who let the dogs out
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks