Last edited by cvxcomputers; 21-01-11 at 17:32.
hahahahaahah evo jos jedna doskocica cvx-a ludog, opet si mi rekao i stavio me na moje mjesto !
mogu samo da se pokrijem airbagovima iz klia i audija i da cutim a?
jos jednom: luuuud si skrrrooozozz![]()
Originally Posted by my name is ...
moze li se nedje nac krekovana verzija programa FiatECUScan
i zna li josh ko kakav program za dijagnostiku a da obuhvata italijanski program Fiat, Alfa , Lancia
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Treba mi tecnost, sto li je, za podmazivanje kedera na auto.
Fabia, konkretno mi treba za Vettu, kako ima onaj krov sto se skida, moram one kedere podmazivat, s cim cu to radit
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
LJudi mozeli se ko sjetiti kako se zove onaj lik iz zete sto pravi Dihtunge i gumice za auta??
Ako neko zna nek ostavi podatke i broj tel.
Ili jos bolje ako ko zna gdje ima uzeti originalne gumice za kiler kabine od fiata brava pusta mi vodu u kabinu a ove gumice koje ima kupit ne valjaju siroke su???
Znaci gumice koje idu na cijevi one imaju 2 sa gornje strane pa ispodnjih male gumice.
TNX
Ima li još đe kroz PG da se nađu BOŠ svećice osim u kastelanu?
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Trosi li se koliko benzina kad je auto upaljeno i stoji u mjesto?
litar, bilo je price, sta vise ja sam pitao, oko litar to bude sa nekim prosjecnim motorm
Njak Njak Njak
E ovako u pitanju je Fiat Punto 2003god 1,9jtd 63kw....trosio je do sad 6-6.5 litara na 100km u lokalu ono kad se malo ostrije vozi...A sad odjednom potrosi mi 8l u 90km...Je li to nesto "cudno" i moze li bit neki "problem"?
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
temperatura motora? (ovo mi je preslo u naviku)
Njak Njak Njak
Brat mi ima plin na golf 3, koji se pokvario, prije par godina je isao po majstora i svi su dizali ruke od toga jer je to neki italijanski plin kao koji niko ne umije popravit, ja kad ga pitam koji je to plin on ne zna, tako da...jel moze neko pretpostavit koji jei dje da ga posaljem da ga popravi, nekog majstora koji svaki plin zna popravit a ne..
Njak Njak Njak
moze bit da je BRC , i ja imam Sequent BRC koji odje niko nije umio popravit i samo su mu j*bali majku ovi nasi kvazi majstori , jer su ga rascupali svoga pih
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks