Pridruzujem se sranju.
Livorno - Albinolefe 1:2
DenBos - Vendam 1:2
kakva noc, po*erem se u nju
Who let the dogs out
Pridruzujem se sranju.
Bijo si poziw koi se neodbija
Postao sam senior member, presao sam 3000 postova.... Ako moze koji rep
Da mi nije noc skroz posrana![]()
Who let the dogs out
a ja odigrah hamburger GG :burp:
Dajte neki sajt za tipovanje. Ne interesuje me padanje kvota koliko informacije o sastavima timova.
Ajde eupen mrtvi.
minhen1860 i albinolefe sa pola prvog tima nas zaklase danas
Who let the dogs out
eo ga eupen ko ga je traziobobby
bar da neko dobije nocas...
Sad ce i Kedown izvadit one print screen-ove sa online nedje![]()
Who let the dogs out
Kolo prijeti da bude nerealno...Ali cu ispostovat Lazio, Inter i Napoli. Kvota 10 u Lutriju.
Lazio dobar bio protiv Rome u kupu.Ocekujem da se iskupe.
Bari vezE nije imao protiv Milana, Napoli ih mora zgazit.
Inter mi je malo rizican.Ako bude igrao Wesley, sve ce biti ok.
Poklon kola - Napoli 2.
dje ga je dje ga je, ajde kedown glasni se![]()
Who let the dogs out
prepa' se da ga neko ne saceka![]()
Who let the dogs out
hahahaha, nije loshe nocas bilo, momci nema leba bez online klade
Da mi je dosa Hamburg u prvo bila bi puna kapa![]()
brale ti im jeba majku, nece dozvolit bet365 nikome iz crne gore vise da se registruje
"You must spread some Reputation around before giving it to kEDOWN again."
Who let the dogs out
Ja mislim da je kedown uz blackvelveta jedini u plusu od ove rabote...Ovi ostali ukljucujuci i mene smo cas dolje cas gore,ali ova dva momka stalno razvaljuju.....
Stvarno velikiza vas moNci
![]()
kedown redovno razvaljuje, a ja kad me ufati.... jos me nije ufatilo ove godine da valja![]()
Who let the dogs out
Ne bih da malerisem ikome i da me neko pogresno shvati. Ima iskusnijih od nas odje, tu prvo mislim na Signore-a. Neka covjek kaze koliko je u plusu od ove rabote.
A Kedown-a molim da samo zapise nedje koliko je ulozio i da za mjesec dana vidimo kakvo je stanje.
sto cini brat... ja kad odigram igru da odredjeni tim daje sledeci gol, u 80% slucajeva ga primi u narednih 5 minuta. desavalo mi se i posle 10 sekundi da ga primi.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Ja se jos sjecam ovoga
Signoru kad krene moze uzet iljade i ljade.Ali ima i on onaj period kada ga sve po 1 baca za jake pare.
Ma ima odje odlicnih tipera.Recimo ja sam uzeo dobre pare na tvoje predloge.Onda je rain ima velikih kvota,a i dutch i kotoranin.Pa i deksi je ostaljao dobre predloge.bobby je izbacao jedno vrijeme ono 1+ i tu sam uzeo pare dobre,sjecam....
Onda moon isto mi je par puta donio pare i ima ih jos....
Ali niko u kontiuitetu ne dobija kao ova dvojica momaka i signore kada ga krene.
A i ti si bio usa u dobru seriju
Ono kada si ceka valensiju,pa onda onaj dubl atalanta i australija.....Ko prati ovaj topic cesce,moze uzet dobre pare,uvijek se mogu nac 2-3 predloga dobra.![]()
okle mi izvadi onaj post my namedavno je to bilo....Zena sve potrosila
Signore-u kapu skidam, covjek vadi prave fikseve iz rukava vrlo cesto.... Ali odje pricamo o velikom novcu, koji ocigledno samo Kedown vrti
Kedown, ajde uradi za sve nas odje jedan print screen Show balance na bet365![]()
Who let the dogs out
Nije uopste problem u tome koliko ko moze da napravi. Problem je u tome sto 90% nas ne moze da se kontrolise. Bio je jedan odlican signature na bettingadvice forum. I must withdraw immediately because knowing myself, I'll finish on horse racing.
To je bar kod mene slucaj, a vjerujem i kod Kedown-a, jer je nemoguce da neko prati Ham Kam i ostale gluposti.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks