Petkovic nije losa ali ke kvota velika jer je wiliams povrijedjena, i jedva je dobila prosli mec, tesko se krece, i pitanje je kako ce to danas proc.
Kako sam fino doceko Stepaneka jutros na vise
Ovako cemo za danas:
Real- 2 1.85
Tripkovic daje manje od 9 poena
Almagro-2 1.80
Verdasko-1 1.40
Wiliams-1 1.80 ( ovdje po mom misljenju velika kvota. ako neko od ovih sto malo pomnije prate tenis budu ljubazni da mi kazu je li ova petkovic toliko dobra da ima iste sanse kao venus za pobjedu )
Bjelecki daje preko 4 gola 1.95 ovdje kvota raste,vjerovatno misle da venta nece drzat najjaci tim veceras ali ja mislim da poljaci veceras traze pobjedu i nadam se dobroj veceri bjeleckog
Kvota 31 i nesto
Ko igra u wiliams,trebali bi paznju obratit na ponudu za strijelce na danasnjim utakmicama SP.
Npr da Vori da manje od 4 gola kvota je 1,70 i pada ,a on ce tesko ispunit tu granicu,s obzirom da se zna kako danci igraju odbranu
Vujin jedan od boljih sutera granica je postavljena na 6.5.srbija igra protiv rumunije kvota 2.10 ja ga na tu kvotu moram ispostovat
Hansen ako ko je ko gledao mec protiv srbije vidjeli ste kako je sutira.danas je postavljen na 5 golova,i tu je kvota cas u padu,cas u rastu....
Nadam se da ce ovaj triple doc.Ja ga igram sa malo vecim ulogom
Srecno!
Petkovic nije losa ali ke kvota velika jer je wiliams povrijedjena, i jedva je dobila prosli mec, tesko se krece, i pitanje je kako ce to danas proc.
a sinoc sam pao na vaterpolo, usrani primoc odigrah, a pogodim budvu h1, partizan 2, jadran 2 , i kosarku partizan pph1, i ovi me bace.. za danas jos nisam sastavio.. a gledao sam venus prvi mec, mucila se bas,a andrea nije losa...to bih preskocio.
Sporting - Penafiel 2>
Srbija-3.5 - Rumunija H2
Egipat-3.5 - Bahrein ppH1
OHK Dinamo - Dinamo Riga 6+
Vitiaz - CSKA M 1
Who let the dogs out
Igrah Poljsku i Dansku. po 2,10 su na bet365 trenutno. A kad prije 5min sastavljah tiket, bejahu 1,9... Nocas mi je Chicago favorit, a mozda ce i Austrija ispod 57,5... Ovih dana sam padao sve za po gol, kos, jednu, mozda dvije, na 100 parova, a juce s zadnjim elerom, uzeh kvote, razmisljah nekih 20min i iznjedrih 13 magicnih parova...
125 kvota, sto je za 125 eura vise nego sto sam imao.
Signore, ajde dubl ili trebl koji bi po tebi trebao doc.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ako se nije vratio Dirk, a ne bi trebalo, lagano Chicago preko 3,5, a mislim da i Olimpija gubi od Rome preko 2,5... Sino ili fantastisen parovi. Mnogo derbija, oa lako za prognozu. Ova dva para bih izdvoji kao dobra za nocas.
Ok, uzeh oba basketa, zahvaljujem. Meni se igra Sporting P2+, ali je kvota pala na 2.0nesto sa danasnjih 2.37 i to me plasi.
koja je fora da se postavljauju tiketi kad dobijete ako se prije toga nikad niste sjetili da jedan fix ovdje napisete/predlozite/pitate/iskomentarisete?
the World's leading dance event
Sensation
tu je vidjena dvojka bila, ali radi sigurnosti odigrao sam je u hendikepu
Who let the dogs out
Sto mi napravise francuzi.
Da im sve na svijet je8em.
A Roma izgubi od Olimpije.
Who's next?
Izvini. Da je postojala realna sansa, jeste. Ali imati 8 razlike u utakmici na mizeran broj poena, i izgubiti, ne ide... E'o dobi i Fener... Losi parovi bili. Taman da bace.
ps. A najjace je sto sam do sad sve padao baksuzno da nije moglo baksuznije, a veceras samo jednu prosao, a pao sve zivo.
Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 20-01-11 at 23:55.
inace, igra dirkster, a chicagu ne igraju general booza i noah. trebala bi da dodje dvica, a kvota je 2.40.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Akad igra Buzer?pslusajte moon-a, slazem se njim da moze oc 2. Ai it i Bulsi ih mogupospremit lago, jer ne milim da se prko noci vraća pobjednicki metlitet.
no more drugs for this man.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
evo nesto od nocas...
and Sporting to score 5th gol - lost all
:razz:
Who let the dogs out
Sad me zvao drug, kaze mi za nekakav insider, adelaide - north queensland u 10 se igra, australija, 3+ je 100%, ja necu puno ulagat, uzivo cu igrat, mozda dodje i prelaz....ko igra na net, eto prvi tip za danas...
Bravo Bobby.
Cikago dobi, sto znaci 3 tiketa na po jedan mec.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks