Ufff...tesko pitanje.
MAF
senzor pritiska i temperature
turbina
TAKUMI
Da, na tvoje.
TAKUMI
ee hvala...
a imas li nekog dobrog majstora da preporucis da to pogleda?
Preporucujem ti ovoga: 069 015 527
TAKUMI
Ime?
dje je radionica?
Last edited by LaCiKa; 19-01-11 at 17:57.
Na NK putu, od semafora nekih 200 metara, onda skreces desno.
Maki & Dajo Auto Servis.
TAKUMI
Eko dizel na MP pumpi ....
Vozis prema NK, vidjeces tablu Sinderella, skreces desno i pratis male table Sinderelle koje su svugdje postavljene, vidjeces skretanje za Sinderellu, ti vozis jos 50 metara i desno, i ides pravo u njihovo dvoriste.
Najbolje ti je da zoves ovoga i on ce ti izac na NK put i cekace te ili ce ostat sa tobom na tel. dok ne dodjes kod njih.
TAKUMI
ako malo bolje procitas sta sam napisao to se moze shvatit i kao zajebancija na njegov racun
Jok, pravi BMW. X6.
http://www.bmwarchiv.de/e-code/e72.html
She is only here to annoy herself!
uzese mi nocas vozacku. na 2 mjeseca. moram li da placam sto kad je budem podizao, ili kako to ide?![]()
doci ce ti poziv da se javis nekome u mup, dace ti brojeve z.r. da platis kolko traze, podjes uplatis, ponesess uplatnice, daju ti vozacku i kraj. makar je meni tako bilo![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
lud
_______
Originally Posted by my name is ...
Tu ti ide malo veća kazna ako se ne varam.Može čak i do 200e da se penje.
za takve prekrsaje se uzima vozacka i uzoj rodbini ludaku
f6
Imam jedno pitanje? Hoće li ko uvest kakav zakon da se vozači SUVova posebnoi tretiraju ukoliko naprave udes s fatalnim ishodom? Danas idem za PG, kasnim, culjam za nekim kamionom, eto je isprekidana linija, magla da se prst ne vidi i u zadnji sekund prelomih da ga ne pretičem (srećom) - jer je u istom trenutku naišla Toyota ogromna UGAŠENIH FAROVA kretajući se brže od 110km/h iz suprotnog smjera - počistila bi me da sam krenuo.
Poslije teškog dana, vraćam se iz PG, VW Toureg full kolonu fusta - i direkt na mene - kad ga boli k***, da nisam sišao u odvodni kanal, sad ne bih bio živ da vam ovo kucam...
Last edited by cvxcomputers; 20-01-11 at 18:17.
Vozač brze pile, ako nema roll-cage ima jednake šanse da završi "nasmijan na prezadnju stranu" sem ako ima povelik motor naprijed, i masu AIR BAG-ova
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks