View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 535 of 2251 FirstFirst ... 3543548552553153253353453553653753853954558563510351535 ... LastLast
Results 13,351 to 13,375 of 56262

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Joveta je mlad,vratit ce se on, samo pameto i disciplinovano.Nikakvo forsiranje nida Bog...
    Nego, sto je sa Drincicem?Manje od godinu kako je slomio nogu.Za ovu zavrsnicu kvalifikacija i Evropsko nam treba ka ljeb.Igraci koji dozive takvu
    povredu,kasnije u igri,izbjegavaju duele i kalkulisu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by saatkula View Post
    Joveta je mlad,vratit ce se on, samo pameto i disciplinovano.Nikakvo forsiranje nida Bog...
    Nego, sto je sa Drincicem?Manje od godinu kako je slomio nogu.Za ovu zavrsnicu kvalifikacija i Evropsko nam treba ka ljeb.Igraci koji dozive takvu
    povredu,kasnije u igri,izbjegavaju duele i kalkulisu.
    Igrao je protiv Celzija koliko se sjecam u LS sad sa Spartakom.
    Bice on spreman za Bugare, mozda i za ove Japance i Koreance...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by electroman View Post
    Nisam pomenuo Mijatovicam, da o njemu pricamo kao o covjeku nego kao o igracu. A to sto nije ucino nista za Fudbal, za to ne treba daga kritikujete jeli svako gleda svoj interes, pa i Dejan Savicevic, isto.Mislim da je Mijatovic, na njegovu poziciju i on bih isto ucinio za crnogorski fudbal, kao sto je Dejo.
    Ne znam kakve koristi Dejo moze da ima kao predsjednik FSCG. Cini mi se da bi mu vise odgovaralo da bude funkcioner Milana - Manje 'genijalaca' oko njega i mnogo vise para. Umjesto toga, muci se ovamo i sastanci sa nasim maloumnim trenerima, nepismenim novinarima, posjecuje stale od stadiona i jos trpi kritike velikog broja naseg naroda...
    I prije obnavljanja nase drzavnosti znao je da pomene ko je i sto je. Svaki njegov gol je bio gol reprezentacije koja nije postojala.
    Jbt, cuvam i dalje album za slicice 'Calcio 96/97' (mozda i najbolji album ikad!) u kojem Savicevicu pored imena pise - Montenegro, dok Mihajlovicu, Jugovicu i ekipi pise Yugoslavia!

Samo treba da cutimo i da mu se klanjamo, ako imamo imalo obraza!

Sto se Pedje tice... Snimio je reklamu od 5 sekundi i nastavio da ruca! I kroz njega smo gledali nasu drzavu, ali se ne sjecam da je jednom pomenuo da je Crnogorac. Sto je on to uradio za CG, izuzev ove reklame, nakon zavrsetka igracke karijere? Jos kad ga cujem da mlati nesto onom ekavicom homoseksualnom (ne smijem rec' *****skom)... Zivio je prvih 18 godina odje i cim je posa' za BGD odma' je poceo 'lepo-belo'.

Vazda ce mi bit' mio, ali ako u skorije vrijeme ne uradi nesto za nas fudbal, klubski ili reprezentativni, ***** mu pod nos!
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Haha, Dejo budala, ovo ono... zivota mi, na ovu temu je lekcije mogao da daje. Krajnje razuman i logican.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by neTko_iz_mase View Post
    Sto se Pedje tice... Snimio je reklamu od 5 sekundi i nastavio da ruca! I kroz njega smo gledali nasu drzavu, ali se ne sjecam da je jednom pomenuo da je Crnogorac. Sto je on to uradio za CG, izuzev ove reklame, nakon zavrsetka igracke karijere? Jos kad ga cujem da mlati nesto onom ekavicom homoseksualnom (ne smijem rec' *****skom)... Zivio je prvih 18 godina odje i cim je posa' za BGD odma' je poceo 'lepo-belo'.

Vazda ce mi bit' mio, ali ako u skorije vrijeme ne uradi nesto za nas fudbal, klubski ili reprezentativni, ***** mu pod nos!
    Griješiš što se Peđe tiče. Jednom je a mislim neđe 2002-2003 kad su ga iz Pobjede pitali kako se osjeća i to ne nacionalno nego inače u smislu dobro ili loše on je odgovorio: "Montenegrino ciento por ciento". To me iznenadilo, pravo da ti kažem, ali to je odgovorio. Što se tiče ekavice, i Dejo je koristio a jednom sam se iznenadio kad je u jednoj reklami i to crnogorskoj rekao govoreći kako je bilo njegovih pobjeda uz veliki uloženi trud i nastavlja "a ja sam,evo, prvi put pobEdio bez mnogo truda". Složiću se s tobom da je to odvratno ali se zaboravi zbog, ipak, velikih zasluga.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Igrao je protiv Celzija koliko se sjecam u LS sad sa Spartakom.
    Bice on spreman za Bugare, mozda i za ove Japance i Koreance...
    Ne samo protiv Chelsea-a već i protiv Olympique Marseillea a najviše protiv Žiline (44 minuta). To mu je i zadnji meč koji je igrao 8-og decembra. Što se tiče ruske lige u novembru je odigrao 2 meča gotovo čitava (84 i 89 minuta) tako da je on već spreman. Kad je već o njemu riječ Grof je zainteresovan da Drinčić pređe u Dinamo Moskvu ako je vjerovati današnjoj Areni.
    http://cg-fudbal.com/2011/01/17/drin...amu-iz-moskve/
    Last edited by amnesiac; 17-01-11 at 15:59.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by neTko_iz_mase View Post
    Ne znam kakve koristi Dejo moze da ima kao predsjednik FSCG. Cini mi se da bi mu vise odgovaralo da bude funkcioner Milana - Manje 'genijalaca' oko njega i mnogo vise para. Umjesto toga, muci se ovamo i sastanci sa nasim maloumnim trenerima, nepismenim novinarima, posjecuje stale od stadiona i jos trpi kritike velikog broja naseg naroda...
    I prije obnavljanja nase drzavnosti znao je da pomene ko je i sto je. Svaki njegov gol je bio gol reprezentacije koja nije postojala.
    Jbt, cuvam i dalje album za slicice 'Calcio 96/97' (mozda i najbolji album ikad!) u kojem Savicevicu pored imena pise - Montenegro, dok Mihajlovicu, Jugovicu i ekipi pise Yugoslavia!

Samo treba da cutimo i da mu se klanjamo, ako imamo imalo obraza!

a ja to govorim ove par postova a opucise me kao da im je pedja brat)))
    zadnja recenica sve govori, dok ne uradi nesto ne priznajem da je crnogorac.:bart:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Griješiš što se Peđe tiče. Jednom je a mislim neđe 2002-2003 kad su ga iz Pobjede pitali kako se osjeća i to ne nacionalno nego inače u smislu dobro ili loše on je odgovorio: "Montenegrino ciento por ciento". To me iznenadilo, pravo da ti kažem, ali to je odgovorio. Što se tiče ekavice, i Dejo je koristio a jednom sam se iznenadio kad je u jednoj reklami i to crnogorskoj rekao govoreći kako je bilo njegovih pobjeda uz veliki uloženi trud i nastavlja "a ja sam,evo, prvi put pobEdio bez mnogo truda". Složiću se s tobom da je to odvratno ali se zaboravi zbog, ipak, velikih zasluga.
    Milo mi je kad ovo procitam, ali nemoj sad da pocnes da vjerujes Pobjedi.
    Nijesam ja rekao da sumnjam u njegovu nacionalnost (izjasnio se tokom referendumske kampanje), ali neka pokaze djelima koliko voli svoju zemlju i koliki je patriota. Ne mora da ulaze milione, vec jednostavno da pokaze interesovanje i da na neki indirektan nacin bude od pomoci. Njegovo ime je reklama za nas fudbal. Da ne ulazim sad u to... Druga stvar. Dje je kad igra nasa fudbalska reprezentacija? Ako je 100% Crnogorac, neka dodje da gleda 1% utakmica. Mozda je mislio na to da je lijen, da voli da popije, vozi skupa kola...
    Neko pomenu i Nisu Saveljica. To je onaj sto je rekao da bi igrao za Buducnost i za dzabe, a onda mu je malo bilo 7000!
    Svaka im cast NA PRICU, ali neka potkrijepe tu pricu nekim djelima...
    Ne znam stvarno koji je problem, ali mi je tuzno da gledam kako idoli generacije i heroji nacije ne prozborise i ne mrdnuse dupetom od kad obnovismo drzavu.
    Sto se tice ekavice... Namrtvo mi je poznato ovo za Deja. Sad ne znam da li se stvarno sjecam ovoga ili sam umislio!
    U svakom slucaju, ne vjerujem da je Dejo imao potpunu jezicku transformaciju. Moze se desit' da je neke rijeci pokupio, ali akcenat...
    Ne znam. Ne sjecam se najbolje, samo znam da je Pedja bio... uh! Iznervirah se od pomisli! Kakav im je to kiks bio, svi znaju da se Beogradjanke pale na nas govor... Mogli su imat' koju stotinu vise...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default saatkula

Dejo je za mene heroj i sportska legenda za vazda.
    Ako nam jednog dana lose bude islo,valjat ce ga po blatu i pljuvat samo onako kako mi znamo.Ma,svestan je on toga jer i on je dio nas.
    $ecam se,dok je igra za Milan,kad je nasa sponzora i komplete Lotto opreme
    sla Buducnosti.
    A,moga se i on "dic" ka` Mijatovic.
    Druzenje sa Crnogorcima, u Milanu, znalo je ici do bizarnosti. Tako da su ga neke muckare sa Cetinja molile da ufati protekciju kod Berluskonija za nekog
    njihovog sto je u zatvor.
    Njemu kapa dolje i nek je ziv majci!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Dejo je legenda, i tu samo jos moze da se doda tacka.
    Ipak, ne treba napadat Mijatovica sto gleda svoj privatni intres prije svega. Ko nije za sebe nije ni za drugoga.
    Veoma je malo nas koji bi izmedju Berluskonija i FSCG izabralo ovo drugo. A i oni koji bi to izabrali, veoma bi se brzo pokajali i javili Silviju da zele neku PR poziciju odmah do missice
    Zamislite situaciju, dje vam svaka iskomplekisrana olos iz Golubovaca, Grblja, Niksicha, Berana, Pljevalja ... moze prichi na dva metra i osut seriju psovki i uvreda. Zamislite da se mlatite pune dvije godine sa Rajom Bozovicem. Zamislite da vam Veselin Drljevic posvecuje kolumne svake nedjelje (dobro ovo je vec barem za mene inspirativno)...
    E kad stvorite pravu sliku toga, i to u 'blu ray' technoogiji pa onda pocnite da kritikujete Mijatovica i sve nas ostale kojima je porodica i privatni zivot ispred patriotizma.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma volm i ja vise Deja, nego Pedju, ali vi sve idete na ono mkoje veci crnogorac a ko nije. Ja nisam o tome pisao, nego o njegovom kvalitetu kao igracu.Vi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default saatkula

Mnogo godina nijesam u Crnoj Gori.Kako smo planirali jos prosle smo trebali bit.Familija mi je iznad svega, zato ce mo ostati jos dvije godine.
    Nije kome je receno no kome je sudjeno.
    Ovdje, i kad avion preleti volio bih da na njemu pise Montenegroairlanes.

Dejo se valja u nasem glibu i...istrajava uspjesno!!!
    Zamisli, sto je on sve bacio na bandu, da bi se valja po nasem glibu?
    Vjerujem da mu je puno srce...A, i qurac tih koji mu se unose sa dva metra/i tri prsta/,domacih nepismenih"strucnjaka",nastrascenih iz DAN-a,nase nemastine...
    Ali,eto,istrajava uspjesno!!!

Kad je Dejo svog sebe u glib ubacio, jer nije moga Pedja bar prst umocit?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    E kad stvorite pravu sliku toga, i to u 'blu ray' technoogiji pa onda pocnite da kritikujete Mijatovica i sve nas ostale kojima je porodica i privatni zivot ispred patriotizma.
    Niko ne trazi od njega da bude Dejo, nego samo malo da se angazuje, da bude od koristi FSCG. Niko ne trazi od njega da se bakce sa ovom bagrom od trenera, sudija, vlasnika klubova... Niko ne trazi da bude u prve redove, samo neka nosi zastavu nedje po strani.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Hrabri_Sokoli View Post
    'Ajde sa srećom pa da zadovolji Ruse i potpiše.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    'Ajde sa srećom pa da zadovolji Ruse i potpiše.
    ovo se moze bas pogresno protumaciti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahahaha nasta ti mislis?

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Last edited by amnesiac; 18-01-11 at 18:05.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobar potez Djurisica....

A Djalovic je definitivno igrac za kojeg se svakog prelaznog roka interesuje "milion" klubova a ne mrda nidje...
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Imao bih dva pitanja za kolege forumaše (umalo da napišem poslanike ):

1. Je li neko pratio Mladost ove sezone i kako mu se čine igre Milana Đurišića? Mislite li da ima potencijala za nešto više?

2. Kad počinju kvalifikacije za Under 21? Jedva čekam da vidim novu generaciju na djelu.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

amnesiac,
    đurišić je imao više godina šansu u Bud i nije je iskoristio, jednostavno nema kontinuitet u igri. Odigra par utakmica odlično, a onda ga narednih 10 niđe nema. Volio bih da griješim, ali ne vjerujem da će ikad bit kalibar za reprezentaciju. Ove godine je odskočio u Mladosti, đe je igrao sa igračima koji su bili kadeti dok je on bio prvotimac Budućnosti... Ni u mladoj se nije proslavio, a tada je mnogo veći rejting imao.
    Mlada vjerovatno počinje na jesen, obično je tako bilo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by drasko10 View Post
    amnesiac,
    đurišić je imao više godina šansu u Bud i nije je iskoristio, jednostavno nema kontinuitet u igri. Odigra par utakmica odlično, a onda ga narednih 10 niđe nema. Volio bih da griješim, ali ne vjerujem da će ikad bit kalibar za reprezentaciju. Ove godine je odskočio u Mladosti, đe je igrao sa igračima koji su bili kadeti dok je on bio prvotimac Budućnosti... Ni u mladoj se nije proslavio, a tada je mnogo veći rejting imao.
    Potpisujem!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Luka Pejovic presao u Jagieloniju,danas definitivno sve zavrseno,ujutro putuje za Poljsku....
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

aj sa srecom! onaj gol za reprezentaciju ga je prodao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by drasko10 View Post
    amnesiac,
    Tako nekako, osim shto bih doda da se gosn. boji svoje sijenke i jakih duela kao jelen mi je, brz mozhe da bude solidno krilo tu za ove prosjechne timove iz Hrvatske, Srbije, CG, nishta vishe mimo toga.

Page 535 of 2251 FirstFirst ... 3543548552553153253353453553653753853954558563510351535 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)