.................................................. ...............................
.................................................. ...............................
TAKUMI
evo ga i Klarkson o matorim motorima:
Ja mislim da on nema pojmaWhile doing the school run this morning, I saw a chap in a mustard yellow Volvo P1800. Presumably, he was on his way to work. Definitely, he wouldn’t get there.
All of the things you take for granted in your Renault or your Ford — brakes that slow the car down, heating that works, electric windows, power steering — none of it is fitted to the Volvo. Plus, you know what happens when a cliff has been exposed to the wind for long enough. So can you imagine what a piston will be like after it’s spent 25 years headbutting a hundred billion explosions. It’ll be like a pebble.
This means there will be no compression, which means you will have a top speed of one. You’d go faster if you got out and pushed. And you’ll be doing that a lot with your Volvo because the alternator won’t work.![]()
(nečitko)
a neki nikad ne skapiraju :mrgreen:
(nečitko)
I takvih ima, to su ti LBP (Limited Brain People).
E da, vidjoh te veceras kod Oko optike...hodas, glavu gore i boli te ćonta za nas obične smrtnike. :lolčina:
TAKUMI
jbg, bio sam u drustvuKad je okupljanje sjutra (tj. danas) i dje? Moze i na PM...
(nečitko)
Tada si bio sam (Juan i massa potvrdite), to je bilo oko...oko 10 40.
P.S. na nasu zalost, cujem da nece biti okupljanja sjutra...
TAKUMI
onda ili nisam bio ja ili je to bilo tacno 23hDa ne prelazimo u chat, ionako administracija brishe
Dobih +2 rep za postove koji su odmah probrisani
N/A 15-01-11 14:52 Gorostas zamisli
N/A 15-01-11 14:50 stevann odlicno si ovo reka'!DD
(nečitko)
92ge je postojao auto koji je iz iste kubikaže bez Turboa i zezalica izvlačio ~40KS manjeE da, uz naknadnu ugradnju Turbo kit-a, proširivao se na 600BHP. :yipiiii:
Pa da, on i jeste prvi serijski auto koji je uz pomoć TUrbo KIT-a imao preko 1000KS.
Realno, takva auta se kupuju neko tebe vozi, nisu svi seljaci ka Fabia da sam vozi Bentley... Mada, Continental GT mu se i može oprostiti.
Eto ti ga Jole prodaje ispod 4K![]()
Ne, crna je ok... Slaže ti se s AJFONOM, a i treba biti najveći yebatch na UDG :yipiiii:
KOOOOOONIIIIIK
-not![]()
kakvu barachinu vidjeh sinoc,audio stari karavan(sivi)2.5tdi dimljashe ka da je neko zapalio kakve stare otrcane gume od kakve kamionchine
hahahhahah A sto rade drugovi hahah
Jes brate sve si u pravu, bez mene aj pud Tuzi
Znam ja da vam je Fabija drug, ali ne morate i vi da budete lazovi![]()
[quote=Igor R;2020597]hahahhahah A sto rade drugovi hahah
Jes brate sve si u pravu, bez mene aj pud Tuzi aj se ti malo naguzi![]()
JUAN, daj prerasti osnovnu skolu pa pocni da normalno pricas, tj. kucas...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks