očigledno se ekipa iz top gear-a pravi da ne zna da najjače ribe dolaze na golf :/
auto za dub_c:
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=ls1rmei1aswi
7s do 100
Last edited by appelle moi; 14-01-11 at 18:18.
Evo muro,svaki super test u auto bildu zavrsava tako da je auto na kraju brze do 100 i ima bolja medjuubrzanja a to ne moze biti ako ima manje ks nego na pocetku testa,evo slika za bmw 130i...izmjereno 256ks a fabricki ima 265,a znas li sta je tu u pitanju?U stvari ovaj bmw je vjerovatno imao oko 250ks sa trake,jer svi proizvodjaci malo lazu u vezi toga,izuzetak su mozda td motori jer je npr. skoro svaki tdi pd silazio sa trake sa oko 10% vise ks nego fabricki.
niujedne mi gace lastike nema
muroEvo i tebi, kuro, samo loshe primjere dajesh, bez podataka o mjerenju KS. Za passata je izmjereno cak 11 hp manje nego na pocetku testa (tj. sta fabrika navodi), sto je svakako nesto vise od proste greske, reklame fabrike il zaprljanog filtera za vazduh. Ako se to desi posle 3 godine, sta se desava posle 10, 15 ili 20?
(nečitko)
Last edited by Fabia_Elegance!; 14-01-11 at 19:57.
TAKUMI
dovoljno je nashe smece od goriva da bi razlika bila -10KS...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
ja ne kupujem, uzeh ovo da imam sta u voz da citam, 10h, valja ubit dosadu. Ali volim ovakve temeljne maxi testove. 100.000, i onda rastave kola na sastavne djelove i sve ispitaju
jos kad bi ti testovi bili radjeni kod nas, a ne u NjemackojAuto Bild Srbija vecinu testova samo prevede sa njemackog...
(nečitko)
dobro jutro![]()
Originally Posted by my name is ...
Ma mozhda je tamo Fahro, poznati frankfurtski auto tester poshao da napuni na pumpu pashenoga mu Sutka...jos kad bi ti testovi bili radjeni kod nas, a ne u Njemackoj Auto Bild Srbija vecinu testova samo prevede sa njemackog...
Ka' da je bitno...:o
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
a mozda svercuju gorivo iz CG u Njemacku, jer je odje jefinije![]()
(nečitko)
Pukao je karter i ostao je bez ulja, tako da su morali da mu zamijene motor. Taj prvi motor 2.0 TDI (prve serije 2004-2006) im je trosio ulje, znam da su se na to zalili, dok sa ovim novim nisu imali problema.
Auto Bild (Blic) Astra 1.9 CDTI je prosla 200k km i mijenjali su joj neke zupcanike na mjenjacu, motor je bio zdrav. Golf 1.4 200k km kazu ko nov.
Auto Klub je odradio i super test Grande Punta 2006 1.3Mjet, mijenjali su mu kompletan upravljacki mehanizam. Zanimljivo skoro su rastavili Sandera 1.4, kazu zdrav ko drijen, sve u skladu sa fabrickim tolerancijama. Mada mislim da bi trebalo super testove produziti makar do 150k km.
Last edited by Escobar_BP; 14-01-11 at 22:13.
Pa auto, vidis da ti je gore napisao ...
Pinch harmonics
Nije to auto, to što ima oznaku TDS nije auto. Inače volim da don juan piše, vidim da se muči samo tako tako da sastavi prosto proširenu rečenicu.
Vidjeh i cuh danas plavi 740i kod masinske, Jole je li tvoj?
Bijo si poziw koi se neodbija
Prolazio sam par puta danas tuda, vrlo moguće.
Kakva zvijer od auta.
Bijo si poziw koi se neodbija
Hvala, zdrao bio![]()
Citao sam da su ti 1.4 motori isti kao iz renola 5,9,11 ista tehnologijaZanimljivo skoro su rastavili Sandera 1.4, kazu zdrav ko drijen, sve u skladu sa fabrickim tolerancijama. Mada mislim da bi trebalo super testove produziti makar do 150k km.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks