Napisao sam, MOTOR. Ne auto.
To je tako. Vremenom idu konji.
Zbog prljavih senzora, zbog prljavih kanala usisa, zbog cadje, zbog svega...
Mogao sam uzet ovakvog Bentlija, ali problem su policajci (mislim na lezece).
Napisao sam, MOTOR. Ne auto.
To je tako. Vremenom idu konji.
Zbog prljavih senzora, zbog prljavih kanala usisa, zbog cadje, zbog svega...
Mogao sam uzet ovakvog Bentlija, ali problem su policajci (mislim na lezece).
TAKUMI
fabia, ako je moj imao 116 2001. koliko ima sad?
286?
kao sto rece jedan forumash, top gear je relevantan koliko i farma.
Da dzeremi kaze da zemlja nije ravna - ne bih mu vjerovao
Originally Posted by my name is ...
kad sam vidio na "Italian job" da je 458 italia bio brzi od 599 gto, jasno ti je koliko je namjestena emisija..
kako mzoe bit brzi, kad su rekli da je 599 gto najbrzi ferrari ikad napravljen?
Ko je rekao i kad je rekao?
TAKUMI
ja na jedan sjat vidjeh da su im ista ubrzanja, ali je maksimalna brzina veca na GTO
Njak Njak Njak
Nedje na 00:50 kaze "most powerful and fastest road car ferrari has ever made"
ali kad je vozio 599 gto u trci sa 458 italia, veoma je ocigledno da namjerno izlece sa staze i driftuje.. sto ce reci da namjesta emisiju, kako bi ne znam ni ja sta dokazao..
Ne kapiras poentu emisije, citava emisija top gear je tako gledano namjestena, ali pokazuje prave nedostake auta, npr snimaju kako izlece i driftuje i malo to prenaglase kako bi gledaoci shvatili poentu... npr auto koje ima tendenciju da se prevrce oni ce ga prevrnut u bas svaku krivinu i ako ne moraju, pa ce se smijat jedni drugima kako je auto nestabilno i ima da ga iskarikiraju ka' niko drugi, i to ce prestavit kao da se "mora desit" drugacije ne bi bilo zanimljivo za gledanje...
To sto zavrse scenu sa ferarijem koji nelogicno klizi sa staze ne znaci da su zbog toga prekinuli snimanje nego su tu scenu snimili odvojeno kako bi bio jasan zakljucak
Njak Njak Njak
btw...top gear je vrh...na vrijeme su provalili shta je interesantno...Niko nece da gleda nekakvu matoru budalu kako mlati dosadnu richu o nekom autu...Izmedju ostalog tu je sve subjektivno, neko voli da je auto totalno divlje, drugi voli da ga je nemoguce okrenut itd itd...Ne mozhe nikako bit nechije mishljenje o takvim stvarima previshe relevantno upravo iz tog razloga...Zato i jesu daleko ispred Fifth Gear-a itd itd...
Last edited by stefan123; 14-01-11 at 17:20.
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Kad su se posprdali na neko sportsko auto, cemu su se posprdali? Tome sto na navigaciju od auta ima stavka "muzeji" propratili su to sa "zar ce neko ko vozi ovakvo auto od xxx konja ikada stati da pogleda muzej?"
Njak Njak Njak
I na CLS 55 AMG test, navigacija pokazuje najbliže golf klubove pa su se posprdali "zar će neko sa autom od xxx konja da ide da igra golf"
Pa da ih covjek ne gleda....
Njak Njak Njak
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks