realno, koliko jolev ima konja?
Nekada je imao 286, sad mozda ima 50 od kojih 35 imaju po 3 noge.
TAKUMI
bogami zadnji put je bio brzi od trilevog audija, tako da ima sigurno preko 200!
Trilev je tada imao 22+1.
TAKUMI
Pa ja ga sad cijenim, neregistrovanog 4000. Da ga dam i za 2500e kao što kaže ova individua meni potpuno nepoznata, mogao bih kupit za 100 eura e36 320i i uložit još 100 eura da ga sredim kao što si ti tvoj sredio i opet mi ostaje 2300 eura za koje mogu da kupim Fabiju plinaru raspalu, da ga rasturim do kraja jer su ga 5 vlasnik, udes, plin već doveli do toga da ga treba isključit iz saobraćaja.
286.
DUFO <3
dtm 2009 season highlights
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
pa morao bih ih prvo probati da vidim kako stoje pa onda bih odlucio![]()
ja samo kazem da mi je bzv da vidim da zuta pozicija kvari izgled fara sa xenonima... probao sam philipsove pozicije koje su kao plave ali trt posle mjesec opet zute , i josh par njih dok sam sa ovim postigao sta sam zelio
![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ma salio sam se. Radio sam na taj motor i mogu da kazem da je jedan od najbolji M62 motora koje sam vidio do danas. Vidi se da je malo presao. Samo neke sitnice i motor kao motor je OK.
TAKUMI
Nijesi kompetentan da pričaš o kvalitetu motora s obzirom da voziš TDS-a....
Ako me razumiješ ? Ako ne, mogu da ti prevedem.
mozda podje kod brzog pa ga za sitne pare vrati i na vecu![]()
She is only here to annoy herself!
QQ jeli realno ovo... Objasni mi molim te kako auto može da "gubi" konje koje se ne mogu vratit? Nije to farma pa da su mu pobjegli konji koje ne može da vrati u štalu. Može se desit da auto lošije ide zato što je motor neispravan, začepljen filter od vazduha npr. Ali da auto "izgubi konje koje nikad više ne može vratit", to sam samo ođe čuo i niđe više.
Uzmes najnoviji br. Auto Bilda, ako nemas sta drugo. Radili su maxi testove 5-6 auta na 100.000 km, i za svako su mjerili koliko je konja imalo posle 100.000 predjenih km, vec pogadjas, cak ni za auta stara samo ~3 godine sa relativno malom kilometrazom se nije desilo da nisu izgubili nista na snazi.
Ako hoces manje egzaktnu metodu, uzmi Top Gear, specijal kad su isli u Afriku preko pustinje...
Motor je, prijatelje, potrosni materijal, i nikad nece imat sve djelove na 100% kao kad je izasao iz fabrike... Evo pitaj i Brzoga...
(nečitko)
bilo ih je u auto bild i sa vecom snagom posle predjenih 100k,a i sa boljim ubrzanjem od fabrickog.
niujedne mi gace lastike nema
to ces nam poslat te clanke da vidimo, a ja mogu ovih 5-6 iz zadnjeg broja. Ada i u top gear kad testiraju neko starije auto, kazu precizno: "It had xxx brake horse power when it was new", a u onom specijalu kazu precizno da auto svake godine gubi 1-2hp (kad pricaju o Opelu)
(nečitko)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks