ja se ne bih puno smijao da sam na tvom mjestu![]()
Please alowe me to introduce myself.......
Ima li utakmice sjutra u Budvi ? Sto nam cine od Primorca ccccc :mad:
jadran lagano
odlicno odigrase, mada ja moram ponovit da mislim da je vasas ipak malo precjenjen tim
kao sto rekoh moram da se smijem
a cemu smijeh...
hmmm... da vidimo nevjerovatno kako je jadran oprao onog vashasha u sred budimpeste, i to sa onolikom disproporcijom kod dosudjenih igraca vise. Od mene velike cestitke za tucaka i kompaniju.
Kotor.. nasmijat cu se zato sto mi je zao onih momaka u bazenu, zao mi je capra i vida, i nasmijat cu se kada pogledam prazne kotorske tribine na sred utakmice, jer je to sve jako tuzno.
a znate sta je najsmjesnije, scena u kojoj celo prica sa sudijom u pauzi izmedju cetvrtina, bice da je vidio da je vrag odnio salu pa je mislio da nesto pricom majstor popravi .
E qq!!
U Budvi je nedavno na utakmici bilo dosta Kotorana.I pored toga sto nama,Kotoranima nalacuju po 5 eura ulaz (hehe) nasa tribina je bila puna.
Ali mi za ovu utakmicu protiv Segeda djeluje da su tu svi ocekivali sigurnu pobjedu...Jer smo ih pobjedili u Madjarskoj pa se ovo racunalo kao dobijen mec.I meni i svima nama je zao tih momaka u bazen evo vec odavno...
Pura dao ostavku danas. Ostade li iko u upravi Primorca?
kad je muka đe si duka
cestitke jadranašima na odličnoj pobjedi usred budimpešte. može li mi ko reć, jer nisam gledo utakmice vasasa ni sa jadranom ni sa primorcem,nego samo golove na netu; je li bošković igra lijevog vanjskog cijelo vrijeme ili je ponekad i na desnoj strani?
olympiacos došo u beograd s 8 igrača i još im se afroudakis ozlijedio na treningu pa su cijelu utakmicu igrali sa sedmoricom?!
jug zabio 18 golova u gostima što je novi rekord eurolige uopće (u regularnom dijelu utakmice, dakle bez produžetaka i peteraca). do sad je rekorder bio primorac sa pobjedom 17:7 u šibeniku 2008/09.
vaterpolski portal - www.dance.hr
sad je dao ostavku kad treba da se smijeni mandic.....
Ostavku je obrazložio «totalnom blokadom u radu i rukovođenju klubom, koja traje već mjesecima". Popović smatra da je Primorac, jedan od simbola i prvi brend Kotora, najuspješniji sportski kolektiv u državi i aktuelni vicešampion Evrope, doveden na ivicu ambisa
a ko ga je doveo????jesam li ja bio u upravu????
vecinom igra lijevog vanjskog, ali ga ima i na mjestu desnog vanjskog (kad kiss nije u bazenu).
meni se cini da je mnogo ubitacniji sa lijeve strane, na desnoj ga puno lakse zatvore pa nema mnogo opcija u svom sutu i golman vecinom ili predvidi gdje ce ici lopta, ili ode preko gola. sa lijeve strane ubija.![]()
<--- leuk
džaba mu to ubijanje kad će ispast u prvom krugu eurolige. nastavlja se i jadranska liga, na redu je 7. kolo. dva su derbija, u budvi gdje dolazi primorac, i u rijeci gdje gostuju novljani. ovaj drugi bit će kvalitetniji, dok će se kotorani, po meni, više čuvat za subotu i kup. opširnije na: http://dance.hr/pogledsdesna/1176-7-...nske-lige.html
vaterpolski portal - www.dance.hr
neće biti utakmice danas u Budvi,pregovori su u toku,Primorac je u štrajku,ne funkcioniše ni uprava kluba,uplaćeno je 20000€.kao i neke uplate sponzora,ali odbijaju da igraju,kako jadransku tako i finale kupa CG,trenutno se pregovara sa igračima,jer uprava ne govori ni medju sobom a ne da pregovaraju sa bordom jadranske lige.
Last edited by minjo; 12-01-11 at 11:34.
...«totalnom blokadom u radu i rukovođenju klubom, koja traje već mjesecima"...konacno je neko javno progovorio...ovdje ne mogu opstati jedino najiskreniji ljubitelji Primorca i Kotora...ma vazna im je politika i funkcija..ima nesto i u eurima...jadni Kotore na sta si spao !
Očekuje se još 20 000 do subote,ali najvjerovatnije da neće leći do konstituisanja nove uprave na skupštini kluba.Sva sreca što je nađeno rješenje sa "juniorima" za ovu utakmicu,kazna od -6 i novčana bi bila ponizavajuća.Nadao sam se da ce 3 igrača prihvati da igraju,al,u zadnji čas su pustili ove momke da igraju 4 četvrtine bez zamjene.Ako si iz uprave,drž gaće u subotu![]()
Last edited by minjo; 12-01-11 at 19:06.
UH zaboravih, JAVNI SERVIS NEKA PUSI PEENIS
Podrzavam igrace kotora u svojim zahtjevima, pa makar to znacilo i nesto drasticno..
a tih - 6, ne vjerujem da ce igracima ista znaciti, jer izgleda vise zance ovima iz uprave, ko god da je to posto smo eto svjedoci da se uprava osipa..
a para izgleda da ima, pa tako 20 000 po 20 000, isplatit ce se ti dugovi valjda..
..dali neko mozda ima utakmicu Crna Gora vs Srbija sa EP u Malagi (finalna),zelio bih je postaviti cijelu na youtube...
Svi ce iz Primorca igrati sjutra !!!
Brao za upravu
Ima nekih pozitivnih novosti, ali o tom' po tom'
Nije bilo skupštine kluba,nije bilo kvoruma.Tačno sam znao da će lične sujete prevladat razum,i da neće biti skupštine.Taman kad je sve spremno za neku dinamiku isplate igrača,članovi skupštine,zarad ličnih pizmi,sve blokiraju
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks