Predlog za novi forum eCommerce (elektornsko bankarstvo, trgovina...)... nesto mi to ne ide za pod "Internet"
Predlog za novi forum eCommerce (elektornsko bankarstvo, trgovina...)... nesto mi to ne ide za pod "Internet"
Moze pod Ekonomiju.
\\OFL•GIC
Jeste razmisljali o uvodjenju novog foruma zdravlje ? Sad se neke slicne teme otvaraju pod zenskim forumom
Who let the dogs out
Dobio sam otvorenu prijetnju:
https://forum.cdm.me/member.php?u=20341
posebnu paznju obratiti na sledeci dio :
rekao sam ti da imam pištolj, repetiran mi je konstantno.
Stvarno mi nije svejedno trenutno.![]()
xaxaxaxa, komican je![]()
Njak Njak Njak
Moderatori ne mogu uticati na privatne prepiske i na to sta neko pise prilikom pośete profilima. Nema potrebe to prijavljivati da brisu moderatori jer svak moze uredjivati svj profil i brisati neumjesne poruke. Rogavcević je vjerovatno ne jednom opomenut pa ako se pozdravimo sa njim i neće biti narocito iznenadjenje.
sto je bila muka te se 2 sata nije moglo pristupit sajtu i forumu ?
AJMO CRNA GORO !!!
Ima par nagađanja
http://www.facebook.com/permalink.ph..._comment_reply
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
ja misljah da se forum koristi za rasprave koje svakako ponekad mogu malo da predju granice ukusa, ali zakljuchavanje topica zbog rasprave(koja je po meni izgledala "zdravo" jer su se sudarila dva potpuno suprotna mishljenja) mi ne ide u glavu...
Topic "Zivjeti zajedno" na PDF Ljubav
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
mozete li biti dosledni sebi pa nastaviti novu praksu uplate za neshto da bi se oglas okacio ? rekli ste pa ucinite to![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
potpuno sam za, njima cu uplatiti vrlo rado !
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
E vala cu i ja ovaj put, trebalo mi za oglase ili ne, iako nisam ovo u decembru jer mi je bilo muka da rabotam oko toga do banaka itd itd.. (ali sam zato zvao x puta onu donatorsku liniju preko fiksnog telefona). Kad bi moglo to i ovdje da se uvede nekako preko sms-a ili poziva, bilo bi sjajno.. No nema veze, moze i ovako.
moze li se zakljucat i obrisat ova tema:
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=73293
a ima i materijala za ban![]()
Meni se cini da to ne bi bilo dobro jer o svemu se moze diskutovati, a brisu se postovi koji se bas i ne bi mogli nazvati diskusijom.Svaki post koji smatras uvrdljivim mozes prijaviti kad stisnes onaj trougao.
Ne bih nikoga tako ocjenjivao, ali diskusija je kad se razlicito misli i o tome prica, pise, a suprotno bi bilo horsko pjevanje![]()
shteka li ovo forum ili se meni prichinjava?![]()
me to...![]()
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks