Fizika i njegovi zakoni...
Pri 120-140+ DSC je useless, bezmocan...
TAKUMI
Nije brate, infinityu fx35 pise 3900ccm u saobracajnu
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
ako je nasa saobracajna u pitanju ne vidim zasto to uzimas kao mjerodavnoZnas li koliko one tamo zabolje hoce li stisnut pravu brojku ili nece no samo da dodje kraj radnog vremena i da se ide doma..i tako im posao ne zavisi od toga nego od jacine konekcije
![]()
She is only here to annoy herself!
Tamo moze svasta da pise, al 3.5 ima 3500 ccm
Tacnije 3498 ccm.
TAKUMI
da se ukljucim
najmanje 150,jer 150 je nista poseban osecaj,za ovaj auto,vozio ga ja,150 kao 100 sa normalnim auto,tako da je isao preko 150 sig,pa igubio kotrolu...
Gle, kontrola se moze izgubit i pri 100 i da vidis isti haos kao gore.
TAKUMI
znam,al cisto sumnjam da ovi nasi buzdovani znaju sta je 100,kad ovaj auto kao lud ide,on 80 lagano bulevarom ''napumpa'' em aj vrajt?
Ja se sjecam kad je frend imao udes sa Grand Cherokee, udario Golf II, i ubio je suvozaca u duju.
Kad sam posao tamo, vidio sam auta...i odmah cujes price tipa: vozio je 180, 200, 320, 406...
Pitam ja njega posle, koliko si vozio, kaze: 85-90, krenuli smo sa drugom od njegove kuce (a to je nekih 300-400 metara odatle) i ovaj mi je izasao na put i bum.
Duju je bacio mozda 5-6 metara a Jeepu skoro nista.
Da je bio 150, ne bi ostalo nista od duje.
TAKUMI
Isti policajac me zaustavlja dva puta u 5 min...je8em ti drzavu...nema noci kad izadjem da me ne zaustave ,ovo je smijesno vise postalo...
Mozda si lijep, a vidi da vozis BIMMU pa oce malo ovo ono...
TAKUMI
Ka da je vanredno stanje ,presrali su vise...sinoc mi ocu pisase prijavu da je prosao kroz crveno ,a nije prosao...a oni trika nema da su mogli vidjet koja je boja na semafor iz ugla dje su sjedjeli...
I meni su isto htjeli, ali MY ASS...
TAKUMI
Samo kazem. dobro vece moj tata ce bit mnogo ljut na tebe![]()
Pinch harmonics
iha evo cvx-u ganc nova petica, i to cu mu je dat u zamjenu za eM3 , mada kad vidi kako ovaj vozi reci ce mu nemoj druze prebrzo je ovo, da te ja na dusu ne nosim , posle ce mu ovaj nudit i jedno 5k al a a, princip je princip)))))))
p.s. ljubi te tvoj klinac celavi !
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Evo ako kome treba od vas rejsera:P
SMD Led (pozicije za kola) 360° Xenon White
bacaju svjetlost 360° i daju Xenon White boju , ko ima xenone ove idu uz njih cakum pakum
http://www.hq-auto-lighting.co.uk/50...12v-car-bulbs/
http://img.alibaba.com/photo/3413917...Car-Lights.jpg
Set od dvije pozicije 10e
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks