Refresh ajmo moze neka kompenzacija da se obrne![]()
Original pakovanje sa svim tegicima.
Cijena je 10e
http://farm1.static.flickr.com/135/3...ee0ec2.jpg?v=0
Refresh ajmo moze neka kompenzacija da se obrne![]()
za sta sluzi ovo?![]()
Za bendz![]()
Pinch harmonics
G5 logitech je mish pa na njega sluze ovi tegici da podesavas kako kome odgovara. Za profesionalne igrace cs na primjer.. Vidim da vi takvi niste
..
a hahaahaahah ok..srecna prodaja..
![]()
Imam ja g5 i stavim full tegove. Kako puca u glavu na bkack ops online. Uffffff![]()
Refreshhhh
afaik, uz svaki g5 dodju i tegici, sta ce kome duplo pakovanje?![]()
(nečitko)
ja sam mog (sa tegicima) prodao prije 5-6 dana za 40€... Errrr, nebitno, mozda i ima takvih likova, koji su kupili polovne, a prodavac ih zakinuo za tegice. Srecna prodaja!
(nečitko)
Izvinjavam se zbog OFFTOPICa, ali neke stvari nikad neću moći da shvatim... S G5 dodju tegovi koliko sam upućen...
E sad, čime se ljudi bave, stvarno ... ... ... Meni su od mog miša, iz kuće, tj radnog prostora - UKRALI tegove sa sve kutijom, ALOOOO :shock: Što će to kome?! o.O
i meni su iz kuce maznuli punjac za Sony Ericsson (neko od musterija kojima sam sredjivao tel) prije 2-3 god. Pffff :roll:
(nečitko)
Izbrisase i moj post.. Nova cijena 8e
7e ni centa nize![]()
Jeste, i sad mu vadim zivce ovdje, ne bi li ih kupio, nego ce prepoznat da su njegovi pa ce me strpat u zatvor :P
Refreshhhhhhhh
Poslednji refresh![]()
ja imam isto ove tegove negdje u jednoj fioci, ako kome trebaju neka mi se javi na pm, ispod Archieve cijene ih dajem :P
Nishta kad ih dzabe ne dajes![]()
5e cijena![]()
4e............
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks