izgleda da ukidaju naloge
meni i kolegi su ukinuli gotovo isti dan (otvorio sam nalog prije par dana i kupio samo jednu sitnicu)
ne daju nikakvu mogućnost uklanjanja problema (dokumenta za verifikaciju i sl.)
Nema na čemuSamo budi oprezna da se previše ne navučeš na online kupovinu... Zaraza je to
![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
izgleda da ukidaju naloge
meni i kolegi su ukinuli gotovo isti dan (otvorio sam nalog prije par dana i kupio samo jednu sitnicu)
ne daju nikakvu mogućnost uklanjanja problema (dokumenta za verifikaciju i sl.)
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
paypal jel?
http://www.atlasmontbanka.com/card_info.php?id=13 to je ova?
Mene vise interesuje tipa visa electron/maestro.
jedno pitanjce , bi li ja sad smio promijeniti ime i prezime na ebay nalog (a ne ono koje je na paypal i karticu) tj. staviti drugacije
ps. ovaj jedan prodavac mi je poslao tracking code za ovaj paket sto mi josh nije stigao , i po njemu pishe da je paket 15.12.10 krenuo iz Swiss, ali nema ga
mogu li ja po tom broju u postu da ga potrazim???![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Pa mislim da mozes na eBay... Al ako ti nije neophodno, bolje da ne mijenjas kombinaciju koja ti radi...
Probaj taj tracking broj ukucati ovdje medjutim kad (i ako) se ovdje pojavi, vec sjutradan bude posiljka kod tebe... Raspitaj se i u posti, mozda znaju nesto oko kasnjenja, itd...
17-12-2010 20:00 81102 PODGORICA 2 Razmjena IPS domaci saobracaj
18-12-2010 08:28 81102 PODGORICA 2 Razmjena Posiljka Preuzeta
18-12-2010 11:57 81102 PODGORICA 2 Razmjena Posiljka otpremljena.
moze li bit da je kod njih ili je nedje vidimo se ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Nista, podji do njih sa tim brojem posiljke, i raspitaj se... Reci da si vidio na njihovom sajtu da je 18. stigla u PG... Da vidis u cemu je bio problem... S obzirom da je toliko proslo, bojim se da je nisu mozda nazad vratili... Ne znam, nisam imao takvu situaciju...
Koliko posla za poštare ovih dana, stižu paketi ko poručeni![]()
evo sad se ispricah sa jednom gospodjom iz poste na reklamacije, moram priznati da su jako ljubazni i bash se potrudila da vidi sta je sa paketom. Okrenula par br. Paket je stigao josh 18.12. i od 18.12 stoji i ceka za isporuku , e sad moze biti da ga je uzeo postar i da je kod njega i da ga nosa sa sobom , uglavnom uzela je br. i kontaktirace me sta i kako ...
EDIT: Sad zvase . Paket je u Posti , postar je dolazio dva puta nije nasao nikoga kuci i vratio ga u posti ... tako da popodne idem za njega
ps. Incognito hvala za nash tracking , jer nisam znao za njegai eto locirasmo paket
![]()
Last edited by Stivi; 12-01-11 at 10:50.
Nema na cemu... Eto, jos jedan happy end na ovoj temi![]()
Ali ljudi ne mogu u Crnu Goru da stizu paketi nikako, to neki lik iz Srbije moze da nam poruci, od njega sve stize![]()
Njak Njak Njak
Nista, probaj opet kasnije, ili sjutra...
ps. Jesi verifikovao karticu na PayPal?
I ja sam to preskocio a radi mi normalno.
Jesu ti iste adrese na e-bay i paypal tj. razlika je samo u sloveniji?
Ne sve si ok odradio... Mozda je i do prodavca neki problem... Probaj kasnije danas, ili sjutra opet... Kontaktiraj ga, i posalji mu ovu istu sliku...
ehtelion - da...samom je razlika u sloveniji
nista ostaje mi da cekam,da opet probam sjutra preksjutra...dako proradi...mada bojim se da me ne otkace da me ne izloguju sa e-bay-a,pomislice ljudi da sam neki zajebantkontarktiracu ja prodavca sa slikom...upravu si...
ima dobrih ljudi svudje. Mene je jedan cekao mjesec i po dana da izvadim karticu, nabavim pare i uplatim i dao mi 5 zvjezdica na kraju![]()
Pozdrav svima. ja bih se zahvalio Incognito, valjda, koji je lijepo objasnio jos u startu to sto je potrebno za kupovinu na Ebay.
Evo i problemcic da prijavim, pa ako je ko imao isti neka bar javi da li ima bezbolnijeg resenja.
Kupio sam bateriju za laptop preko Engleskog Ebay-a, mada nisam primjetio da se posiljka salje iz Kine, pa kada mi je stiglo TNT-om zvali su me da mi jave da moram platiti 24 eura za neki pregled na carini. Na paketu je prodavac upisao cijenu od 5 $.
Naravno da sam to platio i preuzeo robu, jedino me interesuje da li je to sve regularno ili vec postoje neki poseban status za robu koja stize iz Kine.
Hvala
Nije to problem sto je roba iz Kine, vec sto je poslata kurirskom sluzbom (TNT), a ne obicnom postom... Kurirske sluzbe (DHL, UPS, TNT, FedEx, itd) imaju neki obicaj da naplacuju "otkup tovarnog lista" za nekih 20ak eura, i tako je kako je... Moj savjet je da se uvijek vidi sa prodavcem kojom vrstom poste salje, i uvijek je najbolje obicna posta, osim ako nije neka bas vrijedna stvar u pitanju ili vam je mozda nesto brzo potrebno, pa onda to opravdava cijenu kurirskih sluzbi...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks