ja sam bas mislio 1 na blekpul komandire
liverpool 2, wimbldon gg3+
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
ja sam bas mislio 1 na blekpul komandire
Who let the dogs out
Ja stavih 2-3 da ne gatam :P
moze i dupla sansa kao sigurnija varijanta, 1x na blekpul
Who let the dogs out
Single 1:
Ipswich vs Arsenal 2-2 q. 2,00 ... domaćin je u vrlo lošem stanju, pola utakmica kod kuće je izgubio, doživio katastrofu na Stamford 7-0 prije tri dana, Roy Keane ih je napustio...
Single 2:
Inter vs Genoa 1-1 q.2.20 ... na krilima pobjede i brazilski trener Leonardo i Inter ... posljednje dvije utakmice su slomiti dva mafijaška tima (Inter-Napoli 3:1) i (Catania-Inter 1:2)
Dubl:
Blackpool vs Liverpool 2 q.1,85 ...jednostavno , veliki su borci bili protiv MU iako su izgubili ... jako su optimistični i idu na pobjedu , ovo im je jako vazan meč ,kao i za Kenny Dalglish-a ....
Palermo vs Chievo 1 q.1,60 ... što kaže naš narod , "okuratio" Palermo... mislim da neće propustiti priliku da stuče Kijevo , ssobzirom da se igra samo jedan meč....i mislim da će doći 0-2...
Last edited by GuGi; 12-01-11 at 12:04.
Evo malo korisnih informacija:
Villarral - Sevilla
Po meni 3+, iako je Viljareal blagi favorit, sa Seviljom se nikad ne zna.
Barcelona - Betis
Kvote su mizerne.
Sto se Liverpula tice:
Blackpool:
absent: Marlon Harewood (forward), Eliot Grandin (midfielder), Chris Basham (defender), Matthew Gilks (goalkeeper), Billy Clarke (attacker never used), Louis Almond (attacker never used), Malaury Martin (midfielder never used).
Liverpool:
absent: Steven Gerrard (midfielder, suspended), Raul Meireles (midfielder), Jamie Carragher (defender), Jay Spearing (midfielder).
Nadam se budjenju Liverpula, ali necu igrat nista. Kapiten ne igra, Torres je van forme, ne znam.
Italijanski kup:
Leonardo je pozvao sledece igrace:
Goalkeepers: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta;
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 39 Davide Santon;
Midfielders: 11 Sulley Muntari, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 40 Obiora Nwankwo;
Forwards: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 31 Denis Alibec, 88 Ludovic Biabiany.
Nedostaju: Chivu, Sneijder, Coutinho, Julio Cesar, Samuel.
Genoa:
PORTIERI: 88 Perin, 73 Scarpi. DIFENSORI: 31 Bertoncini, 4 Criscito, 3 Dainelli, 20 Mesto, 24 Moretti, 7 Rossi. CENTROCAMPISTI: 29 Jelenic, 11 Kharja, 33 Kucka, 77 Milanetto, 18 Rafinha, 30 Sturaro, 42 Veloso, 36 Zuculini. ATTACCANTI: 25 Boakye, 8 Palacio, 17 Rudolf, 14 Sculli.
Leonardo je izjavio da ce u ovaj mec uc maksimalno ozbiljno i da zeli da osvoji ovaj kup sa Interom. Vjerujem da on prije svih zeli ovu pobjedu, da bi kupio povjerenje i navijaca i medija.
Kvota na jedinicu je sasvim dovoljna po meni.
Palermo:
PORTIERI: Benussi, Brichetto, Sirigu.
DIFENSORI: Andelkovic, Balzaretti, Bovo, Cassani, Darmian, Garcia, Munoz.
CENTROCAMPISTI: Bacinovic, Ilicic, Kasami, Kurtic, Joao Pedro, Liverani, Migliaccio, Nocerino, Pastore, Rigoni.
ATTACCANTI: Maccarone, Miccoli, Nappello.
Nisam mogo nac pozvane za Chievo, ali oni imaju jedan od presudnih meceva za vikend protiv Catania-e i sumnjam da ce se trosit puno. Njihov cilj je opstanak a i trener je izjavio nesto u smislu da ovo takmicenje nije prioritet za njih.
Palermovi kljucni igraci ce 99% startovat s klupe ali mislim da ce ipak uspjet da dobiju.
Besiktas bi trebao dobit mec protiv Manise. Kvota odlicna, oko 2.00. Kvarezma, Guti, Nihat i Hugo Almeida igraju, Simao je pod znakom pitanja.
I jos odbojka. Budva ima fine sanse da pobjedom ide dalje. Olimpijakos ima nekoliko povrijedjenih igraca, a pobjeda bi ih vodila u CEV kup, za sta mislim da i nisu zainteresovani. Budva kompletna. Trener domacih je izmedju ostalog izjavio: "We can't promise much, but we'll try our best."
Dvojka u Olimp je 1.70, a sa hendikepom, odnosno da Budva dobije s 2 seta razlike cak 2.80. Vrijedi probat.
Bijo si poziw koi se neodbija
Wimbledon - Luton 1GG
Viljareal - Sevilja 1GG
Who let the dogs out
Hvala El Steka.
Simao Sabrosa takodje u opticaju za nocas za Besiktas.
velik pad kvote na Bastiju..
od mene malo tenisa
Manarino- Almagro 1 2,5
Dolgopolov-Simon 1 2,1
Gaske-Troicki 2 1,65
i jedan kosarkaski tip
Cibona-Cedevita h2
Dubl od mene za danas:
Besiktas 2
Budvaska R H2
U Olimp je kvota 5.46 ali ne moze da se igra u dublu. Ko prati neka doda jos nesto "sigurno".
Tiket:
Villarreal vs Sevilla GG
Inter vs Genoa 3+
Blackpool vs Liverpool GG
Hamilton vs Celtic 0-2
Olimpijakos vs Budvanska r. 2 (Mad Dog Ko predlog je veoma ok)
Last edited by GuGi; 12-01-11 at 14:47.
Dubl za danas: Blackpool-Liverpool 3+,Inter-Genoa 1,,
Kako ce Palermo pljesnut ovog Kjeva![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
odigrah
villarreal gg3+
palermo
inter
arsenal duplu pobjedu
besiktas
dako dodje jeben mu
The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom
Bazel - Den Haag 0-1
kvota na 1 na poluvrijeme je 4.33, moze li to doc? Vec jedna prijateljska je dosla 2-1 danas, to me odvlaci od igranja sa vise para. Iznesite svoje misljenje
EDIT: samo brze malo ako nije problem :mrgreen:
Last edited by mr.bobby; 12-01-11 at 16:04.
AFC Wimbledon-Luton 3+
Adrian Mannarino-Nicolas Almagro 2
Villarreal-Sevilla gg3+
Inter-Genoa 1
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Eo Bazel 2-1, kasno vidjeh.
Vazda su ove prijateljske bile izvor prihoda, sto klubovima, sto igracima.
Svaka cast.
Kakva 2 gola dade Y.Ahmed za Katar, bruka.
Gleda li ko ovoga Palerma ? Misle li oni davat go ?!? Znaju li oni da smo igrali na njih ?oooooooooooooo........
Ja gledah prvo poluvrijeme, solidno su igrali.
Onda se prebacih na odbojku, Budva vodi cijeli prvi set i uspije da ga izgubi 26-24.
wimbldon 1-1,
arsenal 2-2
blekpul 1x
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks