Odlicno da se postavila ovakva tabela u vezi ulja da se ne prepiremo odje, mislim da si pogrijesio topic jer postoji ``motorna ulja``.![]()
http://www.detailingworld.co.uk/foru...d.php?t=199059 nije za one sa slabim srcem
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
no, that is hella flush
Originally Posted by my name is ...
Koji je ovo infinity gore?
Kako je nocas jedan otuka bmw-a 5 kod palade, isa je iz pravca ekonomskog ka momisicima, i bacilo ga je tako da je letio 20-30m preko onoga ostrva, okinuo stub od rasvjete i jos mnogo biljaka i zavrsio na suprotnu kolovoznu traku.
Branike pod ruku, menjac u kesu. Jedino su mu kljucevi ostali citavi. I (ne)vozac, srecom.
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Onamo je asfalt nikakav, klizav samo tako, jos sad kiša ...
Vole ljudi da se trkaju po kisi
ulje 100 posto!
Pretpostavljam da je ironija u pitanju (na konto acidovog nesretnog rande vu-a sa zidom), al nije bilo kapi ulja (ja licno vrsio uvidjaj :mrgreen: ) do mjesta dje je bimma zavrsio svoju lelujavu putanju...
sto dalje implicira da je bimma smece...
nije na konto acidovog..nego vecine onih koji su slomili kola...niko ne rece jurio sam nisam moga upanut..izleceh..no svima ulje...opet kazem...nije na konto acidovog jer je vidio ulje...
Ona krivina kod Palade je klizava kad je suvo, mogu mislit kako je tek kad je kisa
Nije ona krivina toliko ne pristupacna sem za bmw vozila.
kakav kreten kolko je okinuo auto, dovolijno govori da je bocno klizao preko ostrva 7 magnolija okinuo iz korijena i banderu ljudi svu je rakskubao izvukao sa stopom i ponio, e pa da ima iko iole zdrave pameti tu od pjesaka, da pridje kaze dobro vece jeste dobro, JEsam , a jesi majku ti, pa sve u njega cim stigne
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
kakav mamlaz, i naravno ovakvim fukaram nista ne moze ni bit , dzukela
To je bio agresivni ali ne i kontrolisani drift :mrgreen:
to znas zbog cega ? jer nema eM !!!!! e tako, ne Moze zaisto bez sa eMoM to da se radi
kolko ima godina taj?!
She is only here to annoy herself!
ja bih mu naplatio taj stub!![]()
(nečitko)
pa platice svu stetu , stub , rastinje , bog zna sta sve ne , ja MisliM da iMa i stete na drugiM voziliMa
zali Boze auta..![]()
To Sparco, neka si mu svashta reka. I zasluzuje.. No, dobro je da nikoga nije pokosio. I kako sad to ide, ko placa ove stubove i ovu shtetu?? Ima li osiguranje ikakve veze sa tim? Postoji li kakva regulativa da mu se MAKAR vozachka oduzme ili tako neshto??
paz da mu je ne oduzmu. Imam osjecaj da je to neki tatin sin, uzeo tajovo auto, ima jedno 19 god...
(nečitko)
A vjerovatno je tatino cheljade.. No, bash me zanima, kako se to regulishe sad sa tom vozachkom od ovoga maloga?? Misliiiiim, meni su uzeli vozachku na Zlaticu zbog prekorachenja brzine a pritom nishta nisam polomio, nit stubova nit drveca nit sam kome auto udario, a ovome nishta jel?? To je bash onako logichno... Ima dosta logichnih stvari u ovu drzavu..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks