rogacevic II![]()
rogacevic II![]()
AJMO CRNA GORO !!!
i dodaj onu sliku tvoju sa otvorenim dekolteom isto
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
A okle moze biti ljepota za oko i dusu biti promasaj![]()
Ja sam prestao da tragam za icim jos onda kad nam je Sinan rekao za 6 djevica ukoliko budemo dobri.
Ja sam dobar.
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
shone se prenemaze, ali ego and his own nikako da prokomentarise one Rakunove slike; izgleda da i taj bog ima neku grudnu zenu, pa ako ona podje u šoping i vrati se srećna, bog lijepo raspoložen napravi one lijepe pejzaže; ali bogami kad ga umeči, e onda pravi one drugačije pejzaže?
Ili ti imaš kakvo drugačije tumačenje?
Ne kaže se uzalud "Udri bože svuda, samo ne po glavi"... :burp:
Ova dva protivnička tabora spore se oko Gospodara svoga; onim koji ne budu vjerovali biće odijela od vatre skrojena, a ključala voda biće na glave njihove ljevana; od nje će se istopiti ono što je u trbusima njihovim, i koža,
a gvozdenim maljevima biće mlaćeni...Eto ima i po glavi...![]()
Znaci Sajentolozi sa UDG-a i SDP-ovci preuzeli maha u kulturologiji CG.
Dijanetika posle komunizma jeste prvi lijek protiv savjesti.
Zahvaljujem se Gospodinu Ego in his own na izuzetnoj temi, kao i pojedincima koji su kao i ja pokusali da odrze temu za diskusiju..Ostalo..Nije bitno.
Hvala Lepo
Nema tu vise sto da se pita iko kad vidi ovo sto vi iznedrjavate odje.
I blejanje nije diskutovanje...
Last edited by Ego_and_his_own; 11-01-11 at 18:58.
3. Jednom beh odveden u Vrt Valjanosti, gde vidoh drvece nevidjene lepote. I rekoh andjelu koji stajase kraj mene: “Koji je znacaj ovih drveca takve krasote?”
4. Andjeo odgovori: “Ova tri drveta su od velike vaznosti smrtnicima. Prvo je Drvo Razumevanja. Daje sposobnost da se prepozna realnost u svakoj situaciji. Oni koji jedu plod ovoga drveta nece biti prevareni iluzijama tame, jer ce moci videti kroz njih, kao sto neko gleda kroz prozor da bi video sta je iza njega.”
5. “Drugo drvo je Drvo Gnosisa. Oni koji jedu plod sa ovog drveta ce nauciti principe Svetla i Istine. Oni ce nauciti Znake i Reci Moci. Oni ce biti naoruzani protiv snaga tame, tako da imaju moc da pobede sve neprijatelje svoje.”
6. “Trece drvo je Drvo Sofije. Oni koji jedu plod sa ovoga drveta ce shvatiti kako da upotrebe svoje znanje da bi pobedili tamu i ojacati Svetlost!”
7. “Trazi plodove ovoga drveca, Enohu, jer svako ko pojede od njih ce savladati sve neprijatelje svoje i biti spasen medju Elohima.”
1. Onda se Arhandjeli Mihail, Rafail, Gavril, Raguel, Uriel, Sarakael i Remiel zajedno posavetovase, i pojavise pred Elohimima da bi zastupali ljudsku rasu. “Sveti sa Nebeske Stvarnosti,” zaplakase oni, “molitve dece vase dodjose do nas, zahtevajuci nase zastupnistvo do Najvisih Bogova. Vi ste Gospodari nad Gospodarima, Bogovi nad Bogovima, Vladari nad Vladarima. Vasa moc i Svetlost su Vecni, a vase ime je sveto, zracec i Svetlost zauvek. Vi ste organizovali sve sto je na fizickom prostranstvu, i vasa je vlast nad istim apsolutna. Vi znate sve, i vidite sve, nista se od vas sakriti ne moze. Vama je poznato sta serafimi i njihova deca cine na prostranstvu smrtnika, kako iskvaruju covecanstvo, uceci ih svakakvoj vrsti nedela. Oni koji ljube Istinu i oni koji su potlaceni nam se stalno mole za pomoc. Vama je sve poznato cak i pre nego sto se desi. Vase spoznavanje je beskrajno. Vi znate da se i zivi i mrtvi sada zajedno mole da se moc serafima i dece njihove unisti zauvek. A mi smo jos uvek bez uputstva sa vase strane; sta nam je ciniti da bi se ova neizdrzljiva situacija prekinula?”
.................."fragmenti"... Jedan od prevoda i vrijeme korupcije, u verzijama na engleskom korupcija kao grijeh se navodi u dosta sirokom smislu kao i nacini - kako su Andjeli otpadnici preko svoje bahate "djece" navodili tadasnje ljude na korupciju, ropstvo i kriminal... sve do konachnog resenja nad svima njima koje je opisano naknadno....................
4. U to doba, niko nece zagadjivati Majku Zemlju. Ona ce biti pokrivena drvecem i zelenilom; nece biti neplodne povrsine. Zemlja ce postati savrseni vrt za zivot ljudski, kao sto bese u pocetku fizickog prostranstva; svako ko zivi na njoj ce prebivati u savrsenoj harmoniji sa Zemaljskom Mati, Nebeskim Ocem i svim njihovim svetim andjelima. Zemlja ce biti prociscena svog tlacenja, sve nepravde, svakakvog kriminala, svih vrsta otudjenja od Bozanske Moci, i svih zagadjenja koja je pokrivaju. I onda ce se svo covecanstvo usredociti na ispravnost. Svi ce narodi ziveti u miru. Ociscena ce zemlja biti od svakakve korupcije, svakog kriminala, svake kazne i svih patnji. Bogatstva nebeskih prostranstava ce biti izlivena na zemlju, i celokupno covecanstvo ce ziveti u miru i jednakosti zauvek.”
Naravno, Sve ispred potopa i Noe...1. Velika su nedela medju ljudima, jer oni postuju bogove tame kao da su od Svetlosti. U prirodi je ljudskoj da naziva dobro losim, i da naziva lose dobrim, da naziva Svetlost tamom, a da naziva tamu Svetlom.
2. Bogovi tame se ne bi trebali postovati, jer u njihovoj moci su samo smrt i razaranje. Oni ne mogu stvarati; oni samo mogu unistavati. Oni ne mogu ozdraviti; oni samo mogu razboliti. Oni ne mogu graditi; oni jedino mogu polomiti. Oni nemaju moc zivota, vec smrti samo. Njihova moc je privremena; nestaje, jer razaranje ce nestati u ponovnom stvaranju, bolest ce nestati u iscelenju, polomljeno ce nestati u ponovnom gradjenju, a smrt ce nestati u uskrsnucu.
Ono sto fascinira u ovim "knjigama", jeste i pomisao na moc percepcije Enoha koji je ucen da pise, da psorbuje informacije i da ih prenese na nacin koji je mogao da uokviri i u jezichkom i u bilo kojem smislu. Zato su posebno zanimljivi opisi koji su uprosceni na najjednostavniji moguci nacin - na koji je on mogao da ih prihvati i shvati.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 12-01-11 at 04:34.
misliš na onaj potop zbog kojeg je Noe izgradio brod veličine Australije da smjesti par od svake životinje i hranu za sve njih.Osim ako ih nije zipovao u kom slučaju bi mu bio dovoljan i brod veličine SFRJ (ako se sa životinjama postiže bolja kompresija).
mogao je još da uštedi na prostoru ako ih je hranio vitaminima
Last edited by Rakun; 12-01-11 at 09:04.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ma ne gospodine, to je naziv jedne od najpopularnijih filijala kockarnica i to u Maslinama. Otvorena nakon fantastichno provrtnih igara It prvenstva, posle "pokolja" koji je na domacem terenu svojevremeno izveo Murinjo, a bogami se i nasa fudbalska sila u esenciji kapitalnih nogu CG Vucinica dao izraziti, a manekenska sila Italije u obliku Tottija prosetala klince po avliji navijaca kluba.
Te godine je bilo prostora za igru i u ekonomsko krokodilskim vodama nekada razjedinjene Berze, solana je uprkos svoj logici propala do mulja, ali je zato EPCG dobio krila zahvaljujuci medijima, a telekom je dostigao vrhunac...
Sve je to maslo tamo nekih serafima iz SDP-a, ali se nadamo u moc i sile UDG-a. Nauchno do Ziona i nazad...
Hvala Lepo
p.s. I ne cudite se sto se postavljaci tema smiju, jer ni u naslovu ne mogu potrefit koliko je "1+1", a kamoli da neki potrefe nakon +60 postova o chemu je uopste rijech...Nego, kao sto bi rekao gospodin Hari, CG sile od tinejdzera bi se usudile da budu vodje projekata i nuklearnih elektrana a kamoli tu da prichaju o Enohu bogati... Ih, i klavir...i klavir...
Last edited by Maja; 12-01-11 at 10:30.
Koliko nelogicnosti ima u toj prici ne mozes ih sve natrpat u Nojevu barku.
Mene zanima kako neko moze da iskljuci mozak, da ga posalje na ispasu i prihvati te Biblijske nebuloze. Imate mozak ljudi upotrijebite ga nece da vas boli.
Last edited by VanjaTheMan; 12-01-11 at 10:27.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Koliko imate iskustva u arheoloshkim istrazivanjima, u izucavanju istorije civilizacija, koliko prakse u svjetskim laboratorijama za vremensko utvrdjivanje i procjenu, restauraciju, konzervaciju, koliko ste obisli najveciih svjetskih arheoloshkih muzeja ili bar institucija uopsteno koje nose otiske nauchnog pregleda civilizacija, i na osnovu kojih vasih istrazivanja ili bar na osnovu cijih ste zakljuchili tako veliku umnu konstataciju? Koliko ste studijski proveli vremena van drzave u kojoj imate stalno prebivaliste? Koliko ste sreli nauchnih radnika, ili s koliko njih ste imali cast da razgovarate o ovoj ili slichnim temama a koji se bave izucavanjem i istrazivanjima? Posjetili ste neka od svetih mjesta ili hramove velikih civilizacija ili religija?
Osjeca se da zelite da izrazite tu Vasu silu saznanja i potvrde u Vasem tekstu...ali...
Ja razumijem da sirina ljudskog obrazovanja nosi i filosofski pristup marksistickoj filosofiji, sto upotpunjuje mogucnost balansiranja u izjavama kao sto je ova Vasa, a i mnoge slicne, ali se u poslednjoj Vasoj recinici osjeca i primjesa neke izuzetne produhovljenosti koja je aroganciju sile na nacisticki nacin dovela do kulminacije kompletan Vas poduhvat...
Da je cak rijec o temi velichine lobanje velikog Akhenatena, ili da pricamo o Tzomapantli, ovo sto ste nesebichno suptilno dali od sebe u obliku rijeci djeluje kao da ste Kutnu Horu smjestili u Moldaviju....
No.. nema veze..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 12-01-11 at 11:00.
Sve sto ja od vas (generalno vjernika necu da persiram nikom) trazim je da upotrijebite mozak. Ne treba vam nista vise od zdravog razuma i logike da ukapirate da je Biblija samo zbirka bajki. Ali vi to necete. Nije da ne mozete nego jednostavno necete.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Koliko je Vase saznanje ogromno, a zelja skoro pa se kosi sa onom basnom o lisici i repu, Vi ne samo da nemate pojma da se uopste Biblija nije spomenula ni jednom recju, nego sebi dajete za pravo da takvi, bez trunke znanja o nicemu - solite pamet sa nekim zahtjevima?
Obzirom da sam x puta ovdje na forumu procitala cega se pametan stidi.......... Vjerujte da cu se suzdrzati od takve ocjene jer i za stid treba imati bar neku osnovu obrazovanja, a o vaspitanju ste sami sve rekli.
Hvala Lepo
p.s. I cika Lenjin je imao sjajne tacke na horizontu... A uchiti, uchiti.......Zlata vrijedni prikazivaci primarnog primitivizma.. Zivko Nikolic, Petrovic, Makavejev...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks