nadovezaću slikama nekih božijih dostignuća
Iskreno se izvinjavam onima kojim su teško pala ova božija dostignuća
Jedna od mojih ljubavi jesu vizuelne umjetnosti, fotografija, video,...(duga je lista).
Na mojem zivotnom putu data mi je prilika i cast da vidim svijet i velicanstvenost Bozijeg stvaranja.
Otvaram ovaj topic sa jasnim dokazima onima koji imaju oci da vide.
Pozivam i vas da postavite vase vizuelne dokaze.
![]()
Last edited by Ego_and_his_own; 10-01-11 at 22:30.
nadovezaću slikama nekih božijih dostignuća
Iskreno se izvinjavam onima kojim su teško pala ova božija dostignuća
Last edited by Rakun; 10-01-11 at 22:49.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Jel moguce da si ti toliko uporan u ubijedjivanju ljudi u svoje apsurdno uvjerenje da se sluzish sredstvima koja su potpuno izvadjena iz konteksta postojanja? Svaki mikrochip,kao i gradjevine poput tadz mahala i sl...zashto su manje impresivni kao primjer skladnog spoja i savrshenstva,a nachinjeni su ljudskom rukom?
Sm1Le4MeNow(banned)
Sa mjesta gdje je stojao jedan od onih ubijenih za svjedocanstvo...
stvarno ne vidim svrhu ovoga
bog je mudoviste...mozete li mislit kaki je onaj koji je njega stvorio, a tek onaj koji je stvorio onoga sto je boga stvorio...a tek dalje...
@ego_and_his_own tema ti je: :burp: a "dokazi": :burp::burp::burp:
i zakljucak iste, kao i bezbroj puta do sad, BOG NE POSTOJI!
Ova me tema ubijedila da od sad vjerujem u Boga, prva slika je cisti dokaz da Bog postoji
a ti u srcu imas predjele i zivotinje
Ego_and_his_own slike su predivne...
Svako ima pravo na svoje misljenje i ima pravo da vjeruje u ono sto oce...
Smatram da ove slike ne dokazuju ono sto ti navodis,nikakav dokaz ja ne pronadjoh u ovim slikama...
I takodje ne vidim svrhu ovoga kao sto Rain rece..
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Ja znam da su predivne... i one su jasan dokaz stvaranja svijeta.
Preko toga ja vam zaista nemogu pomoci, ko vidi vidi a ko ne vidi.... ne vidi.
Ego je stv arno postavio lijepe slike. Za njega su one dokaz postojanja boga, jer ne zna kako su stvari na slikama nastale.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Preslatko i toliko ljudski...
Hvala Lepo
p.s. Koliko se ja sjecam, iz nekih mojih ranijih istrazivanja o Enohu priroda i zivotne osnove jesu djelo Boga Oca, ali i sam je naveo da sve sto ima veze sa "nauchnim" napretkom covjeka ima veze sa Andjelima (kasnije po istom i drugim grijehovima - Palim) koji su covjeka poducavali mnogo cemu. Koliko to potvrdjuje neke teorije da je Enoh kao zapisnicar-kurir (naucen tome od istih Andjela od kojih ga nije bilo strah a od Arhandjela i Boga da) bio u stvari predstavnik tadasnje vrste ljudi, sve do unuka Noe koji je po zapisima drugacijeg lika (slichniji po opisu danashnjem covjeku).. i da li je Enoh pripadao arheoloshki poznatoj izumrloj vrsti.. to je i danas daleko od diskusije... Ali, osnova je ista - samo priroda, priroda i znanje, ili samo znanje...![]()
greote....
Горећете у паклу неверници!
Are you suggesting coconuts migrate?
Bog postoji, vjerujte vi meni, pushite se tih sranja o nauci i dokazima i ovo ono. ja znam da Bog postoji i nema toga chovjeka na svijet bijeli koji me moze ubijedit u suprotno da ne znam kakve dokaze mi izvadi na ochi.
Bog chuva pijanice!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks