kako ga bucnu VUČINA!
kako ga bucnu VUČINA!
ma kakvi, uopste nije najjaci igrac na svijete da oce otic u totenhem kao sto se pominjalo, da igra malo uz modrica i bejla, evropu bi osvojili...
ljudi gdje je onaj link za original dres ?
i ja bi taj link
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
Izvor: Arena
--------------------------------------------------------------------------------------
Kojašević kuca na vrata Rizespora
PODGORICA - Damir Kojašević bi nakon pola godine mogao da promijeni sredinu - turski drugoligaš Rizespor je oduševljen kvalitetima našeg internacionalca!
- Kod njih sam u Turskoj, zadovoljni su. Međutim, sada se pita Sarajevo - rekao nam je sinoć Kojašević.
Ukoliko se Sarajevo i Rizespor dogovore oko cijene (pominje se cifra od 100.000), naš internacionalac će sljedeće polusezone nastupati u drugoligaškom takmičenju.
--------------------------------------------------------------------------------------
Dick Laurent is dead!
Izvor: Dan
CRNOGORSKI FUDBALER NA PROBI U RUSKOM PREMIJERLIGAŠU
Merdović u Krilima Sovjetov
Luka Merdović, mladi crnogorski internacionalac i napadač OFK Beograda, otputovao je na probu u Krila Sovjetov.
Nekadašnji igrač Budućnosti i Sutjeske priključio se ruskoj ekipi na pripremama na Kipru i ukoliko zadovolji kriterijume stručnog štaba potpisaće ugovor sa njima.
Inače, Merdović je jesenas odigrao samo tri utakmice za "romantičare"...
Samo mi nije jasno kako je igrač koji je ukupno proveo 125 minuta ove polusezone u srpskoj ligi na pragu prelaska u šestoplasirani tim nimalo loše ruske lige.
Last edited by amnesiac; 10-01-11 at 01:42.
Dick Laurent is dead!
Agent,skauti itd.Možda oni vide u njemu nešto što trener OFK nije.Pa koliko je igrača zadnjih godina iz Srbije otišlo u jake klubove bez ijedne odigrane utakmice za prvi tim![]()
Koliko se meni chini ja prochitah juche da je Luka demantovao da je sa Krilom Sovjetom na Kipru, kako reche bio je za Novu sa djevojkom u Dubai, trenutno je u OFK mozhe se desit da promijeni sredinu, josh ne zna.
Ma to ga je neko vidio na JAT-ovom letu Dubai-Larnaca-Beograd pa odmah zakljucili da sisao u Kipar na probu a ne na presjedanje![]()
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Seratlic je otišao u Poljsku cini mi se
edit: http://cg-fudbal.com/2011/01/03/seratlic-u-jageloniji/
a mirko uradio stari dobri dejov dribling))
Jeste upravo si, to je dejanova finta legendarna...........eviva.........![]()
AJMO CRNA GORO !!!
il genio
evo prvi tribling mu je taj
sjecam se 1992 kad sam bio u minhen "olympia stadion" da gledam zvezda : Bayern a dejo zabijo za 2:1,,,,,jau jau kakav je to bilo dozivljaj.... a sad gledam crnogorsku repku a dejo prvi covek........nema boljeg coveka nego njega.....zivjela crna gora...![]()
uporediteka da mu je sin
Da vidimo kako napreduju naši omladinci u pečalbi.
Izvor: Arena
PAOK vjeruje da je njihova nova zvijezda talentovani Crnogorac
Petričević čeka prvenstveni debi
Luka Petričević je nadolazeća zvijezda grčkog PAOK-a – tako ga predstavljaju na zvaničnom sajtu sportskog društva PAOK (www.paok24.com)… Mladi Crnogorac je okarakterisan kao vođa B tima “crno-bijelih”, igrač koji se lako prilagođava novonastaloj situaciji, momak koji plijeni sigurnošću, brzinom razmišljanja… Zato su u Solunu razmišljali na vrijeme - prošle sezone potpisali su profesionalni ugovor sa rođenim Podgoričaninom, koji redovno trenira sa prvim timom grčkog velikana.
- Treninzi sa prvim timom mnogo mi znače. Kroz druženje sa starijim momcima napredujem, učim, poboljšavam sopstvenu igru – počeo je Petričević.
Grci podjsećaju da je talentovani Crnogorac prošao kompletne ljetnje pripreme sa A timom, dok na pravi debi još čeka, s obzirom da nije dobio šansu u Kup meču protiv Janine (2:1 - čitav meč presjedio na klupi). Zatim je tema prebačena na poziciju - Petričević ima ulogu defanzivnog veznog, ali ga treneri često stavljaju na desnog beka…
- Najviše volim kada igram centralno “u vezi”, ali ne biram pozicije. Igraću ono što mi kaže trener. Fudbal je moj život, ovdje sam da bih uspio - ističe Petričević. – Privikao sam se polako na Grčku, Grke, grad…
Evo i ko mu je najviše pomogao:
- Vladimir Ivić i Zlatan Muslimović, što je i normalno s obzirom na jezik. Svi momci iz prvog tima su se potrudili da mi udovolje, ali prirodno je da Ivić i Muslimović prednjače u tome.
Petričević ima samo jednog fudbalera kome se divi.
- Stiven Džerard je sjajan - rekao je Petričević, koji se nada da će veoma brzo jako zakucati na vrata prvih 11 u ekipi sa Tumba stadiona. Grci podsjećaju da je Petričević jedan od glavnih fudbalera omladinske reprezentacije Crne Gore, koja se plasirala u elitnu rundu kvalifikacija… Takođe pišu da je fudbalski prohodao u podgoričkoj Budućnosti i da je nastupao za OFK Beograd.
Dick Laurent is dead!
Boga mi cemo se nacekat da se opet rodi ovakav
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Božović danas putuje u Rostov
Izvor: Vijesti
------------------------------------------------------------------------------------
BEK MOGRENA BLIZU DOGOVORA SA RUSKIM KLUBOM
Desni bek Mogrena Draško Božović danas putuje za Rostov, gdje će sa čelnicima ruskog prvoligaša pokušati da se dogovori o završnim detaljima oko transfera.
Presudiće, kao i obično, ponuda koju će Rostov uputiti (ili je već uputio) na adresu budvanskog kluba. To je, kako saznajemo, i jedina nedoumica oko realizacije transfera, s obzirom na to da je ruski klub još od ljetos zainteresovan za usluge povremenog crnogorskog reprezentativca.
Direktor Budvana Boro Lazović rekao je prije tri dana za "Vijesti" da Mogren svoje reprezentativce “neće pusti za siću”, te da će takvim stavom štititi i interese crnogorskog fudbala.
Ne sviđa mi se ono što rade pojedine ekipe, čujem da igrači odlaze i za cijenu od 20, 50 ili 60 hiljada eura. Pa ljepše je igrača pustiti za džabe, nego za tu cifru - rekao je tada Lazović.
Mogren je, kako saznajemo, nezadovoljan ponudom koju je lider poljskog šampionata Jagielonija uputio za Luku Pejovića. Da li je ponuda Rostova za usluge Draška Božovića veća, te da li zadovoljava ambicije budvanskog kluba, znaće se danas ili sjutra.
Draško Božović nosi dres Mogrena od juna 2008. godine. Na Lugovima je prve sezone osvojio titulu šampiona, ali i nametnuo se u jednog od najboljih i najpouzdanijih fudbalera lige. Prije Mogrena nastupao je za Budućnost.
Rostov je prošlu sezonu u Rusiji završio na devetom mjestu i ima perspektivu da postane jedan od vodećih klubova u Rusiji. Na obali Dona će se, naime, uskoro izgraditi veličanstveni stadion za potrebe Mundijala 2018. godine.
Budvani su, inače, već prodali jednog od svojih najboljih fudbalera, Vladimira Gluščevića, a uspjeli su da vrate Nikolu Vujovića, kojeg su prije dvije godine prodali Partizanu.
------------------------------------------------------------------------------------
Razumijem ja Lazovića što se buni kako igrači odlaze za male pare ali lako je njemu pričat kad je predsjednik bogatog (za naše prilike) Mogrena. Klubovi ovđe jedva sastavjaju kraj sa krajem i prodaja igrača je jedino što ih može izvuć da ne bude dugovanja prema igračima i slično. Što se tiče Božovića nadam se da će potpisati za Rostov jer ko ne zadovolji na probi u stranom klubu dođe doma indisponiran. Ukoliko sve bude kako treba možemo očekivati da vrlo brzo zamijeni Sava Pavićevića. Sve zavisi od samog Draška Božovića jer potencijal jeste i mislim da je ovo savršen trenutak za odlazak. Nadam se da mu je Cico očitao bukvicu zbog one scene protiv Mladosti (čini mi se) i psovanja Mojsilovića a najavio je to. Ukoliko sam napisao da je odlazak Božovića sad idealan, za neke igrače koji imaju potencijala sa odlaskom treba sačekati. Tu mislim na Petra Grbića. I njemu se odlazi na ljeto ali i pored svega valjalo bi da još malo ostane i bude prije svega standardan u ekipi. Već sam pisao o tome što se događa kad igrač ode u inostranstvo nespreman. Eh, pričam o Božoviću, Grbiću, Pejoviću. Sve đeca Budućnosti. I umjesto da Budućnost sad ima koristi od njih jer su ponikli u njihovoj školi koja je najbolja u Crnoj Gori, to ima Mogren koji je prepoznao potencijal u njima. Zato treba biti pošten i zbog toga reći: Kapa dolje Mogrenu.
Dick Laurent is dead!
Nas i Rusa dvjesta miliona
Izvor: Vijesti
Bogdan Milić blizu Spartak Naljčika
Nekadašnji fudbaler Budućnosti Bogdan Milić blizu je dogovora sa ruskim Spartakom iz Naljčika, za koji već nastupaju crnogorski reprezentativci Miodrag Džudović i Milan Jovanović.
Milić je na ljeto 2008. godine prešao iz Budućnosti u Den Hag a transfer je bio vrijedan pola miliona eura. Nakon dobro odigrane sezone u Holandiji preselio se u Rusiju, u Krila Sovjetov, ali se zadržao veoma kratko. Od oktobra je bio bez kluba.
Spartak Naljčik je jedna od najvećih senzacija ruskog šampionata u proteklih nekoliko godina. Klub sa mnogo manjim budžetom od Zenita, CSKA, Rubina, Spartaka, Dinama... stao je uz rame vodećima, a proteklu sezonu završio je na visokoj šestoj poziciji.
Mnogi će sad reći da on nije potencijal za reprezentaciju. Vjerovatno su u pravu, ali...
Bogdan Milić ima visinu. To on mora svojim radom iskoristiti. Ono što treba reći, kako bih ljudima približio poentu moje nade da od ovog igrača može nešto biti, jeste poređenje sa Nikolom Žigićem.
Da počnem. Milić ima 23 godine. Žigić je toliko imao kad je prešao u Crvenu Zvezdu iz subotičkog Spartaka. Prije toga igrao za Bačku Topopolu, pa Mornar i Kolubaru iz Lazarevca. On je u Zvezdi zablistao kao gotovo anonimus.
Daću još jedan primjer. Jan Koller. Sa takođe 23 godine prešao iz praške Sparte (za dvije sezone 29 utakmica i 5 golova) u Lokeren. Ostalo je istorija. Iako je, po meni, njegova igra glavom morala biti bolja i morao je više raditi na tome. Dobar je on bio u igri glavom, ali je to moglo i bolje.
Dakle, za Milića nije kasno. Ovim ogromnim igračima treba malo više vremena od drugih igrača da se iskažu. Neka ostvari karijeru kao ova dvojica igrača i ja sam zadovoljan. Ukoliko potpiše za Spartak Naljčik zamislite njega i Džuda kad se nekome nakoče. Bila bi fora![]()
Dick Laurent is dead!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks