zasto to kazes shajo?![]()
Stone the crow
ljudi koji je najbolji fotoaparat do 150 eura da trgujem ?
1.6 krop faktor me odvlaci od 7d iako sam radio s njim kratko i odusevio se :/
ne znam za probleme sa AF na 6d? mislis da se kvari ili je neprecizan?
Stone the crow
ali je i dalje 1000e razlike skoro u cijeni, a ne moze tu razliku ponijeti samo FF :/
volio bih da se upgradujem ali mislim da cu to tesko izvesti. prije godinu dana su dvije mark 2 prodate za po 500+e (samo tijela) tako da sam nesto euforican ovih dana, ali mislim da precerujem![]()
Stone the crow
autofokus, eee da ima fotografa u tebe nikad nista auto ne bi upalio na aparat ;p hahahahah salim se ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
7d je odlican , samo zahtiejva L objektive , tako da se nesto previse ne mozete oslinot na EF-S . Jer po tome je i upao u jednocifrenu kategoriju SLR-a
Jes da smeta taj krop 1.6 jer nema neku sirinu , al je zbog toga i jeftiniji od mark II
www.im7.me
Nema crop/ff puno veze sa shirinom, mislim ima i shiraca za crop senzore kakvih oces, cak je sto se ziznih daljina tice i zgodniji od FF (napr uzmes 85/1.4 i imas sasvim solidni telac na 136/1.4). Ono sto je kod FF senzora je nevjerovatan kvalitet slike, dinamicki raspon i sta je sve taj senzor sposoban da pokupi.
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
upravo u to sam najvise uvjeren sto se tice mark II. . . jednostavno, ga nisam do skoro nikad imao prilike koristit, i kad sam opalio par snimaka, u poredjenju s mojim 450d. . .
znao sam da ce bit ogromna razlika, ali da ce ovolika bit tesko. i to s 50mm 1.4 sam pucao.
ko ima odavde mark2 da mi malo kaze koja je muka na taj AF a da se ne moze prevazic s onim manual overrideom na objektivima?
inace, igore, "lako" je dat 2150e za tijelo, a dje su objektivi L koji nisu ispod 1000e dodatnih![]()
?
Stone the crow
pomozite!!! koji da uzmemaparat tu oko 200 evrica da su lijepe slike
bjese li ti da imas d3 ili mi se ucinjelo onaj dan u gintas?![]()
Stone the crow
ljudi, dajte nekakav objektiv za Nikon (mislim, ja vama pare za njega :-))
nista presqpo..
a inace, jedina fora sa 5d mkII je video, ljudi rade spotove sh njim, toliko je popularan za te svrhe da u najnovijem Premier-u ima preset za njega
spotove? znas li na koliko je filmova mk2 secondary camera?
i to nakace makro 100mm na njega za dramaticnije portrete. . .
video mu razvaljuje, ali i fotografije radjene s njim mene odusevljavaju. tijelo mu je odlicno itd. samo sto je preskup a ne znam zasto![]()
Stone the crow
Ima li neki Photoshop za pocetnike?
photoshop za pocetnike ne postoji. Postoje verzije CS, CS2, CS3, CS4, CS5
To znam,imala sam CS3 ali nisam znala da ga koristim,zato pitam,postoji li neki drugi program koji nije toliko komplikovan i koji mogu ukapirati na brzinu?
Da ga ne uchim 20 dana i onda mi istekne ta verzija...
ako mislis na neku vrstu tutoriala ,evo ti par linkova:
http://www.megaupload.com/?d=YN7XTXLC
http://www.megaupload.com/?d=WCYP5Y9G
http://www.megaupload.com/?d=5J4PZ9P0
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks