Page 377 of 830 FirstFirst ... 277327367373374375376377378379380381387427477 ... LastLast
Results 9,401 to 9,425 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    i filmovi u videoteci se vrte non stop isti, ubace nekad nove pa posle 2-3 mjeseca vrate opet stare i sve tako...
    Zamijenit će ih kad dostignu 280.000 iznajmljivanja , rano je još.

Thanks Thanks Given 
    51
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    24 Posts

ljudi i dalje ne radi zakazivanje snimanja na extra tv-u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

http://www.mportal.com.hr/Default.as...cat=83&id=4643
    kome se ne otvara link tu je potvrda da Max TV Hrvatska vec testira Arene u HD rezoluciji

http://www.maxtv.mk/mk/232/962/Sport...orisnici!.html
    ovaj drugi link je SK u Max tv Makedonija...

hrvatski t-com uvodi Arena HD, makedonski t-com uvodi Sport Klub...a crnogorski t-com uvodi radiostanice????

ps. moj predlog je promjena imena Extra Tv u Max Tv
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

ne radio stanice no radio delfin,postoji razlika.
    Bako, jebeš li što?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by montegruja View Post
    ljudi i dalje ne radi zakazivanje snimanja na extra tv-u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    I ne samo to, ovih par dana mi je strašno usporilo kad idem kroz meni, kroz tv vodič, kad zakazujem snimanje... Čim pritisnem neke tipke 2-3 puta jednu za drugom i malo brže, odmah blokira, i moram čekati neko vrijeme da bih opet nešto mogao pritisnuti. Jedino ne blokira ako pritisnem tipku i onda čekam najmanje 2-3 sekunda prije nego pritisnem drugu tipku. Dešava li se ovo još kome?
    Last edited by luka hn; 05-01-11 at 15:43.
    Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
    lobanju i otrcati vristeci...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thumbs up

Quote Originally Posted by Nikvi View Post
    da li vam radi serijsko snimanje???meni ne....
    Danas sam ih opet zvao, "problem je uocen" (sta god to znacilo) i radi se na otklanjanju, mole za strpljenje i ocekuju da ce "za 4 dana biti ispravljen"...

Ostaje da zapalimo :joint: i strpljivo cekamo da nas iznenade, tako sto ce nam omoguciti zakazivanja snimanja :yipiiii:
    Daj vise odmora jeziku nego rukama.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Ovo je bruka, koliko vidim jedino T-comov menadzment u CG nije u stanju da svojim pretplatnicima obezbijedi SK kanale, cak su i makedonci uspjeli...
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    577
    Thanks Thanks Received 
    774
    Thanked in
    388 Posts

Thumbs down

Quote Originally Posted by luka hn View Post
    I ne samo to, ovih par dana mi je strašno usporilo kad idem kroz meni, kroz tv vodič, kad zakazujem snimanje... Čim pritisnem neke tipke 2-3 puta jednu za drugom i malo brže, odmah blokira, i moram čekati neko vrijeme da bih opet nešto mogao pritisnuti. Jedino ne blokira ako pritisnem tipku i onda čekam najmanje 2-3 sekunda prije nego pritisnem drugu tipku. Dešava li se ovo još kome?
    Ista stvar i kod mene.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam kakav je BBM ni ostali operateri, ali ExtraTV je jedno obicno smece.

Gasio se, pa se palio, blokirao svakodnevno, gledam film ili seriju a on me odjednom vrati na pocetak (kad sam presao na kanal) pa moram da premotavam do kraja, videoteka koja je svima vec poznata, super strasni hbo paket uz koji dodje onaj cine... nesto na koji nikad nijesam vidio ni jedan normalni film.

Kad na sve to dodate jos i gasenje 2 kanala na kojima je jedino nesto i moglo da se vidi i dodavanje RTS SAT (mogli ste da dodate i RTCG Sat :P) bilo bi dovoljno da ne upalite ovo ***** od uredjaja.

Ali kad je i snimanje prestalo da radi (jedini razlog za koristenje ove nazovi usluge) to mi je bilo dovoljno. Cim prodju praznici otkazacu uslugu SmeceTV-a.

Radije cu da gledam Elta Mont koji svako 3 dana mjenja raspored kanala (bar vam se ucini da prave neke promjene) i da ih lovim po pola sata nego da placam da se oko ovakvih gluposti nerviram svakodnevno.

A iz revolta cu da ugasim i internet (60e makar od mene manje).

Hvala Vam puno gospodo iz T-Com-a.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sve cesce mi se desava nesto sa extra tv, pa neznam da li je to samo kod mene problem ili je u pitanju epidemija..
    -gledam jedan kanal i nemjenjam ga i odjednom me vrati na momenat kada sam poceo da gledam taj kanal, nr uru ranije.. pa moram da premotam opet do kraja da bi nastavio da gledam.. i to se desilo jedno desetak puta u zadnjih par dana..
    - onda druga stvar koja mi se desila par puta je ta da npr snimim neki kanal koji trenutno gledam, i kasnije kada hocu tu emisiju da pogledam ponovo, nalazi se na listi snimljenih emisija ali je u stvari nema..samo crn ekran i nemoze da se pokrene..
    - za serijsko snimanje sam provalio da je epidemija..
    generalno izbor kanala koji je ostao je stvarno los (standardni paket je u pitanju), svakodnevno mi se desava da vrtim one kanale i pored toliko losih kanala covjek nema sto da pogleda..vrlo cesto ispade da je Suntv sa onim dokumentarcima uvece najzanimljivija ponuda.. nazalost..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djodja View Post
    sve cesce mi se desava nesto sa extra tv, pa neznam da li je to samo kod mene problem ili je u pitanju epidemija..
    -gledam jedan kanal i nemjenjam ga i odjednom me vrati na momenat kada sam poceo da gledam taj kanal, nr uru ranije.. pa moram da premotam opet do kraja da bi nastavio da gledam.. i to se desilo jedno desetak puta u zadnjih par dana..
    - onda druga stvar koja mi se desila par puta je ta da npr snimim neki kanal koji trenutno gledam, i kasnije kada hocu tu emisiju da pogledam ponovo, nalazi se na listi snimljenih emisija ali je u stvari nema..samo crn ekran i nemoze da se pokrene..
    generalno izbor kanala koji je ostao je stvarno los (standardni paket je u pitanju), svakodnevno mi se desava da vrtim one kanale i pored toliko losih kanala covjek nema sto da pogleda..vrlo cesto ispade da je Suntv sa onim dokumentarcima uvece najzanimljivija ponuda.. nazalost..
    Jos jedan zadovoljni korisnik Dobrodosao u klub.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by djodja View Post
    Ovo prvo mi se ponekad desi sa snimljenim materijalom, ako odem u medjuvremenu na drugi kanal. Ovo drugo moze imati veze sa zamracivanjem kanala. Desavalo mi se da snimljena emisija bude zamracena ili da je uopste i nema na listi snimljenih emisija. Po pravilu su odmah iza tog termina isle zatamnjene emisije, a poznato je koliko se postuje programska sema i kako funkcionise zamracivanje. Ovo trece je potrajalo vec dobrih mjesec dana. Pored svega ovoga zadnjih 5 dana kao da mi je sistem totalno zagusen. Nakon tipkanja bilo kojeg tastera moram cekati najmanje 2 sekunda da mi se ne bi zablokiralo. Da li ce i to preci u epidemiju ili je to problem samo kod mene?
    Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
    lobanju i otrcati vristeci...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma nisam mislio na zamracivanje kanala.. snimim emisiju koju odgledam do kraja (seherezada na tv vijesti).. i upali se snimanje a kasnije je nemogu odgledati, jednostavno stoji na listi snimljenih kanala a emisije nema..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

...a kad ce opet onaj Popadic da se obrati javnosti i najavi nove kanale u najskorije vrijeme?

Thanks Thanks Given 
    681
    Thanks Thanks Received 
    1,188
    Thanked in
    472 Posts

Eo krepa drugi risiver,nije ni godinu izdrza
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

U cemu je problem? Pozovi 1500 i bice ti zamijenjen brzo.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Thanks Thanks Given 
    69
    Thanks Thanks Received 
    13
    Thanked in
    13 Posts

Sale, ima li kakve šanse da se pusti EPG na više dana?
    Dažādi kā diena un nakts

Thanks Thanks Given 
    36
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    43 Posts

nije to iskljucivo do extra tva. lokalne stanice imaju preciznu semu samo narednih dan, dva.

ostatak, znaju, ali otprilike

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Da, "preciznu"... a to koliko je postuju je vec druga prica. Za sve one gdje ima podataka, oni se ubacuju redovno.

Thanks Thanks Given 
    69
    Thanks Thanks Received 
    13
    Thanked in
    13 Posts

ma daj, samo 1 dan mogu vidjeti! Koliko znam npr MTV, VH-1... šalju po mjesec unaprijed. Domaće po 7 dana unaprijed, neki i po dvije sedmice. Npr. na drugom tv-u đe mi je Cabling imam po 7 dana unaprijed, pa moram u sobu poć da vidim npr RTCG raspored, ili IN što će biti 3 dana unaprijed. Da ne pričam o Fox Life-u i tim stranim programima. A što se tiče preciznosti, mogu ti reć da su precizne, rijetko kad odstupaju.
    Dažādi kā diena un nakts

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    14 Posts

Quote Originally Posted by Latviešu View Post
    ma daj, samo 1 dan mogu vidjeti! Koliko znam npr MTV, VH-1... šalju po mjesec unaprijed. Domaće po 7 dana unaprijed, neki i po dvije sedmice. Npr. na drugom tv-u đe mi je Cabling imam po 7 dana unaprijed, pa moram u sobu poć da vidim npr RTCG raspored, ili IN što će biti 3 dana unaprijed. Da ne pričam o Fox Life-u i tim stranim programima. A što se tiče preciznosti, mogu ti reć da su precizne, rijetko kad odstupaju.
    zar ti ne reče da si raskrstio sa T-Com uslugama?
    EPG se kod Cablinga uzma direktno iz stream-a sa kanalima (koji dolaze sa satelita), za ostale se dobija od tv stanica.
    Neke poruke ne treba ispisivati, one dovoljno govore svojim odsustvom...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pitanja:

Sta je sa arenasport kanalima te svaki namrtvo sjecka ili mi se pojavi crvena slika na TV?
    Kad se planira vracanje PRVE, Nove itd. ?
    Kad cemo dobit arenasportHD i DiscoveryHD sto se reklamira po cio dan?

Hvala

Thanks Thanks Given 
    69
    Thanks Thanks Received 
    13
    Thanked in
    13 Posts

Quote Originally Posted by Ericsson View Post
    zar ti ne reče da si raskrstio sa T-Com uslugama?
    EPG se kod Cablinga uzma direktno iz stream-a sa kanalima (koji dolaze sa satelita), za ostale se dobija od tv stanica.
    Sestrin. Kod mene je Kabling u drugom dijelu kuće.
    Dažādi kā diena un nakts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Untouchable View Post
    Pitanja:

Sta je sa arenasport kanalima te svaki namrtvo sjecka ili mi se pojavi crvena slika na TV?
    Kad se planira vracanje PRVE, Nove itd. ?
    Kad cemo dobit arenasportHD i DiscoveryHD sto se reklamira po cio dan?

Hvala
    Dje se to reklamira ?

Page 377 of 830 FirstFirst ... 277327367373374375376377378379380381387427477 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)