Gospodine Sidewinder, zar ne primjecujete foliranje za podizanje rejtinga politichkog miljenika gospodina Djukanovica ...![]()
Obratite paznju kako neznaveno sahovski pletu kampanju... a objavili svi CG mediji greote...
Btw. prije nekoliko godina (cc3)u razgovoru sa direktorom jedne firme u CG prvi put sam chula za tog politichki na budzetu CG odgajanog djecaka.... Elem, predstavljeno mi je ovako: "Obavezno da popricate sa njim, on ce biti buduci Premijer CG i jako je pametan dechko". Kad sam pitala gdje je taj mladic radio, koje radno iskustvo posjeduje, sta itd - nepoznato, ali je podrzan od Premijera CG. To je bilo dovoljno za kredibilitet, a to vidimo i danas kod vecine politicara u CG. Ipak svi jako dobro cijene svaki izbor gospodina Djukanovica. Da bira miss CG, svi bi prihvatili, mistera CG, i to bi... Sta god - tipichno crnogorski ponizno prihvaceno. Smijala sam se tada tom ociglednom poltronstvu jadnog direktora. Bila je to javna tajna politichkog shkolovanja tog bezbriznog momchica koji nije brinuo vase brige o shkolovanju, opstanku, stanu, benzinu itd...
I tako.. udavise sa dnevnim poltronisanjem preko medija CG sa stvaranjem novog kulta politichke lichnosti vec godinama, a sad su se kao sto vidimo toliko zahuhtali da je do kraja infantilno.
Hvala Lepo

nije on kriv... Ja i sad ne znam sta je estonija,letonija,latvija whatwhowhere ??????

Bookmarks