View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 531 of 2251 FirstFirst ... 3143148152152752852953053153253353453554158163110311531 ... LastLast
Results 13,251 to 13,275 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto je s joveticem?oce li skoro na teren?

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Izvor: Vijesti

--------------------------------------------------------------------------------------
    Simon ide u PAO ili Bolton

VUKČEVIĆ DEFINITIVNO NAPUŠTA SPORTING, CIJENA ISPOD TRŽIŠNE

Simon Vukčević je, po svemu sudeći, završio karijeru u Sportingu, javljaju portugalski mediji.
    Crnogorski reprezentativac ponovo nije u najboljim odnosima sa trenerom Sportinga Paolom Serđom, pa je klub odlučio da ga ponudi klubovima i to po znatno nižoj cijeni od realne - mediji u Portugalu pišu da je obeštećenje manje od milion eura.

Zainteresovanih klubova ima - prvi na listi je Panatinaikos, koga vodi nekadašnji trener Porta Žezualdo Fererira i koji o Vukčeviću ima visoko mišljenje. Klub iz Atine je eliminisan iz Lige šampiona pa mu je do kraja sezone preostala borba za titulu sa vječitim rivalom Olimpijakosom, koji ima pet bodova više.

Zainteresovan je i Bolton, koji je i prošlog ljeta želio Vukčevića, ali je tada obeštećenje bilo mnogo veće. Engleski mediji pišu da je menadžer Boltona Oven Kojl i te kako zainteresovan za Vukčevića, te da bi “trotersi” mogli da dobiju kvalitetnog fudbalera i neočekivani januarski poklon za samo 500 hiljada eura! Bolton je trenutno šesti u Premijer ligi, što je jedan od najboljih plasmana u istoriji kluba.

Vukčević je ove sezone odigrao 17 utakmica za Sporting i postigao pet golova - dva u prvenstvu i tri u Ligi Evrope. To uopšte nije loš učinak, posebno ako se zna da je nekadašnji fudbaler Partizana i Saturna minule dvije sezone uglavnom presjedio na klupi. Simon je došao u Sporting 2007. godine, u paketu sa Milanom Purovićem, i prve sezone je bio najbolji igrač kluba.
    Mediji javljaju da je Sporting već našao zamjenu za Simona, jer je sa pozajmice iz Beira Mara vratio talentovanog Vilsona.

Purović u Serkl Brižu

Klub mijenja i Milan Purović - portugalski mediji javljaju da će bivši crnogorski reprezentativac igrati u Serkl Brižu, kao pozajmljeni igrač Sportinga.
    Belgijski tim je čak peti klub u koji Purović ide na pozajmicu od kada je ljeta 2007. godine potpisao ugovor za Sporting. Prije Serkl Briža, igrao je za turski Kajzerispor, mađarski Videoton, slovenačku Olimpiju i portugalski Belenenseš.
    ------------------------------------------------------------------------------------
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Trebali smo iskupit pare mi sa foruma, da ga kupimo ?
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler View Post
    sto je s joveticem?oce li skoro na teren?

Ako počne sljedeću sezonu, možemo da pjevamo. Te povrede najteže prolaze i oporavak je uvjek duži od predviđenog.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    Ako počne sljedeću sezonu, možemo da pjevamo. Te povrede najteže prolaze i oporavak je uvjek duži od predviđenog.
    u martu se vraca na teren. pridruzice se reprezentaciji za prijateljske meceve...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Volio bih da je tako... Đe pročita to?

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

To se zna odavno. Tada mu istice vremenski rok potreban za sanaciju povrede koja za sad ide dobrim tokom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nisam procitao, nego mu odlicno poznajem neke bliske rodjake, a i zivim blizu njega, pa odatle...oporavak ide po planu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

A bio bi boziji grijeh onakvu igrachinu a prije svega ljudsku velichinu odvojiti od stvari koju najvishe voli.
    Siguran sam da je Joveta novi Savicevic
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    A bio bi boziji grijeh onakvu igrachinu a prije svega ljudsku velichinu odvojiti od stvari koju najvishe voli.
    Siguran sam da je Joveta novi Savicevic
    a ne ne, novi savicevic je mirko to govori svaki strucnjak...identicni su

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Mi$a stvarno ponasanjem podsjeca na Deja
    jedina razilka je u akcentu
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jovetic neka bude nas novi Pedja. Trebaju nam golovi

Thanks Thanks Given 
    9,328
    Thanks Thanks Received 
    6,805
    Thanked in
    2,678 Posts

danasanji gol

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

to je taj rad
    odavde moze da ga da kad oce kome oce
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Nešto interesantno se događa po pitanju transfera:

Izvor: Vijesti
    --------------------------------------------------------------------------------------
    Seratlić u Jagieloniji

MLADI REPREZENTATIVAC CRNE GORE NASTAVLJA KARIJERU U POLJSKOJ

Mladi reprezentativac Crne Gore Ermin Seratlić ispunio je novogodišnju želju - dojučerašnji ofanzivni vezista Mladosti nastaviće karijeru u poljskoj Jagieloniji. Seratlić se posljednjih dana prethodne godine dogovorio o četvorogodišnjoj saradnji sa klubom koji je jesenji prvak u Poljskoj.

- Sigurno da sam zadovoljan, mislim da nije lako pojačati ekipu koja se bori za titulu u Poljskoj. Mislim da tamo više mogu da naučim nego u našoj ligi, Jagielonija je ozbiljan i dobro organizovan klub. Vjerujem, dakle, da nisam pogriješio u izboru - kaže Seratlić.
    On će za najkasnije 10 dana i zvanično postati novi saigrač crnogorskog reprezentativca Mladena Kašćelana, koji je ljetos stigao u Jagieloniju.

- Biće mi, svakako, puno lakše što je Kašćelan tamo. On je dobar momak i fudbaler, zaslužan je što ću i ja nastaviti karijeru u Jagieloniji. Najbitnije je, međutim, da se što bolje uklopim u njihov način rada - rekao je 20-godišnji fudbaler.
    Seratlić je dobrim partijama u dresu Mladosti skrenuo pažnju u prethodnoj polusezoni, a igrao je i na svim prijateljskim mečevima za mladu reprezentaciju (za novu generaciju, koja je debitovala sredinom oktobra u Budimpešti). Talentovani vezista je privukao pažnju domaćih klubova - Rudar, Budućnost, Mogren i Zeta pokazali su interesovanje u minulom periodu...
    - Mislim da sam dobro odigrao jesenju polusezonu, ali mora još bolje. Nijedan igrač nikada ne smije da se zadovolji postignutim. Svjestan sam da mogu još puno da naučim - zaključio je Seratlić.

Pejović u završnoj fazi pregovora

Crna Gora bi ubrzo mogla da dobije trojicu predstavnika u Jagieloniji - reprezentativni bek Mogrena Luka Pejović danas putuje u Poljsku na završnu rundu pregovora sa jesenjim prvakom te zemlje. No, Pejoviću ističe ugovor na ljeto, tako da je njegova sudbina u rukama Mogrena...
    - Volio bih da odem sada, jer mislim da sam dovoljno bio u Crnogorskoj ligi. Očekuju me završni razgovori sa čelnicima Jagielonije, koji će brzo doputovati u Budvu kako bi pregovarali sa ljudima iz Mogrena. Ne znam šta je cilj Mogrena, da li klub želi da zaradi nešto od mog transfera. No, ukoliko ne odem sada, od ljeta sam u Jagieloniji - rekao je Pejović.

Izvor: Dan
    KAPITEN ZETE MIROSLAV KALUĐEROVIĆ ODLAZI NA PRIPREME SA UKRAJINSKIM PRVOLIGAŠEM

Metalist nova destinacija

Zeta će, po svoj prilici, ove zime ostati bez kapitena i stuba odbrane Miroslava Kaluđerovića. Odlični defanzivac će karijeru nastaviti u Ukrajini, u taboru Metalista iz Harkova, ekipe koja je ove godine igrala Ligu Evrope.
    Kaluđerović će 18. januara otputovati u Dubai, priključiti se ekipi, koja će tog dana iz Ukrajine doputovati u Emirate na pripreme. Naravno, očekuje se da ubrzo potpiše ugovor, a do odlaska u Dubai, treniraće se sa Zetom (pripreme počinju 9. januara).
    Pouzdani štoper je ostavio upečatljiv trag u Zeti, sa kojom je osvojio i titulu prvaka Crne Gore. Ove sezone je u tandemu sa Gavrilom Petrovićem predvodio odbranu tima iz Golubovaca na pravi način, a potvrda toga je i samo 11 primljenih golova Zete na 17 utakmica.
    Međutim, ovaj odlazak vjerovatno neće biti poslednji na "Trešnjici" ove zime. Na meti inostranih klubova nalazi se još par igrača, ali će, kako sada stvari stoje, boravak i pripreme u Antaliji, odrediti pitanje odlazaka iz redova prvog crnogogorskog šampiona....

Izvor: Arena
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Naš internacionalac napustio redove grčkog drugoligaša, zbog čega je sve realnija opcija da naredne polusezone zaigra u Crnoj Gori

Spasojević raskinuo ugovor sa Trikalom

PODGORICA – Crnogorski internacionalac Ilija Spasojević sporazumno je raskinuo ugovor sa grčkim drugoligašem Trikalom. Prema pisanju grčkih medija, Trikala je, kao i mnogi klubovi u toj zemlji, ove sezone u finansijskim problemima, i igrači su prinuđeni da biraju između s m a n j e n j a p l a t e i sporazumnog raskida ugovora.
    - Istina je da sam se rastao sa Trikalom. Činjenica je da nijesam bio zadovoljan u Grčkoj, a finansijski problemi samo su kap koja je prelila čašu. Takođe, za nepuna četiri mjeseca promijenio sam četiri trenera i normalno je da takve stvari negativno utiču na igrače - kaže Spasojević. - Na kraju, ljudi iz Uprave kluba bili su veoma korektni i lako smo se dogovorili oko raskida saradnje.
    Iako Trikala ove sezone igra po sistemu “toplo-hladno”, cilj kluba je ulazak u Super ligu Grčke. Da ima tim za velike domete pokazala je u Kupu, gdje je u šesnaestini finala izbacili Aris iz Soluna na čelu sa Hektorom Kuperom. Kasnije, napravila je velike probleme i Panatanaikosu, ali se PAO, ipak, provukao i jedva savladao Trikalu u Atini sa 3:2. Kakvi su ti dalji planovi. Postoje li kontakti sa crnogorskim prvoligašima?
    - Čim je bilo izvjesno da napuštam Trikalu, kontaktirala su me tri kluba iz naše Prve lige, i povratak je jedna od opcija. Upravo zbog toga sada se sve češće pominje ta mogućnost. Ali, još je rano govoriti o tome. Vidjećemo kako će se stvari odvijati u prelaznom roku. Sigurno je da moram dobro razmisliti, kako bih donio pravu odluku. Sada mi je najbitnije
    da se malo odmorim, a onda ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru - kaže na kraju razgovora za ARENU Ilija Spasojević.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by amnesiac; 03-01-11 at 23:37.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

napunismo tu poljsku nasim momcima
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I Kajosevic (potencijalni reprezentativac) je igrao u Jagieloniju hahahahaha

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    napunismo tu poljsku nasim momcima
    Nadam se da Ermin Seratlić ima dovoljno kvaliteta za poljsku ligu. O tom igraču sam čuo sve pozitivno iako ga nijesam gledao, makar ne pažljivo. Želim mu da odmah pokaže da ima kvalitet za prvih 11 i da je napravio dobar izbor što nije odabrao domaći klub jer dosta smo mladih igrača izgubili jer su prerano otišli iz lige. Marko Đurović je zadnji primjer. On je sad na pragu povratka u našu ligu i moraće dobro da se pomuči da bi opet krenuo preko granice. To psihološki utiče na mlađe igrače. Vjerujem da je sa Seratlićem drugačija situacija jer po onom što čujem i na utakmicama mlade reprezentacije pravi razliku.
    Što se Luke Pejovića tiče tu je situacija potpuno drugačija. Mislim da je ovo pravi trenutak za odlazak jer već duže vrijeme igra u našoj ligi. Ima već 25 godina i trenutno je na vrhuncu i igrački i pun samopouzdanja. Jedan od rijetkih uvijek startera u Mogrenu i već solidan reprezentativni staž. On je sada u mnogo boljoj poziciji od Ivana Delića koji je otišao u češku ligu kad nije ni bio standardan u Budućnosti i sa žestoko poljuljanim samopouzdanjem posljednje dvije sezone. Vrlo je bitan taj momenat odlaska. Inače, smatram da su ovakve lige tj. lige srednjeg kvaliteta kao što je poljska idealne za prelazak boljih igrača iz naše lige. Samo da se ustale a mogućnosti za napredak imaju svakako jer se naši i tereni na poljskim stadionima ne mogu porediti.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Default Vijesti, 04. 01. 2011.

Cicova četa ispred Slovačke, Slovenije i Srbije

CRNA GORA PROGLAŠENA ZA REPREZENTACIJU GODINE ISTOČNE EVROPE, PO IZBORU „GARDIJANA”

Fudbalska reprezentacija Crne Gore dobila je epitet “reprezentacije godine” u Istočnoj Evropi, u izboru uglednog londonskog lista “Gardijan”.
    Ekipa Zlatka Kranjčara, koja je godinu završila kao senzacionalni lider kvalifikacione grupe G, ispred Engleske, Švajcarske, Bugarske i Velsa, trijumfovala je u ne baš lakoj konkurenciji Slovačke, Slovenije i Srbije.

Slovačka je ove godine prvi put u istoriji igrala Svjetsko prvenstvo, Slovenija je pokazala vrijednost u Južnoj Africi i umalo se dočepala drugog kruga, dok je put Srbije ka Mundijalu bio impresivan.
    Ipak, sva tri rezultata zasjenio je uspjeh Crne Gore, reprezentacije koja je do ovih kvalifikacija jedva postojala na fudbalskoj mapi, tvrdi “Gardijan”.

Kao događaj koji je obilježio fudbal u Istočnoj Evropi označeno je imenovanje Roberta Prosinečkog za trenera Crvene zvezde.
    Za ekipu godine proglašen je ukrajinski Šahtjor iz Donjecka, koji se prvi put u istoriji plasirao u nokaut fazu Lige šampiona, i to kao lider, ispred Arsenala, dok je za najveću senzaciju proglašen rezultat poljskog Leha iz Poznanja, koji je takmičenje u grupi Lige Evrope završio ispred Juventusa, plasiravši se u drugu fazu.

Dl. M.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Potvrda informacije sa drugog threada.

Izvor: Radio Budva
    Sport, 04-01-2011 Vladimir Gluščević u Albaceteu

Napadač Mogrena i kapiten tima iz Budve juče potpisao za španskog drugoligaša Albacete.

Jedan od igrača koji su obilježili posljednje uspješne godine Mogrena našao je angažman u Španiji gdje će nastupati za Albacete, ekipu koja je trenutno na 16. mjestu španske Segunde.
    Španski link
    Last edited by amnesiac; 05-01-11 at 00:25.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Još dvije "calciomercato" vijesti. Prva zvanična

Zvanično:Luka Pejovic potpisao za Jagieloniju!

Druga je za sada spekulacija

Kojaševic na Maksimiru?
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@amnesiac

Ne igra vishe Delic za Mladu Boleslav, preshao je u Zalagerzeg kod Pavicevica u Madjarsku.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    @amnesiac

Ne igra vishe Delic za Mladu Boleslav, preshao je u Zalagerzeg kod Pavicevica u Madjarsku.
    Znam da ne igra više tamo nego sam govorio u kontekstu lošeg stanja kad je odlazio jer ako nijesi standardan u Budućnosti teško da možeš u nekoj boljoj ligi od naše. To dokazuje da nije zapinjao u češkoj ligi. Ovo za Zalagerzeg nijesam znao jer sam mislio da je bez kluba.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    9,328
    Thanks Thanks Received 
    6,805
    Thanked in
    2,678 Posts

ja uopste nisam znao sta je sa njim tj mislio sam da se mozda snasao u ceskoj. takvog neradnika oci moje gledale nisu.

bitno je da se onako zaglibavi pusti ono paucine i da se folira kroz grad....pih

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Koliko je star ovaj Gluščević? Meni se čini da može fin igrač od njega biti i da ja baš pogodio sa Ligom.

Page 531 of 2251 FirstFirst ... 3143148152152752852953053153253353453554158163110311531 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)