postoji samo opcija da napravis listu favorita, a drugacije sortiranje ne postoji
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
To sam vidio za favorite nego sam mislio da ih poredjam po nekim grupama no sta je tu je, hvala
BLUE_STILL-MN
posto tv in je zakupila prava za prikazivanje velikog brata gdje cemo mi u cg gledati veliki brat i kad ce total uvesti neke cg kanale,tv vijesti je odkupila od prve tv prava za prikazivanje emisije vece sa milanom ivanovicem uskraceni smo i za tu emisiju
ooo gdje si jelena... bice nesto od toga nadamo se svi![]()
Who let the dogs out
Kanal VIVA POLSKA opet se moze skenirati na Total risiveru
Hotbird
11075, V, 27500, 3/4![]()
Eurosport je obezbedio ekskluzivna prava za direktne prenose utakmica Bundeslige u 22. Evropske zemlje do 2015.
Bundesliga je jedna od najgledanijih liga u Evropi, a Eurosport je obezbedio svojim gledaocima praćenje najboljeg fudbala u Nemačkoj, tokom naredne tri godine.
Eurosport 2 je već dobro poznat ljubiteljima sporta kao kanal na kome se prenose najbolje utakmice Bundeslige.
Gledajte Bundesligu na SBB-u i Total TV-u!
Da li neko zna do kada će ovi kanali biti otključani??
Otključani su od nove godine sledeći kanali.
HBO
HBO Comedy
Cinemax
Cinemax 2
Možda do kraja januara???
Last edited by podgoričanin: 21-12-2050 at 00:00
Mozda tebi, meni nisu.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
nisu ni meni. mozda ces ih platiti na kraju mjeseca da ni sam nisi svjestan![]()
Who let the dogs out
I meni su otvoreni od nove godine...
Bice da imate one kartice sa super povlasticama![]()
Who let the dogs out
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Mogu ih povući za rep
Who let the dogs out
Strasno,oce li iko zatvoriti ovu televiziju koja najvise lopuza,pa samo treba pogledati jednu epizodu Housea i sve je jasno,oni skidaju prevode sa prijevodi-online,ali jbg nesrecna drzava,sve je dopusteno...
ALi 600 000 traze ahahahahahahaa
Last edited by Jakuza; 24-01-11 at 19:07.
Zvao sam prekjuče da provjerim za druga, pošto njemu
nisu uključeni pomenuti programi, a oni mi rekoše, kako su samo otključani
vlasnicima opreme, a ne onima koji su opremu iznajmili.
Eto ja sam baš odavno njihov korisnik.
Nije mi ta "politika" baš jasna, ipak su
trebali častiti sve korisnike!!!
oni imaju odkupljena prava za dr Housea ali nece da daju orginal srpski prevod sa ekavicom zato su skinuli bosanski prevod sa podnaslovi.net
@offtopic : ja samo znam da mi je na inu losa slika, bez obzira na vrijeme. vijesti i atlas rasturaju koliko je dobra slika, a rtcg ko da nije tu. Dakle, kad vec placamo totalu koji pokriva dobar dio zemlje, sto oni ne bi lijepo pozvali ove lokalne stanice i ponudili im da emituju njihove signale na teritoriji CG ? Nisam cuo za takvu inicijativu od totala... Cuo/procitao sam da je neko rekao da ce se to desiti onda kada ove lokalne stanice budu imale mogucnosti da emituju na satelit programe ? A nesto ne vjerujem da TV Avala ili neki slicni kanali bas emituju direktno na satelit ? Ili se varam.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Neke poruke ne treba ispisivati, one dovoljno govore svojim odsustvom...
Total TV je tražio televiziji vijesti oko 300 000 e, da bi ih podigli na satelit!!
Neke poruke ne treba ispisivati, one dovoljno govore svojim odsustvom...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks