mijenja se ime a i programska sema ali ce ostati neke gledanije emisije.
Je l' to isti kanal sa promijenjenim imenom ili se ukida i zamjenjuje sa TLC? Osjećam se kao plavuša na ovu ranu zoru![]()
Bješe tu lijepih emisija, kao npr. one male misice čiji se roditelji ne bi vadili iz zatvora i psihijatrijskih klinika, kad bih se ja što pitala... :roll:
mijenja se ime a i programska sema ali ce ostati neke gledanije emisije.
Bako, jebeš li što?
Bate kod nas na Total je ta promjena bila prije 3 mjeseca, kasnite nesto
http://www.totaltv.tv/Vijesti/1156/T...ME+U+TLC.shtml
Last edited by isnogood; 30-12-10 at 13:57.
Radio Delfin preko Extra tv!
Hahahahahahahahh a malo me ko nasmije ka' Maddog![]()
Kakvi jadnici, opet moram da pišem Matav-u i DT-u, nema mi druge.
Srecna Nova!
Sto vise kanala, aplikacija i naravno dukata![]()
Takodje, svima zelim srecnu i uspjesnu 2011.godinu,a oko novih kanala... tu dobri moj Sale ni Deda Mraz ne pomaze![]()
Srećna Nova svim učesnicima u diskusiji, a T-com ekipi pored najljepših želja za godinu pred nama želim i da se u poslovnom smislu uozbilje, i da prihvate činjenicu da su oni naš servis a ne mi njihova kolateralna šteta u procesu namicanja zarade. Žao mi je što svi naši apeli na ovom forumu do sada nisu probijali prvu liniju najnižih činovnika, jer čvrsto vjerujem da srednji i viši menadžment nije svjestan koliko nepoštovanja i arogancije trpe T-com korisnici usluga.
A sad mali ekskluzivitet: nakon čitavog niza kvalitetnih kanala kojim nas je T-com obradovao pred kraj 2010. godine (Extra TV info kanal, RTS SAT, BBC world, i konačno, Radio Delfin), izvjesno je da nas već u januaru očekuju novi ekskluzivni kanali koji su hit u svijetu:
- Panamski kanal (latinoamerički)
- Suecki kanal (geografija i pomorstvo)
- DTD kanal (regionalni kanal, Dunav - Tisa - Dunav, vojvođanske teme)
- Guadalcanal (istorija)
T-com je u pregovorima i sa britansko - francuskim konzorcijumom oko otkupa prava na prikazivanje popularnog Engleskog kanala (francuski - Lamanš), ali to još uvijek nije realizovano.
Uglavnom, zabava nam neće nedostajati sve dok je sa nama T-com sa svojim uslugama![]()
Svim dobrim ljudima želim srećnu i veselu 2011. puno zdravlja, ljubavi i para! Onima koji to nijesu, želim im da to postanu pa će im ovo drugo samo doći.
Srecna Nova 2011, a za 2012...pogledajte film![]()
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
SportKlub se vraća u ponudu MAXtv-a
http://www.mportal.com.hr/Default.as...cat=83&id=4642
@Jakuza, shto sad ?![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
A nista Emile nisu u osnovnom paketu nego ce biti dio sportskog koji je u krv skup.Kod B.Neta su u osnovnom,od danas i u ponuni Max Tva i u Makedoniji,pa pregovarajte,pljunite dobre pare i sve je moguce.Prije mjesec su napustili HS kablovsku iz Sarajeva i prema informacijama insajdera iz HS trazili su im cak 5 KM od svakog pretplatnika
Sve najbolje u novoj godini
da li vam radi serijsko snimanje???meni ne....
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
kad ce novi kanali?????????????!!!!!!!!!???????
i filmovi u videoteci se vrte non stop isti, ubace nekad nove pa posle 2-3 mjeseca vrate opet stare i sve tako...
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks