Page 223 of 288 FirstFirst ... 123173213219220221222223224225226227233273 ... LastLast
Results 5,551 to 5,575 of 7188

Thread: Pitajte...

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Quote Originally Posted by JOLE View Post
    Imaš kod onog ključara odma pored mesare martinović kod elektro škole, 350 eura košta ključ i kopiranje sa ubacivanjem koda za paljenje auta. Meni je za sedmicu toliko tražio možda za peticu bude manje
    Kakvi su to hostapleri, za moje auto mi trazili oko 120e ali bez daljinskog zakljucavanja, znaci samo kljuc koji pali auto ...
    A zasto hostapleri, pa sa ebay-a mogu da narucim dijagnostiku za moje auto-40e koja ima mogucnost programiranja kljuceva, onda kljuc sa transponderom spreman za rezanje ~13e, i onda mi samo hvali dio za daljinsko zakljucavanje koji nov kosta 40e (programira se isto dijagnostikom), znaci sve ukupno 93eura + kod nekog kljucara bi mi odrezali oblik kljuca neka bude 100e sve ukupno
    +Dobijem dijagnostiku koja je licno moja
    +Dobijem daljinsko zakljucavanje

Znaci za njihovih 120e dobijem samo kljuc bez daljinskog
    Sa mojih 100e kljuc+daljinsko+dijagnostika (koja ce mi kasnije ustedit mnogo para)

Lopovi ! Sigurno im transponder + programiranje ne vrijedi tih 100e...

EDIT: Taj kljucar kod mesare, znaci odem kod njega da pitam koliko kosta ona plocica od mesinga za vrata, 20e, dobro, odem u okov, ISTA TA!!!! 5e...Alooooo
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by aCid_cOokiE View Post
    chush ulje i voda.
    ovo je ocigledno neki sos ... beshamel sos za snicle ili tako nesto.
    ili neki puding
    kad pushti dihtung ili pukne glava, blok..shto god na nekom mjestu dje mogu da se spoje technosti za hladjenje i ulje, pomijeshaju se i na chepu se stvara ovakva masa, skrama kako god...technost za hladjenje postane masna, kolichine ulja i technosti variraju ili se prelivaju...

I od stalne vozhnje dok je motor hladan zna to da se desi ali nisam josh gleda da zbog toga bash izadje ovoliko skrame na chep.......
    Last edited by stefan123; 27-12-10 at 17:11.
    "ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Rover View Post
    Jeste VW benzinac,i stalno se vozi kroz grad

Ma samo kupi harmonika crijevo sto ide od MAF-a do usisne, 30 eura kod Cekovica, i rijesices problem. Moras kupit crijevo komplet jer VW ne prodaje PCV posebno.
    Jedan sa foruma sto vozi A3 sa 1.6 motorom je imao isti problem, momci su mu rekli da treba generalna, sve je radio i na kraju nije bilo bolje, onda je pitao mene, rekao sam mu sto treba da se radi, kupio to i zavrsio posao.

DAKA HN, potvrdi.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by stefan123 View Post
    kad pushti dihtung ili pukne glava, blok..shto god na nekom mjestu dje mogu da se spoje technosti za hladjenje i ulje, pomijeshaju se i na chepu se stvara ovakva masa, skrama kako god...technost za hladjenje postane masna, kolichine ulja i technosti variraju ili se prelivaju...

I od stalne vozhnje dok je motor hladan zna to da se desi ali nisam josh gleda da zbog toga bash izadje ovoliko skrame na chep.......

Daleko si od tacnog odgovora.
    Pogledaj moj prvi odgovor ispod slike.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    2 Posts

Ocesh da kazhesh da nije tachno da se to deshava kad se pomijesha voda i ulje u motor ?

Ja nisam rekao da je to sluchaj kod njega...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    Kakvi su to hostapleri, za moje auto mi trazili oko 120e ali bez daljinskog zakljucavanja, znaci samo kljuc koji pali auto ...
    A zasto hostapleri, pa sa ebay-a mogu da narucim dijagnostiku za moje auto-40e koja ima mogucnost programiranja kljuceva, onda kljuc sa transponderom spreman za rezanje ~13e, i onda mi samo hvali dio za daljinsko zakljucavanje koji nov kosta 40e (programira se isto dijagnostikom), znaci sve ukupno 93eura + kod nekog kljucara bi mi odrezali oblik kljuca neka bude 100e sve ukupno

Sa mojih 100e kljuc+daljinsko+dijagnostika

EDIT: Taj kljucar kod mesare, znaci odem kod njega da pitam koliko kosta ona plocica od mesinga za vrata, 20e, dobro, odem u okov, ISTA TA!!!! 5e...Alooooo
    eto ovo je za ne povjerovat

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ocesh da kazhesh da nije tachno da se to deshava kad se pomijesha voda i ulje u motor ?

meni liči na čep od ulja a ne od rashladnog sistema
    a kad se pomješa ulje i voda posuda od vode zamasti zato što je veći pritisak ulja od pritiska vode

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post

Sa mojih 100e kljuc+daljinsko+dijagnostika (koja ce mi kasnije ustedit mnogo para)

Nje bas sve to tako, odakle ti kod?
    Mislis li ti da je kod samo softverski da se ubaci?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

U pravu si za mijesanje ulja i vode, kad se iskrivi glav ili pukne pojavi se ovo.
    Ali isto mislim da je samo zbog voznje u grad. Majki se na auto to bilo pojavilo kad je auto konstantno vozeno po gradu toliko da se nikad ne zagrije, sve kratke relacije

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Ma samo kupi harmonika crijevo sto ide od MAF-a do usisne, 30 eura kod Cekovica, i rijesices problem. Moras kupit crijevo komplet jer VW ne prodaje PCV posebno.
    Jedan sa foruma sto vozi A3 sa 1.6 motorom je imao isti problem, momci su mu rekli da treba generalna, sve je radio i na kraju nije bilo bolje, onda je pitao mene, rekao sam mu sto treba da se radi, kupio to i zavrsio posao.

DAKA HN, potvrdi.
    I + je rekao da si genije!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Da, ulje ulazi u sistem hladjenja, a ne obratno.

Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    I + je rekao da si genije!

Fakat, cuo si svojim usima...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Cuj, ovdje ti kosta oko 400-500 eura, ali dugmad imas na ebay...

kako naručit sa ebay za CG ?
    bio je jedan post o naručivanju sa ebay ne mogu ga naći...

ps:ona gumena dugmad na ebay 0,80$

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

E to ti ne znam, nikad nisam kupovao na Ebay, odavde.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    2 Posts

Mijeshate malo stvari...

Opcija jedan, cesta vozhnja dok motor nije zagrijan na radnu temperaturu...Klipovi, cilindri itd itd svaki metalni dio "radi" na toploti, dok je motor hladan svi dijelovi su na "dnu svoje skale velichine" i obzirom da nijedan motor ne dihtuje savrsheno na spoju cilindar/karika/klip, prodje nema mrva vazduha i stigne u dio dje je ulje, radilica, karter bla bla...To onda isparava i stizhe do chepa dje se talozhi...Agresivnom vozhnjom malo duzhom ovo se rijeshava....

Druga opcija, nedje su voda i ulje doshli u kontakt, da li je dihtung glave, puknut blok, puknuta glava itd nije bitno...u tom sluchaju ova isparavanja su mnogo veca i stvara se bash puding...U ovom sluchaju agresivna vozhnja nece pomoci, otvaranje motora je neizbjezhno...

Teca opcija, loshe ulje...

tako, ajte

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,738
    Thanked in
    1,092 Posts

Ako mu ne troši ulje ni vodu onda ne mora da otvara motor jer dihtung nije puštio.To je makar jednostavno.

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

znate li koga da moze da otkljuca fabricku muziku iz forda ka??? drug je ima u auto...ali je eksperimentisao i promasio je kod 13 puta....a nakon toga jedino koliko sam provalio moze da se otkljuca kad se poveze na neki uredjaj...sto je najgore ja mu nasao kod ali kasno...nema vise mogucnost da proba bilo sta

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,738
    Thanked in
    1,092 Posts

Neće da se resetuje ako skineš akumulator?

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

a vjerovatno nece...pisalo bi nedje po internetu da moze tako jednsotavno da se rijesi to...ne bi prikazivali slike raznih zajebancija koje sluze tome
    mada reci cu mu da ga iskljuci pa da proba ujutro opet...ko zna...ne moze da skodi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

mijeshate malo stvari...

Opcija jedan, cesta vozhnja dok motor nije zagrijan na radnu temperaturu...klipovi, cilindri itd itd svaki metalni dio "radi" na toploti, dok je motor hladan svi dijelovi su na "dnu svoje skale velichine" i obzirom da nijedan motor ne dihtuje savrsheno na spoju cilindar/karika/klip, prodje nema mrva vazduha i stigne u dio dje je ulje, radilica, karter bla bla...to onda isparava i stizhe do chepa dje se talozhi...agresivnom vozhnjom malo duzhom ovo se rijeshava....

Druga opcija, nedje su voda i ulje doshli u kontakt, da li je dihtung glave, puknut blok, puknuta glava itd nije bitno...u tom sluchaju ova isparavanja su mnogo veca i stvara se bash puding...u ovom sluchaju agresivna vozhnja nece pomoci, otvaranje motora je neizbjezhno...

Teca opcija, loshe ulje...

Tako, ajte

lolcina.....
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,738
    Thanked in
    1,092 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    a vjerovatno nece...pisalo bi nedje po internetu da moze tako jednsotavno da se rijesi to...ne bi prikazivali slike raznih zajebancija koje sluze tome
    mada reci cu mu da ga iskljuci pa da proba ujutro opet...ko zna...ne moze da skodi
    Moj drug je ima sličan problem al je muzika iz Ford Pume bila.I on je unosio nasumice al kad ispuca resetuje tako što skine akumulator.Na kraj sam ja naša u uputstvo kod.Nisu ga viđeli iako je bio na plastičnoj kartici :roll:

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

e ovaj je unosio 10 puta...onda se zakljuca...ali postoji fora da se otkljuca...onda ti da jos tri pokusaja i kraj...mora da se povezuje sa nekim djavolom da se otkljuca...
    rekao sam mu ga da raskaci sa napajanja pa da proba ujutro...da vidi sto se desava....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pogledaj ima li kakav kod oko kasetofona.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

ma dyabe mu sad kod kad ne moze da ga ukucava...zakljucan je uredjaj..-

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,738
    Thanked in
    1,092 Posts

Naša je on kod no mu ga je prijatelj već zaključa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

E fak.
    Onda kod ovih sto se bave dekodiranjem kasetofona.
    TAKUMI

Page 223 of 288 FirstFirst ... 123173213219220221222223224225226227233273 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks