A što se radi sa malim kolima od 1000 kubika koja troše 10 litara kroz grad.... Kako to vozite kola nije mi jasno ?! Četiri puta veći i snažniji auto mi troši 6,7 litara više.
A što se radi sa malim kolima od 1000 kubika koja troše 10 litara kroz grad.... Kako to vozite kola nije mi jasno ?! Četiri puta veći i snažniji auto mi troši 6,7 litara više.
Tako sto moraju da ih voze pod turom konstantno da bi dali snage, a onda trose.
Stupid people.
Ja kuliram na 1500 giri, 60nasat a neko sa 1.0 mi vozi na branik, na 4000 soma i gasom do asfalta.
TAKUMI
I nabije se u sjediste skroz samo da mu glava firi preko volana sa kapom nekom bijesnom hahahah
Hahahhaha upravo tako stave Ricardo kadice i tripuju se da voze nabrijane masine hahahahahah :lolblue:
A snimi sto voze u tim trenucima:
A ovako zavrse karijeru:
![]()
TAKUMI
Jel mu ono jelenska koža,mora da ga je glanca prije propadanja?!
Ma neka, bar je bio pistolj...
TAKUMI
I rotkapnu mu je spasio,kako je ažuran i požrtvovan bože bože.Takvu ljubav samo vlasnici golfa osjećaju :roll:
Pocijepala mi se manžetna poluosovine na M.Colta pa moram sjutra to tražit.Sem Šćekića drži li ko djelove za japanere u PG?
Greška,nije od poluosovine nego od upravljača.
http://www.autoservisradovic.com/SLI...etvavolana.jpg
ova guma je u pitanju
Last edited by Dutch; 26-12-10 at 12:47.
Ne mora striktno iz Colta, idi sa starom u Castellanu i neka ti daju slicnu.
TAKUMI
danas i juce sam zamijenio neke sijelicice koje su bile crkle u tablu i u panel prednji ... e sad u autozetu nisu imali bez od 2w (a meni su bile 1.2w, pa sam zamijenio svaku da bude jednako) . Predpostavljam da nema veze sto sam stavio ove jace, al da pitam moze li imati veze ...
i da se nadovezem na pitanje dje cu naci istu ubodnu sijelicu ali sto svijetli bjelje (Stara je bila u zeleno kuciste i ima nazad oznaku ''Ʌ'' ) , a ove ostale su u crno kuciste i imaju oznaku B
PS. kakva je sad razlika naspram prije auuu, bile su crkle cak 5 sijelicica i to bog zna kad ( ja sam zamo zbog jedne u tablu skinuo sve a onda imadoh sto vidjet
)
Last edited by Stivi; 26-12-10 at 20:13.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ljetos mi je mijenja kraj spone i reka je da ne treba reglaža da se radi jer je već rađena i dobro to leži.E sad,viđećemo što će bit
Dobro,mene ne treba kraj spone nego manžetna na letvu volana da se promijeni
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks