Vecina TV kanala u ugovorima eksplicitno zabranjuje takav nacin umnozavanja sadrzaja.
To jeste zastarjelo gledanje na cijelu stvar i pogresan nacin borbe protiv piraterije. Ali je tako i prakticno ga je nemoguce promijeniti.
Da umjesto slike CDM piše da prebacivanje snimaka sa Extra TV-a nije moguće, opet bi neki pitali kako da ih prebace :mrgreen:
Vecina TV kanala u ugovorima eksplicitno zabranjuje takav nacin umnozavanja sadrzaja.
To jeste zastarjelo gledanje na cijelu stvar i pogresan nacin borbe protiv piraterije. Ali je tako i prakticno ga je nemoguce promijeniti.
Hvala svima ali ipak moze da se prebaci!!!! Nasao sam nacin tako da to sto ne moze palite drugog nekog !!!
Tolko o tome da ne moze PROGUGLAJ MALO!!!!
Pa što ti onda nisi ranije "guglao" nego si pitao ovdje, pa se sad tu praviš pametan?Lijepo sam pitala da podijeliš svoja saznanja sa nama ovdje, jer ima nas koji bi voljeli da sačuvaju pojedine stvari.
I ne moraš da vičeš - čulo sluha mi još uvijek nije zakazalo (bar još koji dan)...
Velika slova (caps lock) i više uzvičnika (u ovom slučaju 3) za mene ima samo jedno značenje, tj. spada u grupu "grlaćenja" iliti vike.
Pa, dokaži da može, hajde - ja bih najiskrenije voljela da znam da može i način kako to da se uradi.
Pa jakuza je objasnio kako na vrhu stranice....
Ja sam sad probao i radi kako on kaze!
Dok listam programsku šemu (bilo s "osnovnog" ekrana, bilo sa vodiča) ili podešavam snimanje (produžavam snimanje određene emisije), često mi se dešava da odjednom blokira i pojavi se ono "Stranica se učitava..." (na kraju se otvori Mozaik, čini mi se - uglavnom prekinem to učitavanje odmah).
Ne znam da li to ima veze sa daljinskim ili sa risiverom![]()
Probaj da zamijenis baterije, to obicno pomaze kada tako daljinski pocne da brlja.
Inace ne znam sto ste navalili da izvadite emisije sa HDD-a? To ne moze (digitalno) i tacka![]()
Ma, isto je i sa novim baterijama (probala sam već)... Bitno mi je samo da znam da nije do risivera; da ne kupujem novi daljinski bezveze, ako nije problem u njemu (mada svejedno treba da ostvarim ideju o posjedovanju 2 upravljača, pošto se pojedini uspavaju držeći daljinski u ruci 8))
Hvala puno![]()
Nešto se ne sjećam da se prosipalo šta po njemu, mada me ne bi ni to začudilo... Uglavnom smo ga pazili "kao da košta sto stotina", što bi moja majka rekla
Sad se osjećam kao da izvaljujem tešku glupost, ali moram pitati: Zar može/smije da se rastavi, jer mi djeluje da je sklopljen po tipu "jednom ga rastaviš i više ga ne možeš sastaviti"? (pošto sam ja zadužena za popravke te vrste u kući, pa bih bila jedina koja se smije usuditi na to hehe)
kad smo vec kod daljinskog, imam jedan od drugog STB uredjaja i taj prebaca sto on oce, ja pritisnem 3 on na 777 ja 24 on 56...a one strikove mac sa tv vodica teorije nema, mozes najvise 20 kanala da spustis listu i tu je kraj![]()
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Naravno da može, lako se rastavlja lako se sastavlja. Inače se tretira kao potrošna roba, nešto kao miš i tastatura kod kupovine računara, za njih niko ne daje garanciju osim ako se ne radi o nekim deluxe modelima.
Ako ti ne uspije operacija -čišćenje, u T-šopovima možeš kupiti novi a ako imaš tamo nekog svog može ti ga zamijeniti za neki od vraćenih.![]()
ma moze da se skida full materijal sa hd preko wirelesa ali samo ko ima pirely router das mu putanju npr:
\\moja fleska.32gb\upload
i sve se skine brzina uploada oko 725mbp/s
stim sto morate iskljuciti router sa mreze za vrijeme dok radite upload
srecno
Last edited by montegruja; 27-12-10 at 13:26.
To nema veze sa Extra TV. I nije brzina 725 Mbps, vec po 802.11G standardu - 54 Mbps.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks