Oh, vidim ... poznata crnogorska gostoprimstvu. Nema problema. Ispričavam se zbog neugodnosti. Imati dobar dan![]()
It's not okay to write in english.
Cafe del Montenegro, ne Cafe del Yorkshire.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Oh, vidim ... poznata crnogorska gostoprimstvu. Nema problema. Ispričavam se zbog neugodnosti. Imati dobar dan![]()
Ja biti Tarzan.
Ti biti Džejn.
Jaba - daba - du, 'Englez'.
Ja kako znam Cico, je rekao dace da odigra sigrno 3 utakmice do susreta sa Bugarima.
nabavili ovi englezi naše tastature![]()
Je li realno da ce simon vukcevic pola godine u serkl briz???
katastrofa
Jel gledao ko ovo dodjeljivanje nagrada na RTCG2 ? hahaha kakva scena na kraju , padaju konfete na njih a oni mrcili se ne znaju sto ih snadjehahaah
![]()
BISOGNA VINCERE !
Gledao sam, bas fina emisija...
Ali Giga po ko zna koji put, "nadam se da ovu nagradu necu dobit sledece godine, nego da cu poc nedje vani"
Tacno se trebamo skupit da damo po euro da ode.
Bijo si poziw koi se neodbija
Sokoli u Japanu i Koreji
CRNA GORA ĆE U MARTU ODIGRATI DVIJE PRIJATELJSKE UTAKMICE
Prve utakmice u 2011. godini fudbalska reprezentacija Crne Gore odigraće na Dalekom Istoku.
FSCG je, naime, dobio ponude iz Japana i Južne Koreje da reprezentacija u martu naredne godine gostuje u Seulu i Tokiju. Kako saznajemo, ponude su prihvaćene.
Crnogorska selekcija već jednom je gostovala u tom dijelu planete - u junu 2007. godine učestvovala je na Kirin kupu u Japanu, gdje je poražena od domaće selekcije sa 2:0 i Kolumbije sa 1:0. Bio je to početak stvaranja tima, jer su “sokoli” prije toga imali samo jedan prijateljski meč (protiv Mađarske).
Termini Fife za kvalifikacije su 25. i 29. mart - kako je Crna Gora slobodna u ta dva kola, Zlatko Kranjčar će imati deset dana (od ponedjeljka 21. marta) da povede svoju selekciju na dugačak put.
U istom periodu će se voditi borbe na drugim terenima u kvalifikacijoj grupi G. Bugarska će u Sofiji dočekati Švajcarsku, dok će Englezi gostovati Velsu u Kardifu.
Od ishoda tih mečeva zavisiće i šanse Crne Gore da pobjedom protiv Bugarske 4. juna u Podgorici osigura drugo mjesto u grupi.
Japan i Koreja, koji su zajedno organizovali Svjetsko prvenstvo 2002. godine, učestvovali su na posljednjem Mundijalu u Južnoj Africi. I jedni i drugi su prošli u drugu fazu, ali su eliminisani u osmini finala.
Znaci, mi se nadamo remiju bugara i svajcaraca u tom periodu.
nebi bilo lose i da engleska koji bod izgubi od wales-a, ali prije cu ih pustiti no sto cu im uzeti bodove...
Nisam baš stručan al mislim da su ovo loši protivnici.Ni jedni ni drugi nisu slabe ekipe a recimo 2 neuspjeha protiv njih bi mogli značajno da uzdrmaju ekipu i utiču na samopouzdanje.Dug je to put ipak.Sem toga tu su i oni bodovi za rangiranje u igri.Mogli su biti bolji protivnici,makar neki koji imaju sličan stil igre ekipama iz naše grupe.
pocni odavde..
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=71942
putujemo u Koreju?
kako divno iskustvo.
malo da se ozrače dečki, što fali.
Simon na pozajmici u Serkl Brižu?
PORTUGALSKI MEDIJI SELE VUKČEVIĆA U BELGIJU
Crnogorski reprezentativac Simon Vukčević mogao bi drugi dio sezone da provede na pozajmici u belgijskom prvoligašu Serkl Brižu, javljaju portugalski i belgijski mediji.
Sporting iz Lisabona devetom timu belgijskog prvenstva još ranije je poslao tri igrača - Nunja Reiša, Renata Njeta i Vilijama Ovusua. Belgijski mediji javili su juče da će im se uskoro pridružiti i klupski drug Simon Vukčević. Da li će zaista biti tako, znaće se narednih dana.
Bivši fudbaler Partizana i Saturna je u junu 2007. godine stigao u Lisabon kao veliko pojačanje. Ipak, status velikog talenta potvrdio je samo u prvoj sezoni, kada je bio drugi strijelac i jedan od najboljih igrača tima. Tokom naredne dvije godine je, međutim, više bio na klupi nego na terenu. Pravu šansu dobio je tek u minuloj polusezoni, kod trenera Paula Serđa, zbog čega i čude informacije da bi „lavovi” uskoro mogli da se liše njegovih usluga.
Simon je za tri i po sezone u Sportingu ukupno odigrao 62 meča i postigao 14 golova.
provjereno je. lista je tacna! u najgorem slucaju idemo iz drugog sesira!
Računaju se zadnje četiri godine (od jula 2007. godine do jula 2011. godine) po koeficijentima:
July 28, 2010-July 21, 2011 1.0
July 28, 2009-July 27, 2010 0.5
July 28, 2008-July 27, 2009 0.3
July 28, 2007-July 27, 2008 0.2
2:03 - Štoper OFK Beograda Ivan Kecojević privukao je pažnju skauta Leha iz Poznanja, ruskog Saturna i Olimpika iz Marseja. Fudbaler sa Karaburme naglašava za Sport da se za sve pita klub, ali da bi on lično, da pređe u bilo koji od pomenutih ekipa, bio zadovoljan.
izvor i nije neki:
http://sport.blic.rs/Fudbal/Svetski-...mesto-Hodzsona
Mislim da bi ipak Olimpik bio naj izbor.Koliko mi se čini oni dobro rade sa mladim igračima dok nisam siguran za Poljake i Ruse da imaju takve škole tj na tom nivou
Zanimljivo,sve tri ekipe nose plavo-bijele dresove a i OFK takođe![]()
Last edited by Dutch; 26-12-10 at 21:10.
Iz današnje Arene:
------------------------------------------------------------------------------------
Bivši mladi reprezentativac briljirao u dresu ekipe sa Karaburme
Kecojević odmah potvrdio klasu
PODGORICA - Poslije zapaženih partija u dresu Čukaričkog, Ivan Kecojević odlučio je da fudbalsku karijeru nastavi u OFK Beogradu. Mladi Baranin ostavio je sjajan utisak u timu sa Karaburme, a izvanrednim partijama potvrdio je zašto je angažovan od tog tima. Kecojević je brzo opravdao očekivanja, zaslužio status prvotimca i skrenuo pažnju na sebe, samim tim na najbolji način potvrdio kvalitet.
- Slobodno mogu reći da sam imao dobru polusezonu. Odmah po dolasku u OFK Beograd uspio sam da zavrijedim pažnju stručnog štaba i dobijem status prvotimca. Veoma dobro sam primljen, brzo sam se uklopio u novu sredinu, što je za svakog fudbalera veoma važno. Drago mi je da sam uspio da se dokažem u jednom velikom klubu kakav je OFK Beograd i nadam se da ću nastaviti sa dobrim partijama - ističe Ivan Kecojević na početku razgovora.
Zatajili u prvenstvu
Mladi Baranin kaže da su „romantičari“ mogli ostvariti više u Jelen Superligi, ali očekuje mnogo bolje rezultate u nastavku sezone.
-S obzirom da smo igrali u kvalifikacijama za Ligu Evrope, počeli smo veoma rano sa pripremama, tako da nije bilo mnogo vremena za odmor. Upravo zbog toga, mislim da nijesmo ostvarili planirano u domaćem prvenstvu, jer smo sigurno mogli imati bolji učinak. Ali, nadam se da ćemo u nastavku sezone pružati bolje partije i da ćemo uspjeti da se izborimo za bolju poziciju na tabeli - ističe štoper Beograđana.
Kecojević je upisao 14 nastupa u prvenstvu i četiri u Ligi Evrope. Pružao je standardno dobre partije, tri puta se upisao u listu strijelaca u šampionatu Srbije, dok je na evro sceni postigao jedan pogodak - pobjedonosni na gostovanju protiv Torpeda. Igrama minule jeseni već je zapao za oko mnogim menadžerima ali, kako sam ističe, o odlasku iz OFK Beograda za sada ne razmišlja.
-Bilo je već nekoliko poziva, ali još ne razmišljam o odlasku. U OFK Beogradu se radi zaista dobro, imao odlične uslove, tako da jedino ukoliko stigne zanimljiva ponuda iz inostranstvu mogu razmišljati o napuštanju Karaburme. Sa romantičarima sam potpisao ugovor na tri godine, tako da nema razloga da se brinem oko prelaznog roka. Svakako
da bih volio da dođe neka zanimljiva ponuda, ali sve i da ne bude tako, trudiću se da nastavim sa dobrim igrama u timu sa Karaburme - nastavlja priču Kecojević
Reprezentacija
Kecojević je nastupao za mladu reprezentaciju Crne Gore, a nakon smjene generacija ostaje da igra što bolje, kako bi zavrijedio pažnju i eventualno došao do naše nacionalne selekcije.
-Nastupao sam za mladu reprezentaciju Crne Gore, a nakon odrađenog ciklusa došlo je do smjene generacija, tako da mi sada ostaje jedino da se u narednom periodu predstavim u što boljem svijetlu, kako bi došao do „A“ selekcije - zaključio je štoper OFK Beograda.
Kecojević na meti mnogih
Štoper OFK Beograda našao se na meti mnogih timova. Naime, za defanzivca „romantičara“ interesovanje su pokazali Leh iz Poznanja, ruski Saturn i Olimpik iz Marseja.
- Za sve se pita klub, jer sam vezan ugovorom za OFK Beograd. Naravno, volio bih da odem u inostranstvo i oprobam se u nekom većem klubu. Ali, ostaje da se vidi, šta će biti - kratko je promokentarisao Kecojević
------------------------------------------------------------------------------------
Dick Laurent is dead!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks