Page 216 of 288 FirstFirst ... 116166206212213214215216217218219220226266 ... LastLast
Results 5,376 to 5,400 of 7188

Thread: Pitajte...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Naravno, da uzimam za sebe, uzeo bi nesto po mom meraku i ne opterecujem se sa tim "novo je novo" to je kretenizam....al ono, auto za firmu, dogovor mora novi i za mele pare

Sparco, Kia i Chevi nisu ni priblizno isti unutra, onog Cruza si gleda samnom, pa potvrdi kakav je, a onda proshetaj blizu ti je kia, pa sjedi u onu Soul koja je dosta skuplja, i vidji razliku

P.S. I da dopunim, nisam vozio cruza pa ne znam koliko je smece i dal je smece, dok pro ceed jesam i znam da je smece

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

onaj cruze je najbolji auto za posao koji coek moze uzet i . mala insignia ;p

a kazao sam da je kia unutra bolja od golfa 5
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    867
    Thanks Thanks Received 
    2,940
    Thanked in
    1,360 Posts

@Case,

sto bi ti uradio prije da mozes sebi da obezbijedis npr 10000Eur???

ja ti kazem moje misljenje, jasno je meni da neko hoce novo i kraj, ali ja ti kazem da ja nikad ne bih mogao da kupim auto sa kojim nisam zadovoljan...narocito tu nizu klasu...
    mozda je moj ukus cudan, ali ja daciu ne bih kupio nikad u zivotu...ne samo nju nego mnoga druga kola...
    isto tako polovno auto ne bih kupovao bilo kakvo...ti mozes da kupis polovno auto da bude u extra stanju
    ovo ti pricam kao sto rekoh sa neke moje pozicije kad zelim od kola dosta, para nema previse...a ono novo sto mozes da kupis ne moze ni da ponudi priblizno ono sto nudi trenutno polovnjak...
    e kad dodje vrijeme da ja mogu da kupim novo auto za 25-3000 onda cemo drugacije pricati...onda ce i ovo za 10000 biti poklon zeni za rodjendan da ima sa cim da jurca kroz grad....ali sad dati 12000 za auto koje nema gepeka...koje je kao kutija sibica...nema sanse...narocito jer to isto auto sa malo vise pristojen opreme izadje mnogo vise...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    2 Posts

Vozio sam ProCeed, smece, mogu tek da zamislim kakvo je smece obicna...Te priche novo ne kvari se, kako ne, toj je Kiii trap prosvira prije 10K, tj. mozhda i nije, mozhda je to normalno za tu "klasu" auta...kamaan Onda unutrashnjost je odvratna, auto nikako ne ide, dok vozish imash osjecaj kao da ti je konstantno prikolica zakachena....i da ne nabrajam dalje, to je chisto da se prebachash s mjesta na mjesto i da vrata zatvarash nogom jer ti je ogavno auto ;p

Blah, shto ce mi takvo novo auto...
    "ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije pitanje sto bi ja uradio, ili sparco ili tako neko, ja bih opet uzeo sto brze polovno, zbog nedostatka nekih mozdanih funkcija. Da sam malo pametniji ka sto nijesam uzeo bih Pola novoga i prebaca se jer tome auto i sluzi.

Mada su sve prilike da do ljeta pada V Strom 650 i palimo ja i celavac - Isle of Man. Jebes kola....Totalno sam volju izgubio i na oci ih vidjet ne mogu. Enduro, dobra oprema i da pocinem.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    1,201
    Thanks Thanks Received 
    255
    Thanked in
    127 Posts

I da dodam taj Kruz je plaćen na sajmu 15000€ (sajamski popust) inače je koštao oko 18000€ a kia je plaćena regularno 14000€

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ne gledajte sve kroz sebe nego kroz realne potrebe i posao koji ce to auto obavi

Thanks Thanks Given 
    867
    Thanks Thanks Received 
    2,940
    Thanked in
    1,360 Posts

oprosti sparco...a koji mobilni imas??? jesi ikad iskorsitio 10% mogucnosti telefona kojeg imas??? isto je i sa racunarom??? ada ne mozes da gledas sve tako...onda bi svi imali auto..4 tocka...ili mozda ne bi ni imali auta...nego bi svi ispred zgrade po konja da nas prebaci...ipak je to najjeftinije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

naravno da mozes, ja sve tako gledam i radim , i rajetan sam sam sebi nasmijan i srecan , imam neku noi raspalu sto moze pod vodu, jer mi treba zbog barke planine svega sto radim,

u kuci imam samo neophodno jedan krevet kauc kuhinju, nemam tehnike tv nista,
    auto nisam vozio godinu ipo, sad kad sam htio malo da divljam nasao sam auto shdono tome koje ce otic brzo i sve tako, ne vidim zasto moze
    nego se narod razmazio i digao malo previse u visine
    plus racunar nemam bez na poslu spakovan da ima samo sto mi treba i to je iskorisceno maximalno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sparco, olicenje racionalnosti!

hahahahahahahahahahahaha!

Thanks Thanks Given 
    867
    Thanks Thanks Received 
    2,940
    Thanked in
    1,360 Posts

e pa ti si takav tip...interesujete neke druge stvari...za ovo ostao te boli uvo...ja sam drugaciji...volim tehniku...volim auta...i u ovoj trenutnoj situaciji pokusavam da za ono sto imam i zaradim dobijem najvise moguce...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by brzi_pas View Post
    sparco, olicenje racionalnosti!

hahahahahahahahahahahaha!
    Hahahahhaha sifra: Lancia hahahha
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To si je samo znak da si razmazen i iskompleksiran!

Sto bi ti falilo da prodash to 'talijansko ***** i kupish jednog Shlogana i miran si, a vozish NOVO!

hahahahahahahahahahahahahahahahah

E pa sprdnja, ljudi, koga ne interesuju kola, ima masa drugih tema na forumu, nek se ne pleka dje mu mjesto nije.....a sparco, koliko god ti prica sad te price, i ja i ti znamo koliko si boles'an za kolima, i koliko si starih kola sredjiva od meraka, moga si 100 novih govana da kupish do sad....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

i to je ok i za sebe neces uzeti nesto drugo i slicno ovome o cemu pricamo, poenta je samo da treba da shvatis ljude i njihove potrebe a ne da skaces, ne ti no svi mi nekad i neki vecinom, kako taj moze to pi to smece ja bi ovo ja bi ono , realno gledat stvari samo nista drugo , sto bi reko meni ako ja sad ovakav kazem uh mene je daciaaaaaaa san , taman styo mi treba ? mozes da kazes brate ja zbog toga i toga mislim da je to takvo smece, ali sa druge strane gledaj sta zelis zavrsiti sa njim,

ti kod mene kad bi uzeo komp ja bi mogo da ti recem taaaj ti ne valja pi smece ja bi ovaj uzeo, ja bi prvo pitao za koju namjenu pa bi se nasao kompromis , meni i windows 3.11 stoji doma na pc286 koji je budzena na 386 i sve potrebe koje imam moze da zavrsi, ti kazes da je smece, ja da je najbolji komp na planeti, al ne govoreci nazad da je taj tvoj smece

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by brzi_pas View Post
    To si je samo znak da si razmazen i iskompleksiran!

Sto bi ti falilo da prodash to 'talijansko ***** i kupish jednog Shlogana i miran si, a vozish NOVO!

hahahahahahahahahahahahahahahahah

E pa sprdnja, ljudi, koga ne interesuju kola, ima masa drugih tema na forumu, nek se ne pleka dje mu mjesto nije.....a sparco, koliko god ti prica sad te price, i ja i ti znamo koliko si boles'an za kolima, i koliko si starih kola sredjiva od meraka, moga si 100 novih govana da kupish do sad....

upravo tako, merak i potreba , ja sam sam, momak zeljan uzivanja u prirodi, uzmem neshto staro sa dusom jer sam odl school panjat sredim da bi 100 km presao i prodam ,a ne odem da uzmem nofi i vozim se neprestano , poenta , poentu ne shvatate

Thanks Thanks Given 
    867
    Thanks Thanks Received 
    2,940
    Thanked in
    1,360 Posts

e sparco...kad rece da volis motore...jel bi prije kupio neki novi tomos...ili neki motor koji ti se mnogo vise svidja...u odlicnom je stanju a kosta isto ili eto mozda malo vise...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

prije bi se odrekao svega nego pristao na kompomis za ono sto volim , zato ga jos nemam jer sam ulagao pare na druge strane i kolko god patim za njim, i usro sam se sebi uz vito, mogo sam nabviti 10 polovnih nekih, ja sam i dalje bez njega dok ne skupim i uzmem sta volim i sta mi tacno zavrsava potrebe

Thanks Thanks Given 
    867
    Thanks Thanks Received 
    2,940
    Thanked in
    1,360 Posts

e sad ono sto ja kazem...razumijem ljude koji hoce novo...ne ocekuju od auta nista vise nego da se prebace od tacke a do tacke b...ali da neko ko voli auta moze da kupi novo auto jer ima npr 10000eur sa izgovorom novo je novo...a da se onda pati citavo vrijeme e to mi nije jasno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    e sad ono sto ja kazem...razumijem ljude koji hoce novo...ne ocekuju od auta nista vise nego da se prebace od tacke a do tacke b...ali da neko ko voli auta moze da kupi novo auto jer ima npr 10000eur sa izgovorom novo je novo...a da se onda pati citavo vrijeme e to mi nije jasno...
    e to je poenta, otkud tebi misljenje da se taj coek pati ?!!?!?!??!? zar ti mislis da on razmislja i najmanje o tome autu, NE!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa nek ne pati, ne interesuje me uopste, ne ne pati, no je sigurno sav srecan jer novo je novo, i nije bitno jel ga platio 10 ili 40, posto ima i onih sto plate kantu 40k pa oce da izginu put mora jer nece da te pusti da ga preteknesh, jer je on, dao 40K za nekog steashnog dizela koji ideeeeeee...leti

Uglavno, vecina ljudi je takva, i ne interesuje me, samo mi ne trebaju, nit treba da budu uopste u prici o automobilizmu...jer ih na kraju krajeva to ne interesuje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kad smo kod toga, sinoc mi prica frend da neki lik ima X5 3.0d - "ne da ide no ubija"

i onda ja mu kazem: pa frende, to i nije neko ubrzanje (prije toga smo pricali o LFA, M3 i td), 9 sec do 100, kaze: pa e....

Ne mogu da shvatim ljude kojima je 9 sec do 100 ubistvo.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Brzi, raja koja kupuje c'eed, i30, Cruze...ne razmislja (dobro, i medju njima ima takvih) za koliko ide do 100, kakva je plastika (jer mozda do tada je vozio Juzinu 45), ili Fiat Uno 45...

Nadji mi, jedan novi auto, sa toliko pozitivnih atributa za manje para od c'eed-a.

Pistolj Golf 1.6 TDI je skoro 20 000, i izgleda koma.
    Auris 1.4 benzinjara pistolj je oko 15 000 (osim ako nije neka akcija).

Ceed kosta 12 000, sa solidnom opremom i za tu klasu vrlo dobrom izradom.

E da, Kia me placa, dali su mi brand new c'eed V8 V-DREK, tu je iza zgrade, pored Bentlija.

Kad se pojavio Cruze, sjedio sam u jednog LT, 1.8, ful...
    Ostavio je OK utisak, ali *****ti, kad sam vidio bijelog na okupljanje, u pistoljicnoj verziji....

Vjerovali ili ne (zao mi je sto nemam dokaz), gap izmedju instrumentable i maske je 3 mm. I takav je cijeli.
    Last edited by Fabia_Elegance!; 22-12-10 at 12:49.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Kad smo kod toga, sinoc mi prica frend da neki lik ima X5 3.0d - "ne da ide no ubija"

i onda ja mu kazem: pa frende, to i nije neko ubrzanje (prije toga smo pricali o LFA, M3 i td), 9 sec do 100, kaze: pa e....

Primijetio sam, ljudima auto jace ubrzava ako je neki zvucni model ili marka...

Primjer:
    dolazi mi drug
    -"Brate, vozio sam ovaj a6 2.0 TDI sto mi drug ima, znas li ti kako to ide druze"
    -"Ide kao moj Opel, nista specijalno"
    -"Cega kao tvoj Opel, ovo bi te odralo, znas kako cupa, to je Ferrari"

Fabricki podaci:
    Moja Astra 0-100 za 9,5
    Taj Ferrari Audi 0-100 za 9,9
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    Primijetio sam, ljudima auto jace ubrzava ako je neki zvucni model ili marka...

Primjer:
    dolazi mi drug
    -"Brate, vozio sam ovaj a6 2.0 TDI sto mi drug ima, znas li ti kako to ide druze"
    -"Ide kao moj Opel, nista specijalno"
    -"Cega kao tvoj Opel, ovo bi te odralo, znas kako cupa, to je Ferrari"

Fabricki podaci:
    Moja Astra 0-100 za 9,5
    Taj Ferrari Audi 0-100 za 9,9
    bozhe nam pomozi....
    Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Thanks Thanks Given 
    285
    Thanks Thanks Received 
    576
    Thanked in
    292 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post

Nismo pominjali M3

slikam slike povoljno

Page 216 of 288 FirstFirst ... 116166206212213214215216217218219220226266 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks