Page 372 of 830 FirstFirst ... 272322362368369370371372373374375376382422472 ... LastLast
Results 9,276 to 9,300 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Default dežurni prodavač magle

Quote Originally Posted by Tivatech View Post
    Ja imam još nepuna 5 mjeseca do kraja ugovora, sad mi je žao da otkažem uslugu, ne zato što je dobra , nego što bi u tom slučaju imali pljuvača manje na ovoj stranici

P.S. Ako neko izdvoji na ovom threadu 10 posta u kojima neko hvali T-com a da to nije dežurni prodavač magle, vodim ga na večeru.
    Hahahahaha

Znam na koga mislis

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by citizen View Post
    samo sto postoje osobe preko 50, 60 godina koji su uveli extra tv bez interneta, kojima racunar i nije potreban...
    Pfff, moj stari ima 73 i ne skida se sa interneta, čita o lovu i ribolovu, o pčelarstvu, skipuje se, chatuje, razvaljuje a mislim da je na putu da otvori i profil na face.
    Znači kad napuniš 50 tebe više neće biti na forumu!?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Pfff, moj stari ima 73 i ne skida se sa interneta, čita o lovu i ribolovu, o pčelarstvu, skipuje se, chatuje, razvaljuje a mislim da je na putu da otvori i profil na face.
    Znači kad napuniš 50 tebe više neće biti na forumu!?
    Nemam pojma sto ce tada biti, daleko je to, nego ima ljudi sada od 50, 55, 60...mozda i mladji od toga koje internet ne zanima i ne treba im, jednostavno uvedu extra tv i gotovo...da ne pominjem sto znam osoba od 40 godina koje ne zanima niti zele da znaju ni kako se sms salje
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by radja View Post
    A joooooooj majko moja.

Auuuuuuuu pazi ti ovog odgovora.
    Ima i nastavak. Ovo sam dobio sinoc. Posto su mi porucili da podijelim dozivljaj, to i cinim...

Kontakt Centar коме: ******
    прикажи детаље дец 20. (пре 1 дана)
    Postovani,

Kao sto smo Vas vec informisali :Stavka na telefonskom računu " troškovi naknadnog plaćanja korišćenja TT servisa" predviđena je Cjenovnikom usluga Crnogorskog Telekoma, gdje je definisano da se "Za pokriće troškova kreditiranja TT usluga naplaćuje 1% mjesečnog iznosa obračuna kreditnih iznosa". Imajući u vidu navedenu činjenicu, ne možemo, nažalost, udovoljiti Vašem zahtjevu i navedenu stavku brisati sa Vaših telefonskih računa.
    Ukoliko niste zadovoljni odgovorom mozete se zaliti Agenciji za Telekomunikacije.

Pozdrav,
    Crnogorski Telekom AD
    Kontakt centar 1500
    Moskovska 29, 81000 Podgorica
    E-Mail: [email protected]
    http://www.telekom.me

Podijeli doživljaj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DraganPG View Post
    Ima i nastavak. Ovo sam dobio sinoc. Posto su mi porucili da podijelim dozivljaj, to i cinim...

Kontakt Centar коме: ******
    прикажи детаље дец 20. (пре 1 дана)
    Postovani,

Kao sto smo Vas vec informisali :Stavka na telefonskom računu " troškovi naknadnog plaćanja korišćenja TT servisa" predviđena je Cjenovnikom usluga Crnogorskog Telekoma, gdje je definisano da se "Za pokriće troškova kreditiranja TT usluga naplaćuje 1% mjesečnog iznosa obračuna kreditnih iznosa". Imajući u vidu navedenu činjenicu, ne možemo, nažalost, udovoljiti Vašem zahtjevu i navedenu stavku brisati sa Vaših telefonskih računa.
    Ukoliko niste zadovoljni odgovorom mozete se zaliti Agenciji za Telekomunikacije.

Pozdrav,
    Crnogorski Telekom AD
    Kontakt centar 1500
    Moskovska 29, 81000 Podgorica
    E-Mail: [email protected]
    http://www.telekom.me

Podijeli doživljaj
    Dragane, kod tebe prepiska funkcionise par exelance. Ja jos cekam odgovor na prigovor koji sam ulozila na rad Extra TV, s tim sto sam detaljno za svako pitanje i primedbu koju sam imala stavila da ne zelim odgovor tipa: troskovi stamapanja racuna (jer ga ne stampaju) ili troskovi zbog kasnijeg placanja (jer placam na vreme). Mozda im treba malo vise vremena da bi izmislili neki 3.i odgovor. Takodje, pozvala sam se i na odredjene clanove ugovora i nepostupanje po njima (neobavestavanje o ukidanju kanala i slicno). Mada, mozda im treba malo vise vremena jer napisah prigovor duzi od 1 strane. Eto, dok ne dobijem odgovor, koristicu ove vanredne mogucnosti da svako vece pred spavanje pogledam po jednu emisiju iz antologijske zbirke gosn Sukovica.

Sto se tice Podijeli dozivljaj - to je vrhunac. Ja evo taj dozivljaj sa uspehom delim otkako su poceli sa nepropisnim zamracenjima.

Sto se tice zalbe Agenciji za telekomunikacije - dobro me podseti, moram i njima proslediti ovaj isti prigovor dok sam od volje za pisanije.
    Last edited by Zizak; 21-12-10 at 20:12.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by radja View Post
    LOL

Pa to samo kod nas moze.

Ili ,,Vrana vrani oci ne vadi"
    Zvala RDA i dobila mejl na koji mogu da posaljem Prigovor. Prigovor o nezadovoljstvu rada Extra TV poslala, ali oni izgleda stede na internetu, pa ne otvaraju mejl. Sutra cu da ih zovem da zamolim da otvore mejl. A ovo za vrane - ziva istina, isti je to soj samo dok imaju od koga da slapaju ili dok se prava konkurencija ne pojavi.
    Last edited by Zizak; 21-12-10 at 20:26.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

kakvi tipovi, kako odgovaraju ne mogu da vjerujem.....
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Evo ja ću vam objasniti što ova nakaradna stavka znači (pošto sam ovdje najpametniji ) "Za pokriće troškova kreditiranja TT usluga naplaćuje se 1% mjesečnog iznosa obračuna kreditnih iznosa"
    Znači, znači brate koma!
    Ako plaćamo pretplatu, ponavljam pretplatu (tako stoji u računu) za telefon odnosno korisnici adsl-a opet plaćaju pretplatu, znači brate PRETplatu, i korisnici extra TV plaćaju PRETplatu znači brate PRET-znači PRIJE brate nego što "potrošimo" uslugu, što znači, ne kreditiraju oni nas nego- MI NJIH! Znači brate, oni kreditiraju ono što se potroši preko pretplate i u tom slučaju ne mogu na čitav iznos brate da obračunaju 1% pokriće, hebem ih u vugla lopovsku!
    Ako neko kasni sa plaćanjem PRETPLATE, zato postoji posebna stavka KAMATA.

Nadam se da vas ovaj sociolingvistički način izražavanja neće omesti u razumijevanju definicija pretplata i kreditiranje.

Bilježim se s poštovanjem!

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    14 Posts

Zizak, opuštenoooo. Imaćeš još jednog provajdera uskoro u PG, pa uzmi ako ti odgovara. 10 € na računu mjesečno bez "dodatnih 1%", štampanja računa, svega, svega, čisto 10€ za osnovni paket od, hm.. 90 programa.
    Neke poruke ne treba ispisivati, one dovoljno govore svojim odsustvom...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ericsson View Post
    Zizak, opuštenoooo. Imaćeš još jednog provajdera uskoro u PG, pa uzmi ako ti odgovara. 10 € na računu mjesečno bez "dodatnih 1%", štampanja računa, svega, svega, čisto 10€ za osnovni paket od, hm.. 90 programa.
    Jedva cekam i nadam se da je to zaista uskoro. I nadam se da nece biti mraka na pola filma kao sad na TV nam je Extra. Inace, pomisao na to da cu ostati na ovom jadu od nasih domacih kanala baca me u ocaj. I Vijesti koje su jedino nesto vredile krenuse sa masovnim emitovanjem turskih serija, pa i ce i tu jos malo biti - pozdravi se.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Evo ja ću vam objasniti što ova nakaradna stavka znači (pošto sam ovdje najpametniji ) "Za pokriće troškova kreditiranja TT usluga naplaćuje se 1% mjesečnog iznosa obračuna kreditnih iznosa"
    Znači, znači brate koma!
    Ako plaćamo pretplatu, ponavljam pretplatu (tako stoji u računu) za telefon odnosno korisnici adsl-a opet plaćaju pretplatu, znači brate PRETplatu, i korisnici extra TV plaćaju PRETplatu znači brate PRET-znači PRIJE brate nego što "potrošimo" uslugu, što znači, ne kreditiraju oni nas nego- MI NJIH! Znači brate, oni kreditiraju ono što se potroši preko pretplate i u tom slučaju ne mogu na čitav iznos brate da obračunaju 1% pokriće, hebem ih u vugla lopovsku!
    Ako neko kasni sa plaćanjem PRETPLATE, zato postoji posebna stavka KAMATA.

Nadam se da vas ovaj sociolingvistički način izražavanja neće omesti u razumijevanju definicija pretplata i kreditiranje.

Bilježim se s poštovanjem!
    komedija oce li ko njima dolaziti glave,lopovima jednima...
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

A to je...?
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    14 Posts

Quote Originally Posted by Rave92 View Post
    A to je...?
    www.cabling.tv

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

dobar je kabling samo bez arena ce tesko sto napravit.a internet im je preskup. u svakom slucaju nek su dobrodosli.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Pa imaju Arene,ali nemaju Sportklubove,tako da BBM i dalje nema konkurenciju!Zivo me zanima za ovo sto ce da ubacaju Viasatove i zna li SBB za to sad kad vec stizu u PG.Tu su i Foxovi i svi Pinkovi,History,SciFi,bas cudno,u svakom slucaju najgora ponuda i dalje,ubjedljivo EXTRA TV
    Konkurencija je uvijek dobrodosla...
    Last edited by Jakuza; 22-12-10 at 15:14.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    dobar je kabling samo bez arena ce tesko sto napravit.a internet im je preskup. u svakom slucaju nek su dobrodosli.
    Kabling je dobar i bez tih Arena. Arena nije isplativa onoliko koliko su mislili telekomovci, ovo je malo tržište i takav paket je zanimljiv relativno malom broju gledaoca. Garantujem da HBO kao paket ima 2 do 3 puta više pretplatnika od Arene. Arena je paket za popunu osnovnog paketa sa sportskim sadržajem kako bi povećala konkurentnost provajdera i tako bi bila puno rentabilnija.
    Internet ne mogu da ponude jeftinije jer ga kupuju od T-coma koji naravno veleprodajnim cijenama ubija konkurenciju.

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Bas sam pricao neki dan sa ljudima oko Arena i ko ima mogucnost da ih dodatno placa ne zeli,ne zato sto nemaju,jednostavno nece da im daju pare!Bas me zanima koliko je procentualno Extra TV pretplatnika pretplaceno na Arenu,mada taj projekat je ovdje osudjen na propast u to nema sumnje,vidim i na Max Tv ih malo ko placa i pljuju po njima...

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    14 Posts

Kabling je dobar i bez tih Arena. Arena nije isplativa onoliko koliko su mislili telekomovci, ovo je malo tržište i takav paket je zanimljiv relativno malom broju gledaoca. Garantujem da HBO kao paket ima 2 do 3 puta više pretplatnika od Arene. Arena je paket za popunu osnovnog paketa sa sportskim sadržajem kako bi povećala konkurentnost provajdera i tako bi bila puno rentabilnija.
    Internet ne mogu da ponude jeftinije jer ga kupuju od T-coma koji naravno veleprodajnim cijenama ubija konkurenciju.
    Internet je MTEL-ov, ne Telekomov. Radi se na dupliranju brzina za iste pare, i to će biti odmah poslije nove godine. Arena je isplativa, vjeruj mi. Za SportKlub, SportKlub+ se pregovara, ne otkupljuju prava za CG kao Arena pa je problem malo. Ovo što trenutno ide, samo je pokriveno za teritoriju Srbije.
    I kakve veze ima SBB sa Viasatom? Viasat ima predstavništvo u Srbiji samo, kartice su švedske, uzima se sa 4,8 stepeni istočno, Sirius nekadašnju, NDS kriptiranje. SBB nije jedini koji ima Viasat u regiji.
    Last edited by Ericsson; 22-12-10 at 16:20.

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Internet je MTEL-ov, ne Telekomov. Radi se na dupliranju brzina za iste pare, i to će biti odmah poslije nove godine. Arena je isplativa, vjeruj mi. Za SportKlub, SportKlub+ se pregovara, ne otkupljuju prava za CG kao Arena pa je problem malo. Ovo što trenutno ide, samo je pokriveno za teritoriju Srbije.
    I kakve veze ima SBB sa Viasatom? Viasat ima predstavništvo u Srbiji samo, kartice su švedske, uzima se sa 4,8 stepeni istočno, Sirius nekadašnju, NDS kriptiranje. SBB nije jedini koji ima Viasat u regiji.
    1.bold:Otkupljuju prava za CG isto kao Arena,imali su problem samo sa MOTO GPom posto je neka grcka agencija uzela prava za CG,ali i to su sredili.I to uopste nije tacno da je pokriveno samo za teritoriju Srbije,ne pricaj nesto sto ne znas!Ova verzija Sport Kluba ima sredjena prava za sve sportove koje emituju za tri drzave Srbiju,CG i BIH,dok Sport Klub + pored te tri ima sredjena prava i za Sloveniju i Hrvatsku,potpuno je ista verzija,samo sto Slovenci i Hrvati imaju svoje komentatore.
    Sport Klub 3,4 i 5 takodje,bas sam pitao kad su krenuli sa radom glavnog i odgovornog urednika imaju li i za te kanale prava za CG i dobio sam odgovor,imamo naravno,medjutim zbog toga sto ih jos uvijek nema na satelitu,a i nismo povezani optikom nemamo mogucnost da ih gledamo u CG jos uvijek!
    http://aeltc2010.wimbledon.org/en_GB...ule/index.html
    http://www.premierleague.com/page/In...394501,00.html
    Ovo su ti samo dva primjera,IKO ima pravo i za CG!
    Ovo su vlasnici,na listi zemalja je i Crna Gora!
    http://www.ikoproduction.hu/main.php?subm=001
    Posto im je jedina distribucija preko SBBa oni odlucuju ko ce ih imati,a ko ne,ako Cabling bude konkurencija(a nece zbog dva grada sigurno) onda ih nece gledati!Zato mi je cudno da imaju Foxove,Viasatove,Pinkove,History i SciFi u ponudi,jer je to sve ekskluziva SBBa,ali pretpostavljam da ce ostati,jer nisu konkurencija jos uvijek!
    2.bold:Ekskluziva SBBa,oni odlucuju ko ce ih imati,a ko nece na teritoriji Srbiji,CG i BiH!
    Last edited by Jakuza; 22-12-10 at 17:26.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

svako ko voli sport uzece arena sport kanale - bar ja znam 50 ljudi koji je imaju.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Internet je Mtelov?

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    14 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    1.bold:Otkupljuju prava za CG isto kao Arena,imali su problem samo sa MOTO GPom posto je neka grcka agencija uzela prava za CG,ali i to su sredili.I to uopste nije tacno da je pokriveno samo za teritoriju Srbije,ne pricaj nesto sto ne znas!Ova verzija Sport Kluba ima sredjena prava za sve sportove koje emituju za tri drzave Srbiju,CG i BIH,dok Sport Klub + pored te tri ima sredjena prava i za Sloveniju i Hrvatsku,potpuno je ista verzija,samo sto Slovenci i Hrvati imaju svoje komentatore.
    Sport Klub 3,4 i 5 takodje,bas sam pitao kad su krenuli sa radom glavnog i odgovornog urednika imaju li i za te kanale prava za CG i dobio sam odgovor,imamo naravno,medjutim zbog toga sto ih jos uvijek nema na satelitu,a i nismo povezani optikom nemamo mogucnost da ih gledamo u CG jos uvijek!
    http://aeltc2010.wimbledon.org/en_GB...ule/index.html
    http://www.premierleague.com/page/In...394501,00.html
    Ovo su ti samo dva primjera,IKO ima pravo i za CG!
    Ovo su vlasnici,na listi zemalja je i Crna Gora!
    http://www.ikoproduction.hu/main.php?subm=001
    Posto im je jedina distribucija preko SBBa oni odlucuju ko ce ih imati,a ko ne,ako Cabling bude konkurencija(a nece zbog dva grada sigurno) onda ih nece gledati!Zato mi je cudno da imaju Foxove,Viasatove,Pinkove,History i SciFi u ponudi,jer je to sve ekskluziva SBBa,ali pretpostavljam da ce ostati,jer nisu konkurencija jos uvijek!
    2.bold:Ekskluziva SBBa,oni odlucuju ko ce ih imati,a ko nece na teritoriji Srbiji,CG i BiH!
    Ne mlati, imam ponudu IKO-a! Piše: teritorija Srbije! to je na šta smiju potpisati ugovor! fox su bugari preko Meri al Jumaily!, Viasat preko Nataše koja je za teritoriju "Viasat Adria", Pink je već znamo ko a ne SBB!, History i History HD preko MarconAG, SciFi preko Viere (Universal Pictures), tj sad preko Zone iz Novog sada! SBB može imati možda ekskluzivu samo za Srbiju, MOŽDA, za ovdje ne!
    I SBB nije JEDINI distributer ovih programa: History i History HD se uzima sa satelita Thor-a, Norveški uplink, VIasat direkt za Siriusa, uplik u Švedskoj. Sci Fi sa HotBird-a (zato ima i poljski audio), Fox sa 16E Tring digital. Jedino Pink sad ide preko Totala od kad su ugasili Irdeto platformu.
    Last edited by Ericsson; 22-12-10 at 19:21.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    14 Posts

Internet je Mtelov?
    Da, internet je MTEL-ov.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Od kada to pocinje? Ista tako postoji li sanse za ukidanje tih kanala koje Jakuza pominje kao eksluzivitet SBB-a? Jer znamo sta se vec desilo sa Novom i Prvom.
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    14 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Ahahahahahahaha ja ne vjerujem,on meni nesto prica o IKO-u kakav lik,on mi prica o SK i SK+ i za sta imaju prava,aha u pravu si ti,odlicno je to!Vjerovatno zato kad ide Wimbledon ide bez problema na SK,kao i na IN,zato Atlas moze da prenosi samo jednu utakmicu po kolu Premier lige,a eto gospodin Nemanja Simeunovic bice da ne zna za sta ima prava,ali ti znas.Jao kakvih sve likova ima.U svakom slucaju cu provjerit' je li taj Cabling cijelo ovo vrijeme emitovao signal SK i SK+ bez njihovog znanja,ako bude tako(a sve su prilike da jeste) najebali su
    Ajmo jos jednom sa njihovog zvanicnog sajta
    IKO:

Hvala google translateu

A vidjeces i za Viasatove,Foxove i ostale bojim se,pitaj Extra Tv imaju li ekskluzivu

P.S.Kako to onda svi koji emituju SK i SK+ imaju potpisan ugovor sa njima i BBM i Total i M-Kabl,bice da je malo Cabling nelegalno radio
    Druže, ugovori su potpisani do 2013, poslije ćemo vidjeti! Nema ekskluzive. ExtraTV može imati ekskluzivu, opet MOŽDA, samo za IPTV. Ovdje je riječ o DVB-C

Page 372 of 830 FirstFirst ... 272322362368369370371372373374375376382422472 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)