Oće li m inko reći koji je đavo sa Mini paketom? Imamo li 25 kanala ili ne???
Oće li m inko reći koji je đavo sa Mini paketom? Imamo li 25 kanala ili ne???
Sale, za tvoju info prigovor sam vec predala, a da mi pomoc treba trazila bih je od advokata, ne vidim zasto bih je trazila od CG Telekoma na koji imam primedbe.
Inace, nemas sta ti mene da lisavas muka, posto mi ih ti ni ne zadajes, nemoj da glumis Svevisnjeg.
Dalje, kad sam ja to tebe licno bilo cim uvredila (nadji mi jedan post) pa da bi ti pozelio da pocines od mene? Vidim da ne volis da vidis kritike na racun Extra TV i da si radnik za svaku pohvalu, ali treba da znas da, kako ti ne volis da vidis kritike na racun Extra TV, tako i mi koji ga placamo ne volimo da nam neko ispira mozak da je nesto dobro ako svojim ocima vidimo da nije. Valjda imam pravo da mi se ne svidja to sto su dva najbolja kanala zamenjena sa RTS Sat. Placam ga - imam pravo da kritikujem.
Kritike inace mogu biti i pozitivne, to valjda znas. Nije ovim kritikama cilj nerviranje tebe, ne znam zasto to shvatas licno. Kad kazes da neko pocine od nas, zapitas li se mozda da li bi neko pocinuo i od tebe kad bi se makao i prestao da dizes u nebo Extra TV? Pa ovde smo da diskutujemo, ako to ne radimo mozemo zatvoriti butigu.
I pored svega toga, ti meni na primer uopste ne smetas ovde, cak mislim da si vrlo koristan na forumu i zato ne vidim razlog za takvo ponasanje. Ovo posebno sto smo mi svesni da nisi ti "zverka" od koje pustanje ili nepustanje kanala zavisi, vec si samo zaposlen tamo. Inace - termine "pocinuti od korisnika", "korisnik je kreten" (ovo nije tvoja izjava) i slicno nije bas fino cuti - ipak ta firma uzima tim korisnicima novac.
Ako iznesem nesto sto nije u redu (bilo da slazem ili preterujem u pogledu ocekivanja), u redu, kritikuj moj post, necu imati nikakvog problema s tim, ali da mi kazes da ces ti pocinuti zato sto ne trpis konstruktivne kritike, to stvarno nema smisla, posebno od tebe koji se javno deklarises da radis u T-Comu.
Last edited by Zizak; 17-12-10 at 18:14.
ne zamrzava ?![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
I te kako zamrzava, cijelo vece mi koci kad idem kroz meni. A serijsko snimanje i dalje ne funkcionise.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Oce li se sto raditi na zaposljavanju jos operatera u call cantar sinoc sma cekao 22 min da mi se javi neko, katastrofa
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
Reci da se salis?! Pa ludo cudo je da si uopste i dobio call centar, pa jos za samo 22 minuta, ti si onda aspolutni rekorder.:shock: Moje vise puta ispricano iskustvo s pokusajem dobijanja nekoga na 1500 je takvo da je za mene taj call centar fantomski.
A sto se zaposlavanja tice-pa cika Slavoljub se neki dan ostrvio na prijedlog novog Zakona o radu, zato sto-otezava proceduru otpustanja postojecih radnika, koje crno novo zaposljavanje.![]()
Upalih TV, kad tamo poruka od T-Com-a: Ziva istina u Extra TV Videoteci. Antologijski intervjui Darka Sukovica sa Jovom Kapicicem, Milom Djukanovicem, Vojislavom Seseljem, Rankom Krivokapicem...
Aaaaaaa, a ja se jos bunim sto ne mogu vise gledati Prvu i Novu, a ovakvo nesto imam u ponudi.
Da ti pravo kazem, toliko mi je ova antologijska stvar bila interesantna, da sam samo pritisnula dugme i makla te gluposti s ekrana.
Mozes misliti, kakva ponuda. Ooo, ne mogu se cudu nacuditi.
neka su ih stavili, moze u tim emisijama covjek da cuje dosta zanimljivih stvari, ali posebna prica je naplacivanje te emisije i to 1 euro...e to vec nema smisla
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
ne radi serijsko snimanje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ka, ce ............................
Hvala na prijavi. Bice sredjeno.
E to i meni svaki put tu stavku "troškovi naknadnog plaćanja tt servisa" stave dodatno na racun iako i ja kao ti ne dobijam pismeni racun vec na e-mail ali to ti je nas stari TELEKOM koji je navikao da na razne nacine uzme opare od ljudi.
Pa sto ta stavka "troškovi naknadnog plaćanja tt servisa" nema na mobilnom racunu od T-mobile?
Zato sto u mobilnoj telefoniji imaju konkurenciju jos 2 davatelja usluga PROMONTE i M-TEL.
E dok god oni se ovako ponasaju da ne kazem L....ski tako im se moze.
POZ svima
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks