Page 371 of 830 FirstFirst ... 271321361367368369370371372373374375381421471 ... LastLast
Results 9,251 to 9,275 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Što će mi BBC?! Vratite mi Novu i Fox!

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    4,436
    Thanked in
    2,601 Posts

Oće li m inko reći koji je đavo sa Mini paketom? Imamo li 25 kanala ili ne???
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Zizak, Gypsy, ako treba pomoc oko raskidanja ugovora, posaljite kontakt na private, pa da vas lisimo muka kao sto je to uradio Tivatech, pa pocinusmo.
    Sale, za tvoju info prigovor sam vec predala, a da mi pomoc treba trazila bih je od advokata, ne vidim zasto bih je trazila od CG Telekoma na koji imam primedbe.

Inace, nemas sta ti mene da lisavas muka, posto mi ih ti ni ne zadajes, nemoj da glumis Svevisnjeg.

Dalje, kad sam ja to tebe licno bilo cim uvredila (nadji mi jedan post) pa da bi ti pozelio da pocines od mene? Vidim da ne volis da vidis kritike na racun Extra TV i da si radnik za svaku pohvalu, ali treba da znas da, kako ti ne volis da vidis kritike na racun Extra TV, tako i mi koji ga placamo ne volimo da nam neko ispira mozak da je nesto dobro ako svojim ocima vidimo da nije. Valjda imam pravo da mi se ne svidja to sto su dva najbolja kanala zamenjena sa RTS Sat. Placam ga - imam pravo da kritikujem.

Kritike inace mogu biti i pozitivne, to valjda znas. Nije ovim kritikama cilj nerviranje tebe, ne znam zasto to shvatas licno. Kad kazes da neko pocine od nas, zapitas li se mozda da li bi neko pocinuo i od tebe kad bi se makao i prestao da dizes u nebo Extra TV? Pa ovde smo da diskutujemo, ako to ne radimo mozemo zatvoriti butigu.

I pored svega toga, ti meni na primer uopste ne smetas ovde, cak mislim da si vrlo koristan na forumu i zato ne vidim razlog za takvo ponasanje. Ovo posebno sto smo mi svesni da nisi ti "zverka" od koje pustanje ili nepustanje kanala zavisi, vec si samo zaposlen tamo. Inace - termine "pocinuti od korisnika", "korisnik je kreten" (ovo nije tvoja izjava) i slicno nije bas fino cuti - ipak ta firma uzima tim korisnicima novac.

Ako iznesem nesto sto nije u redu (bilo da slazem ili preterujem u pogledu ocekivanja), u redu, kritikuj moj post, necu imati nikakvog problema s tim, ali da mi kazes da ces ti pocinuti zato sto ne trpis konstruktivne kritike, to stvarno nema smisla, posebno od tebe koji se javno deklarises da radis u T-Comu.
    Last edited by Zizak; 17-12-10 at 18:14.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by citizen View Post
    Sve je to Ok, al ne kapiram osobe koje dodju na forum da kunu i sramote...nijesam zna da je Tivatech raskinuo ugovor, kome je pristupio zaboga
    Nisam primetila nekog ko kune i sramoti. Naravno, vrlo je moguce da nisam procitala te postove posto je rubrika prilicno aktivna...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Oće li m inko reći koji je đavo sa Mini paketom? Imamo li 25 kanala ili ne???
    Imamo i vise. Ako se nisam zabrojao imamo 29 kanala.
    Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
    lobanju i otrcati vristeci...

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by luka hn View Post
    Imamo i vise. Ako se nisam zabrojao imamo 29 kanala.
    Pa dobri ste, mi u osnovnom paketu imamo 24 koji se mogu gledati

Thanks Thanks Given 
    665
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

ne zamrzava ?
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

I te kako zamrzava, cijelo vece mi koci kad idem kroz meni. A serijsko snimanje i dalje ne funkcionise.
    Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
    lobanju i otrcati vristeci...

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Oce li se sto raditi na zaposljavanju jos operatera u call cantar sinoc sma cekao 22 min da mi se javi neko, katastrofa
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    Oce li se sto raditi na zaposljavanju jos operatera u call cantar sinoc sma cekao 22 min da mi se javi neko, katastrofa
    Kad je zdravstvo dobro pogrebna preduzeća imaju manje posla.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    Reci da se salis?! Pa ludo cudo je da si uopste i dobio call centar, pa jos za samo 22 minuta, ti si onda aspolutni rekorder.:shock: Moje vise puta ispricano iskustvo s pokusajem dobijanja nekoga na 1500 je takvo da je za mene taj call centar fantomski.

A sto se zaposlavanja tice-pa cika Slavoljub se neki dan ostrvio na prijedlog novog Zakona o radu, zato sto-otezava proceduru otpustanja postojecih radnika, koje crno novo zaposljavanje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Upalih TV, kad tamo poruka od T-Com-a: Ziva istina u Extra TV Videoteci. Antologijski intervjui Darka Sukovica sa Jovom Kapicicem, Milom Djukanovicem, Vojislavom Seseljem, Rankom Krivokapicem...

Aaaaaaa, a ja se jos bunim sto ne mogu vise gledati Prvu i Novu, a ovakvo nesto imam u ponudi.

Thanks Thanks Given 
    1,413
    Thanks Thanks Received 
    5,551
    Thanked in
    2,597 Posts

Quote Originally Posted by Zizak View Post
    Upalih TV, kad tamo poruka od T-Com-a: Ziva istina u Extra TV Videoteci. Antologijski intervjui Darka Sukovica sa Jovom Kapicicem, Milom Djukanovicem, Vojislavom Seseljem, Rankom Krivokapicem...
    Aaaaaaa, a ja se jos bunim sto ne mogu vise gledati Prvu i Novu, a ovakvo nesto imam u ponudi.
    Nenormalno. Koliko košta ta tortura?
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da ti pravo kazem, toliko mi je ova antologijska stvar bila interesantna, da sam samo pritisnula dugme i makla te gluposti s ekrana.

Mozes misliti, kakva ponuda. Ooo, ne mogu se cudu nacuditi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

neka su ih stavili, moze u tim emisijama covjek da cuje dosta zanimljivih stvari, ali posebna prica je naplacivanje te emisije i to 1 euro...e to vec nema smisla
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    51
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    24 Posts

ne radi serijsko snimanje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    a ka, ce ............................

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Hvala na prijavi. Bice sredjeno.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by citizen View Post
    neka su ih stavili, moze u tim emisijama covjek da cuje dosta zanimljivih stvari, ali posebna prica je naplacivanje te emisije i to 1 euro...e to vec nema smisla
    Ko ima extrashtv i hoćeda gleda kako Šuki "rešeta" protivnike vlasti a ne umije da to otvori na youtube i zaslužuje da plati 1€.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Quote Originally Posted by Tivatech View Post
    Ko ima extrashtv i hoćeda gleda kako Šuki "rešeta" protivnike vlasti a ne umije da to otvori na youtube i zaslužuje da plati 1€.
    samo sto postoje osobe preko 50, 60 godina koji su uveli extra tv bez interneta, kojima racunar i nije potreban...
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by drama View Post
    Par mjeseci koristim usluge T-coma, kvalitet slike zadovoljava, a za kanale sam znao kakva je ponuda tako da ne bih komentarisao. Koristim extra trio flat 2 za koji je predviđena pretplata od 38 e (nepunih, par centi manje) ukoliko se ne pozivaju specijalni brojevi ili brojevi van t-com mreže. Zbog čega mi na svakom računu dolazi stavka "troškovi naknadnog plaćanja tt servisa" što je ovo? Radi se o iznosu 0,33e koji dolazi na svakom računu, ne radi se o o,33e već me interesuje da li oni to biju reket jer ja neznam o čemu se radi. Kada sam pozvao njihov centar rekli su da su to troškovi štampanja računa!!!!!!!!! kada sam im odgovorio da se meni ne štampa račun već ga dobijam preko mejla kazali su da pođem do njihove poslovnice i napišem nekakav zahtjev!!! o čemu se radi?
    E to i meni svaki put tu stavku "troškovi naknadnog plaćanja tt servisa" stave dodatno na racun iako i ja kao ti ne dobijam pismeni racun vec na e-mail ali to ti je nas stari TELEKOM koji je navikao da na razne nacine uzme opare od ljudi.
    Pa sto ta stavka "troškovi naknadnog plaćanja tt servisa" nema na mobilnom racunu od T-mobile?
    Zato sto u mobilnoj telefoniji imaju konkurenciju jos 2 davatelja usluga PROMONTE i M-TEL.

E dok god oni se ovako ponasaju da ne kazem L....ski tako im se moze.

POZ svima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Talking

LOL ili hahahahahahahahaha.

A dobra si

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Default Dobar si momak

Pretpostavljam da je to kamata za kasnjenje placanja racuna - poslije roka navedenog na racunu.
    Dobar si momak Sale

PA ja placam svaki put do 15-tog u mjesecu pa opet imam tu stavku "troškovi naknadnog plaćanja tt servisa".

Sta sad imas kao odgovor da smislis da odbranis tu ociglednu kradju?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Default Lol

Inace, sad ukucah Prigovor na RDA stranici, ali avaj, pritisnuh Send, kad ono: ne mozete poslati prigovor. Eto toliko o tome.

LOL

Pa to samo kod nas moze.

Ili ,,Vrana vrani oci ne vadi"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Default A jooooooooooj majko moja

Quote Originally Posted by DraganPG View Post
    U prilog temi o 1%, koliko Telekom globi sve pretplatnike, evo moje prepiske sa njima. U petak sam ovo dostavio i gdji Olgi Nikcevic (Centar za zastitu potrosaca). Ne bismo smjeli da dozvolimo da se sve zavrsi na "razmjeni misljenja" na ovom forumu.

Šalje: *****[*****@t-com.me]
    Poslano: 6. prosinac 2010 15:15
    Prima: Kontakt Centar
    Predmet: Zahtjev za umanjenje racuna

Обраћам вам се захтјевом да ми рачун за 11. 2010. умањите за 0,39 евра, колико је обрачунато под ставком "Трошкови накнадног коришћења ТТ сервиса". Како ме информисао оператeр из кол-центра, та се ставка односи на штампање рачуна.
    Будући да Црногорски Телеком А. Д. не троши нити један цент на било какво штампање, већ ми рачуне мјесецима доставља путем мејла (дакле, ја трошим лист хартије и тонер), ријеч је о
    неоснованом намету.
    Такође, захтијевам да ми се убудуће рачуни шаљу без обрачунавања "Трошкова накнадног коришћења ТТ сервиса".
    Да се Црногорски Телеком А. Д. не би излагао додатним трошковима слања поштом, одговор на овај захтјев можете послати на мејл на који већ мјесецима шаљете рачуне које уредно плаћам, одмах по приспијећу.
    тел. 020******

On Thu, 9 Dec 2010 16:04:03 +0000, Kontakt Centar <[email protected]>
    wrote:

Poštovani,

S pažnjom smo razmotrili Vaš zahtjev koji se odnosi na tumačenje i brisanje stavke telefonskog računa "troškovi naknadnog plaćanja korišćenja TT servisa". Tim povodom želimo da Vas informišemo o
    sljedećem: Stavka na telefonskom računu " troškovi naknadnog plaćanja korišćenja TT servisa" predviđena je Cjenovnikom usluga Crnogorskog Telekoma, gdje je definisano da se "Za pokriće troškova kreditiranja TT usluga naplaćuje 1% mjesečnog iznosa obračuna kreditnih iznosa".
    Imajući u vidu navedenu činjenicu, ne možemo, nažalost, udovoljiti Vašem zahtjevu i navedenu stavku brisati sa Vaših telefonskih računa.

Zahvaljujemo Vam na dosadašnjem korišćenju naših servisa i nadamo se da ćete ubuduće biti zadovoljni kvalitetom usluga Crnogorskog Telekoma.
    Pozdrav,
    Crnogorski Telekom AD
    Kontakt centar 1500
    Moskovska 29, 81000 Podgorica
    E-Mail: [email protected]
    http://www.telekom.me

Podijeli doživljaj.

Subject: Re: Odgovor: Zahtjev za umanjenje racuna
    Date: Thu, 09 Dec 2010 20:49:32 +0100
    From: *****<*****@t-com.me>
    To: Kontakt Centar <[email protected]>

Поштовани,
    Најљепше вам захваљујем на одговору. Међутим, из њега је јасно таман колико је било и прије.
    Надам се да ћете бити љубазни да ми, као вишедеценијском кориснику телефонских услуга, одговорите о чему се ту конкретно ради.
    Глагол кредитирати, као што вам је познато, значи: давати на кредит, вересију, позајмити, позајмљивати коме. Такође, као што вам је познато, именица кредит значи: 1. давање робе или новца на дуг, позајмица, вересија. 2. новац, износ новца који се некоме позајмљује. Ово су
    објашњења из "Великог речника страних речи и израза", аутора Ивана Клајна и Милана Шипке (Прометеј, Нови Сад).
    Идентична су објашњења појмова кредитирати и кредит и у осталим доступним рјечницима страних ријечи и економским лексиконима.
    Молим вас да ми одговорите кад сте подигли кредит код мене, тј. кад сам вам дао кредит, под којим условима и кад ћете ми, уз коју камату, вратити кредит.
    Срдачно,
    тел. 020******

A joooooooj majko moja.

Auuuuuuuu pazi ti ovog odgovora.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Default Hahahahaha

Novi kanal RTS Sat (16), restartujte STB
    PA taj program je ionako besplatan na satelitu EUTELSAT 16 istok.

Dobro bi bilo da ako vec branis svoju firmu da je branis nekim stvarnim i kvalitetnim argumentima, jer ovako ih samo vise ismijavas.

Page 371 of 830 FirstFirst ... 271321361367368369370371372373374375381421471 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)