inace padoh samo aek dfx....... zamalo..........
ajde deksiii![]()
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
inace padoh samo aek dfx....... zamalo..........
Deksi, cekamo te ka ozeblo sunce
Who let the dogs out
16/12/2010Aris Salonika v Rosenborg
(Total Goals)Under 2.52.05NoneWon216/12/2010Bayer Leverkusen v Atletico Madrid
(Goal / No Goal)Goal (both teams to score)1.61NoneWon316/12/2010Juventus v Man City
(Goal / No Goal)Goal (both teams to score)1.72NoneWon416/12/2010Lille v Gent
(Full Time Result)Lille1.36NoneWon516/12/2010Anderlecht v Hajduk Split
(Full Time Result)Anderlecht1.33NoneWon616/12/2010VfB Stuttgart v Odense BK
(Full Time Result)VfB Stuttgart1.36NoneWon
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
sto mislite ovo sa 50e:
dortmund 2
ajax 1
psv 1
twente 1
milan 1
kvota oko 9?????
Deksi sibni pm ako bude nesto sig.
Evo odje da pozdravim sve idem na brod za 15 tak dana,necu ni imat puno vremena da pisem odje i postavljam tipove. Ostajte mi zdravo pa se cujemo opet nedje !![]()
Sve vas volUm
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
milan-totenhem!!!! samo da se zaustave modric i bejl i to je 1/4!!!!![]()
Lambda
E ovo je sprdnja... :arrow::arrow::arrow:
Trebalo je da se zavrsi 0:0 kakva je utakmica bila a ne 5:1
deksii javi se![]()
Novara 1
Herez 1
Troja 0-2
Sateru 0-2
Ajjacio 0-2 ili neki
kvota 10
Bundesliga 1
M'gladbah - Hamburg
Tip: PiK 2 ( poluvreme ili kraj 2 )
Kvota: 1,75
Pocetak: 20:30h
Borusija M. je ove sezone najozbiljniji kandidat za ispadanje. Jednostavno losa igra i brojni izostanci su ucinili svoje. Trenutno su na samom dnu sa osvojenih 10 bodova iz 16 meceva. Porazeni su zadnje 4 utakmice. Kod kuce jos nemaju pobedu. Skor im je 0-3-5 sa gol razlikom 10-20. Medjutim po svemu sudeci ni veceras nece doci do te prve pobede na svom terenu. Razlog su brojni izostanci. Za vecerasnji mec Borusiji ce faliti: prvi golman Logan Baily, def. Anderson, def. Paul Stalteri, def. Tobias Levels (kartoni), def. Roel Brouwers, def. Sebastian Jaures, def. Christian Dorda, najbolji def. Dante, sred. Tony Jantschke, napadac Bobadila (kartoni), napadac Idrissou. Kao sto se vidi Borusija ce imati puno problema da sastavi odbranu za vecerasnji mec.
Hamburg je ekipa koja ove sezone igra po principu toplo - hladno. U zadnjih 5 utakmica imaju 4 poraza i 1 pobedu. Porazi su bili od Dortmunda, Leverkuzena, na gostujucem terenu neugodnom Hanoveru, tako da ovi porazi i mogu imati neko opravdanje. Ta jedina pobda je nad Stutgartom 4:2. Kao i domacin i Hamburg ce veceras imati nekoliko izostanaka: def. Demel, def. Diekmeier, def. Mathijsen, def. Benjamin, sred. Kacar, sred Jansen, napad Petric. Ze Roberto ima grip i neizvestan je za mec. Hamburg kao gost ima skor 2-1-5 uz gol razliku 11:14.
Mislim da je zbog silnih povreda kod Gladbaha u odbrani, a i izostanak 2 napadaca, pravo vreme za pobedu Hamburga i vracanje samopouzdanja.
Ipak sam se opredelio za malo sigurniju varijantu poluvreme ili kraj 2.
SC Braga-Acad.Coimbra
Tip: 1
Tečaj: 1,75
Sigurnost: 6/10
Početak: 21:15
Braga se nakon 13 odigranih kola i nije previše proslavila,pa se tek nalaze na 8 mjestu Portugalske lige..Do sada su u prvenstvu upisali 6 poraza i dva puta odigrali nerješeno..Mislim da je za ovakav loš start u prvenstvu krivo igranje u LP iz koje su ispali,ali ipak nastavljaju natjecanje u Europskoj ligi..Prošlu utakmicu Braga je igrala u gostima kod Benfike i izgubila,povečala bodovi minus za Portom koji joj ukupno bježi 18 bodova..
Gosti dolaze u lošem raspoloženju prošlu utakmicu na svom terenu su poraženi od Maritimo-a sa 5:1..Što je još gore u toj utakmici im se povrijedio stoper Berger i drugi strijelac momčadi Sougou...Academica se trenutno nalazi ispred Brage sa bodom više,te drži 7 mjesto..Braga u ovu utakmicu ulazi kompletna i nemaju ozlijeđenih igrača,pa trener Domingos može izvest udarnu jedanajstoricu..
Sastavi:
Braga: Moraes – Rodríguez, Silvio, Moisés, Paulao – Aguiar, Madrid, Hugo Viana - Lima, Paulo Cesar, Meyong Ze
Academica: Peiser - Amoreirinha, Pedrinho, Cabral, Duarte – Hugo Morais, Melo, Valente, Nuno Coelho - Éder, Fidalgo
Utakmica će se igrat na temp. (şC) -4..i koliko sam vidio neče biti snijega i uvjeti igri će biti normalni..Gosti dolaze bez drugog strijelca i važnog stopera,Braga više nema pravo na kiks i u ovoj utakmici očekujem pobjedu domačina....
Kako da nadjem rezultate snukera ?
Srecan put pomorac
Milan 1
Twente 1
Ajax 1
PSV 1
Liverpul 1
Dortmund 2
Kvota 11.76
a.ahen T2 2+ 2,2
hamburg GG 1,6
standard GG 1,7
braga 1 1,7
kv.10,1 ulog 3/10 Olimp
Eo najmocniji dubl veceri
Brajton-Nots Kaunti 1 @1.8
Novara-Pjacenzaa 1 @ 1.6
sa maximalnim ulogom!![]()
Lambda
sreca pa je brajton odlozen a novaru nisam igra..
Ja igrah ovoga Hamburga 0-2, nesto me privuce ova kvota 2.35, iako nikad to ne igram bez 3+...
Jeli mr_signore tu nedje ili je zaspao?
moze li gospodine 76ers+5.5 nocas ? mogu li uopste lakersi zaredom ovoliko u goste dobijati (na turneji po istoku, peta utakmica zaredom u goste na istoku)?
Who let the dogs out
Novara me ukopala na onaj tiket gore...
Hvala svima inace![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks