BMW vise od mercedesa, konacno ahahahah![]()
Podaci o prodaji za ovu godinu
BMW vise od mercedesa, konacno ahahahah![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Vise je prodao audi nego citava toyota group
Kako su ljudi glupi pa kupuju masovno vw
Ovo je sigurno kod nas...
TAKUMI
Hahahahhaha
Fabia daj slike gnojeva ne mogu ih nac na VW klub! Sve one seljacke slike a posebno onu dje je sijeno u V GTI hahahha![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Jes milion vozila prodato ove godine u Srbiji...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Odlican jugo
na prodaju je inace![]()
koje auto? :mrgreen: Ima u Sloveniji dobre piletine izgleda!
(nečitko)
a onaj jugo brije korvetu, m5, gmc...
(nečitko)
to onaj jugograle ?! :P
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
rekao bih da je u njega motor iz Coupea jel ?
a ribe su .... bruka ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
2.0turbo, 4x4, launch control , i sami bog zna sta jos, pegla sve sto mu se nadje na putu i u beograd i trila
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
У екплозији приликом точења плина на бензинској пумпи "Еко" на новосадском Булевару војводе Степе јуче око 17 сати оштећена су три аутомобила, али повређених нема.
Ватра је веома брзо локализована и угашена. На лице места дошли су убрзо и припадници новосадске Ватрогасне бригаде, сазнајемо незванично.
По речима очевидаца, возач "пунта" новосадских регистарских ознака је стајао поред свог аутомобила кад је изненада дошло до екплозије. Пламен је букнуо до високе надстрешнице, а том приликом испале су и неке светиљке с ње. На "пунту" је изгорео задњи део, унутрашњост је оштећена и попуцала су бочна и задња стакла, Возач "Бе- Ем-Веа" који је био метар иза, муњевито је померио возило десетак метара уназад, на сигурно. Ипак, оштећена му је хауба и отпао предњи браник. И возило "Новус" таксија је претрпело оштећења јер је у тренутку детонација било с друге стране апарата за точење гаса.
– Није ми јасно како том човеку није ништа било, мени је шајбна пукла, ушао ми је плин испод ње, а он је био ближи експлозији – објашњава возач "Бе-Ем-Веа". Ватрогасци су овом човеку предложили да стартује свој аутомобил док су они још ту, за сваки случај.
Окупљени људи су коментарисали како се експлозија јако чула у околини, као да је грунула бомба. Иначе, ово се дешавало у време док је припадник противдиверзионе јединице извиђао ситуацију на месту где су пронађени авионски пројектили у близини, с друге стране овог булевара.
Возач "пунта", затечен ситуацијом, стигао је само да нам каже да му није јасно шта се десило и потврдио да је пунио гас, и додао:
– Морао сам да платим гас, а ауто ми уништен. На бројачу оштећеног апарата се види да је исцурило 31,5 литар, а у боцу ми стаје 30. Гас је цурио и помагао ватри – прокоментарисао је ојађени возач "пунта".
TAKUMI
Kakvi senzori i kamere, mehanika je cudo :-)
Problem je bio pozadi, valjda je bio los pistolj i mozda je motor radio...
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks