Ajmo sad neka mi neko dobri napise u jedan normalno sastavljen post koje trbusnnjake da radim..
Uzeh neku klupu pa me zanima okle da pocnem
![]()
а имам ја трбушњаке и виде се али не сад нешто превише па зато и питам да издефинишем још јаче
не пада ми на памет ни један потпис
Ajmo sad neka mi neko dobri napise u jedan normalno sastavljen post koje trbusnnjake da radim..
Uzeh neku klupu pa me zanima okle da pocnem
![]()
pocni od trcanja, i bataljivanja alkohola i cigara i masnoca i slicnijeh rabota ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ne pusim ,hranom se pazim dostatrcao sam od februara do jula svaku noc i zadnjih pola mjeseca vozim svaku noc sobno biciklo pa mi dosadilo i ocu da dodam jos neku vjezbu i uzeh ovu klupu za trbusne..
Sto da cinim sa njom evo je gledam samo jer ne znam okle da krenem
A rakiju ne bataljujem![]()
kreni od donjih trbusnih , legnes glavom na gore, preko ona dva kotura niza crna, uhvatis se rukama iznad za one rucke, i spustas i dizes noge paralelno obje do linije dje si prav sa grudima, ne znam kako drugcije da ti objasnim
Prijeki, trbušnjake ćeš izvući na način da potpuno izbaciš sav škart od prehrane, radiš aerobne vježbe i sniziš si postotak tjelesne masnoće ispod 10 % (ili još niže, neznam točno).
Tek tada će ti se trbušni mišići pokazati.
Ovom daskom ih možeš dodatno ojačati i učiniti malo većima ali ako ti je postotak tjelesne masti malo iznad "propisanog" minimuma, oni se neće vidjeti.
Ja sam prije 7-8 god. u teretani vježbao sam bez da sam ikoga pitao za savjet, na kraju sam na toj dasci pod maksimalnim kutom radio i po 500 komada u serijama od sto, pa mi to nije bilo dovoljno, pa sam dodatno na prsima držao onu ploču od 25 kg, svakake gluposti.
Trbušni su mi bili užasno jaki, čak su se malo i vidili, ali da je to bilo onako kako sam zamislio, ni blizu.
Jednostavno, nisam radio aerobne vježbe i prehrana mi nije bila adekvatna.
Upisujem svoje srce u uličnu prašinu,
od Urala do Sierra Nevade,
od Yokohame do Kilimandžara...
Kardio trening nije neophodan da bi ''imao trbusnjake''.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Pa aj daj neku formulicu sto da cinim![]()
pa rekao ti je Nanashi sve.
A kapiram no me stavis eizmedju dvije vatre,ovaj veli ovako ovaj onako![]()
ja sam poceo sa ab ripper~om (p90x) , malo je teze ali posle par dana dodje to na svoje...
Pinch harmonics
aj vala i ja da se upisem...poceo sam prije 2 mjeseca u teretanu i rijesio s drugom da uzmemo po "neki prasak" .....uglavnom,imam 184 cm i 94 kg znaci malo sam puniji...gleda sam na internet nesto i neki ljudi mi predlagali (no svaki predlaze nesto drugo) i odlucih da uzmem 100% whey protein pa sto bude....sto mislite oce li valjat meni sto taj protein da dobijem misicne mase ???
PS vidjeh mnogo momaka veli da su mrsavi i da se raspituju sto da uzmu a niko im nije pomenuo gejnere?ovaj drug je visok kolko ja a ima oko 60 kg pa je uzeo taj gejner muscle juice i neki universal kreatin da pije da bi dobio mase....
posle nove cemo pocet da pijemo pa cemo vidjet....
znaci ti sa 184 i 95 kila oces masu, pa ces bit ka ovi podgoricksi bidoni sto vise nemaju dje da se rasire nego im i glava otekne, i onda ces ulicom ic da ti se svi zivi sprdaju , iskreno ka kikirezac, ako znas sta je kikirezac , nije mi to jasnio
Uzeo si dobar protein i ja sam kupio isti prije neki dan
A drug ti je uzeo da recem dobar gejner samo neka ne pije kao sto pise tamo 4 mjerice posle treninga, nego neka popije 2. ujutro ili izmedju obroka a dvije posle treninga. A kreatin je moga i bolji uzet, dymatize, labradin....mada nije ni taj los.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Koliko ste platili taj whey ?
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
55e..........Mada ce sledeci put bit 50e.
Dobra cijena.
posto je kod tebe ako imas?
Zbilja, sve se kanim da počnem nešto da pijem. Ne treba mi preko 5 kila da dobijem, ali nešto nisam siguran da li postoje preparati koji mi neće baš nimalo šteit. Ne bih da se nasankam pa da poslije određenog vremena krenem da idem svakih po sata u wc ili tako nešto.
Kanim se i da nekakve literature krenem da čitam, ali bojim se da ću previše otić u detalje (obično sve želim da saznam o materiji), ali ne mislim se sekat dugo sa tim stvarima. Mislio sam da dobijem to malo težine i da batalim. Koliko je sve to izvodljivo ne znam, a ne znam ni za koliko vremena bi se to moglo postići, a ni koliko bi to zadovoljstvo koštalo.
Možda mi neko može u kratkim crtama objasnit sve to.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
ne,ne,ne reka sam ja necu da dolazim ka takvi podgoricani sto si ih sad
opisa,sad do nove cu smrsat malo tu do ~90 kg do nove i onda pocet da pijem,reka mi je coek da pijem posle treninga i prije spavanja po 1 dozu a ako pocnem da dobijam previse na tezini da smanjim na 1 dozu dnevno...a kad zavrsim s ovim proteinom mislio sam da uzmem amino kiseline da izdefinisem te misice.....
cepaj ti odma te amino, e ces pocet da se nabildavas i budes ka bidon ;p ispravi ishranu i nemas frke
a moram malo misica nabit da bi ima sto da definisem![]()
neka pije svaki put kad se osjeti mrsavo..
You'll Never Smoke Alone..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks