od cega se masti kuciste svecica?
069 015 555
Kakav crni PM?
TAKUMI
od cega se masti kuciste svecica?
Treba mi informacija za jednog stranca: on ce uskoro poceti da radi kod nas, imace boraviste kod nas i radnu dozvolu. Kakva je procedura njemu za kupovinu auta i registraciju? Mislio je da uveze nesto iz Italije.
shta je kuciste svjecica ?
svjecica se masti od mnogo shtoshta shto mozhe rezultirati uljem u cilindru...dihtung glave, karike, ventili - njihove vodjice, sjedishta, gumice...tako da ovako na slijepo nishta![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Tamo, mada, on moze da vozi na bilo koje strane table, samo da auto bude na njegovo ime, i da ima medjunarodnu vozacku.
I jos nesto, registruje ga tamo za godinu recimo, uzme zeleni karton ili tako nesto. Onda, ako nece da ide vise tamo, ovdje moze da uzme polisu osiguranja, 15 eura za 15 dana, 25 za mjesec dana, 180 za pola godine, oko 230 za godinu i ne mora da ga prod. regu.
Polisa vazi sa SRB i MNE.
Ako ide u HR, placa 26 eura za 3 dana, u AL 53 eura za 15 i td.
TAKUMI
Istekla mi je medjunarodna vozacka pa me zanima je li neophodna za Hrvatsku,da znam da li da je vadim???
ne traze je....makar meni nisu..a miran sam kad je imam kod sebe...nikad ne znas na koga mozes naleceti...a i sobzirom da vazi 3 godine i nije neki trosak izvaditi je
odlucim se da dovedem auto npr iz italije...odem na autoscout24.it...izaberem auto...i odem za njega...koliko je sve ovo moguce i izvodljivo?
ako kod auta pise IVA deducibile, jel to znaci da pri izvozu vam vracu porez? ako je tako koliko je to procenata? da li je neka velika procedura licno dovesti auto iz inostranstva?
koliko da pumpam rezervnu gumu od fiata...onu defaultnu tanku 135/80 R14?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
nisam primjetio...
za slucaj da ne pise sto je vrlo vjerovatno???
hvala Balsa...napumpacu ih onda na 4bara,neka sredina bude...
Mislim da se pumpa na 1,6 max 1,8
Vjestacka inteligencija se ne moze suprostaviti prirodnoj gluposti.
Kaka 3 bara, meni je na stilu 2.1bar 195/65/15 guma.
1.8b maksimum.
e jbg sad ispade Balsa u pravu...ne slazem se![]()
Last edited by bojankov; 14-12-10 at 11:53. Reason: edit
Treba da je napumpas na 2.8 bar
Nadjoh ovdje:
http://download.fiat-bg.org/Books/Br...20Part%204.pdf
Ako je rezerva onda OK. Ove nakaradne se pumpaju tako.
do 2.5 mozda...nesto ne mogu da otvorim ovaj pdf...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks