a bi ti da nije Kejs toliko ljubomoran hahahaha;P
zsto te nervira. meni je to super, taman da se malo opustimo uz posalicu.
ja bi toga nekog poveo na picu u venom samo da znam ko je.
a bi ti da nije Kejs toliko ljubomoran hahahaha;P
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
nervira me kad zakljucaju topic kad je najzanimljivije
vala bas.steta da se ne ismijemo dobro ka prije neku noc,isto je nesto slicno bilo
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Mene nerviraju gadna djeca sa srednjim imenima na facebooku...pochelo je bezazleno a sad svi zivi moraju imati neko fancy ime...e dabogda im na nadgrobnu plochu tako pisalo :mad:
Sm1Le4MeNow(banned)
Kad me netko gleda, zapričava ili dodiruje dok jedem!!!
Istog trenutka mu sve zlo svijeta poželim!!!
:mad::mad::mad:
Upisujem svoje srce u uličnu prašinu,
od Urala do Sierra Nevade,
od Yokohame do Kilimandžara...
Nervira me kad dodjem u skolu u 8 ura nenaspavan a drugovi odma' pocnu da se grle, udaraju po ramena a ja nzm dje sam cini mi se jos spavam.
E ovo me najvise nervira uffff
Kad odem kod nekog da $edim i kad te nude da uzmes nesto ja kazem "ne mogu, necu" a oni navale "pa uzmi" i tako do besvijesti dok ne uzmem.
Nervira me kad se po 5 puta dnevno vidim sa istim cojekom i obavezno ljubljenje u obraz aooooo to samo odje ima..
pi! kao mala sam se chistila svaki put kad me neko poljubi,sve sam rukom brisala obraze
a i sad mi je to odvratno,pa cesto svima posaljem poljubac (ne mogu se sa 100 ljudi ljubit)
kad neko u 20h prolazi 2 na sat korzom sa bEsnom muzikom u X5, ML i sl..
To ljubljenje je vise da se pokaze koliko si 'blizak' sa nekim, toliko da mu das da te poljubi. -.-'
A nema mi milije od gorenja toga koji se zaleti.![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
noge mi sprde svaki dan poludjeh od toga...
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
mene nervira kuglica, sto trazi skidanje necega i posle vidimo se ni da se javi, pa mi 100 gb diska stoji , a nemam prostora za druge downloade, pa sam to morao da izbrisem, pa ce se jednom vec javiti pa problem, pa ja unaprijed razmisljam o problemu i to me sjekira dodatno ......................
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Ja se baš radujem što ću sa kuglicom da dijelim kancelarijski sto ..... jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ludilom maskiram dosadu
Nevira me kad neko ne da zmigavac i naglo skrene ispred mene... Ili kad je zeleno, a pjesaci prelaze preko "zebre", kroz njihovo crveno..Sve bih ih redom izgazio,bez imalo kajanja...
Juce kasnim na neki cas, vozim malo brze, preticem auta...Stanem pored neke avetinje sa crnim passatom i cekam zeleno...ja krecem malo brze, jer kasnim, naravno. Odjednom vidim ovu budalu sa passatom kako me pretice, ulijece , oce cho'ek da pogine...Razmisljam "Vidi ovih kompleksa", ali mi je sve bilo jasno kad sam vidio tablice PV ili PL ...
sad su poceli i na kucne adrese da salju ona pisma dje im je otac u aps a oni su puni para pa da im posaljem 10.000dolara.
zove me majka juce,veli sine imas li ti koga u TANZANIJU?
Ne majko
Jesi siguran da nemas kakvu tanzanku u prijatelje na fb?
Ada nemam
Stiglo ti je pismo od nekoga odatle![]()
mene kuglica, sprda se samnom po vas dan ;pppppp e moj raine cini nesto, spasi ovo malo zivota u mene sto je ostalo, izvuci je na kafu pa zovite
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks