Neko se zajebava .. ne vjerujem ! PRVI I ZADNJI MINUT !
Bari
Bologna
Brescia
Cagliari
Catania
Cesena
Chievo Verona
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Lecce
Milan
Napoli
Palermo
Parma
Roma
Sampdoria
Udinese
Op,ovo pocinje da lici na onaj stari Juventus.Moze bit muke sa njima do kraja.
Raise my hammer,take my aim
Neko se zajebava .. ne vjerujem ! PRVI I ZADNJI MINUT !
BISOGNA VINCERE !
ufff da Muslera nije retard mogli smo se radovat x-u
OI OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!!!!
IDEMOOOO BREEEEE !!!
sta je Laciali?! ocete da se branite citav mec i da izvucete bodove... oces ku*ac hahahaha. na
FORZA JUVE !!!
Last edited by clapton; 12-12-10 at 21:48.
Pogledah samo zadnjih 10 min. i može se reć da je Krasić onog crnca (ne znam mu ime) pošteno istrčao...bruka...
deuscroix
Zasluzili smo i pobjedu i onakav gol.
Bravoooooooooooooo Juveeeeeeeeeeeeeeee. Bravo Krasicuuuuuuuuuuuuu!
Dosli fasisti da igraju pickinski cijeli mec i oce da uzmu bod????
E ne moze!
Krasic je profesor. Bravo majstore
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Jeste li gledali utakmicu? Pa Juventus je 90 minuta napadao, Lacio nije skoro nista konkretno uradio osim onoga gola, koji je postignut iz guzve, poslije loseg izlaska Storarija na loptu. Nije ni Juve imao neke sanse, ali su makar trazili gol, pritiskali. Akvilani imao precku iz slobodnog, Krasicu onaj lob otisao preko precke...
lacio 1 sut u okvir i to kardinalna greska onog retarda od storarija i nista vise, juve je odlicno igrao napadao je citav mec
Hahahahahahahahaha. Niste loptu mogli da vidite u posjedu osim kad je bila kod protivnika. Ne znam sto ce ti suprotna prica jer je svaki objektivni fudbalski posmatrac vidio kako ste jadno i kukavicki igrali.
Dobro ce vam doc ovakav poraz, taman da vas vrati tamo dje pripadate.![]()
50/50 je bio posjed... Mnogo manje šuteva Lacija...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
juve bolji i zasluzeno pobijedio. krasic je "ubio" kavandu. laco je odigroa pjeske cijeli mec i to im se obilo o glavu.
p.s juventini, nemojte se radovat previse jer ste nocas dobili ekipu koja je igrala ocajno.mimo krasica i onog bekovskog para juve je jedna prosjecna ekipa.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Igrali ste ocajno jer vam nije ni bilo dozvoljeno da odigrate bolje.
@laciale, tebi barem nije mnogo tesko pao poraz. Tu je uvijek pobjeda Barselone da ublazi tugu. :???:
ne daj se, ne daj, geneLacio.
druze, juventus je odigrao bolje od lacija jer je lacio bio los. juventus je prosjecna ekipa koja je snagu pokazala u evro kupovima. juventus je ekipa koja ima krasica i kjelinija koji su igraci velike klase - ostalo su dobri igraci i boranija.
p.s razumijem ja i tebe - teror intera svih ovih godina pa prelazak ibre...zaboravili ste kako je biti na vrhu tabele.
uzivajte.
Kako je prosjecna, to ste nocas vidjeli dobro. Krasic jeste igrac koji se izdvaja zbog onoga sto radi u napadu, ali neka kaze neko da Melo i Akvilani igraju prosjecno, da je komplet sredina prosjecna ? Juventusu treba pojacanje u napadu i to je ocigledno, jer nemaju nekoga poput Ibrahimovica u Milanu i Etoa u Interu i to se primjecuje. Pozadi je slaba tacka lijeva strana, zbog povrede De Celjea koji je igrao u zivotnoj formi prije toga i nadam se da ce nastaviti onako kad se vrati. A desno ce Sorensen biti najvece pojacanje, jer momak ciji ugovor moze da se otkupi na kraju sezone za valjda oko 150000 eura, igra kao da je kostao koliko ovaj nesrecni Martinez.
sto da juventus nije diktirao neki ubitacni tempo? sve sto je uradio bili su slalomi krasica po desnoj strani. ja o tome pricam. melo? ima 22 bolja igrac na toj poziciji od njega. tako da je to prosjecan igrac. akvilani je neka jade bolji ali daleko od top klase.
Ali su zato Ledezma i Mauri igracine. Duboki naklon za njih. :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Sramno na shta potroshih 95 minuta zivota...
Nego posrecilo vam se na ljeto, ovima shto uzeshe Krasica a ovima Hernandesa inache bi se borili za 8 mjesto i jedni i drugi.
ja nikad nijesam rekao da su igracine.
jbg, takva je serija A, dosta izjednacene ekipe i dosta taktiziranja. Zato je i vecina utakmica losa.
ja volim lacio i pratim ih svako kolo ali brate u odnosu na spance i engleze ovaj fudbal je prespor - slow motion. kakve su danas bile utakmice u 15 h...dajte ljudi ono je smaranje zesce. precrno.
Last edited by laciale; 12-12-10 at 22:47.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks